![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Panowie, patrzcie dalej niż tylko na początek posta
![]() @Zetoxa, zdefiniuj może tak co to są cele wojskowe i jak się to ma do detonowania bomb w kawiarniach i strzelania w miejscach w których pełno cywili @47, porównanie jak najbardziej na miejscu bo w obydwu wypadkach chodzi o wolność i walkę o nią za pomocą dostępnych skromnych w porównaniu z przeciwnikiem środków a do tego wlaka palestyńczyków trwa już od wielu lat i wcale nie jest nigdzie powiedziena że w polskim wypadku przy takim samym czasookresie nie było by w uzyciu podobnych metod walki @All, a może sobie przypomnijcie jak wtedy tuby propagandowe nazywały bojowników z polskich organizacji podziemnych? zauważacie jakieś analogie? a zresztą pisalem że nie ma co szukać etyki w działaniach bojowych, tu liczy się efektywność i tyle a zwycięska strona i tak napisze swoją własną wersję tych wydarzeń oczerniając przegranych /nie pierwszy to i nie ostatni raz w naszej historii/ pozdro ps i własnie dzieki temu topicowi załapalem klimat na deus ex 8) musze sobie w to pograć znów natychmiast
Ostatnio zmieniany przez cana : 24.03.2004 o godz. 16:44 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
Cytat:
Nawet mając skrome środki do walki można uderzać w żołierzy czy posterunki policji a mordowanie niewinnych osób niczego nie rozwiąże. Nie chce żeby wyszło że popieram izrael. Uważam ich za gorszych zbrodniarzy niż palestyńczycy, ci drudzy nie walą sciemy za to zydzi pod płaszczykiem zaprowadzenia pokoju i poparciu USA strzelają z rakiet do człowieka na wózku izraelski czy dzieci i kobiet. Jak dla mnie to oni mogą sie wszyscy powybijać nawzajem. POzdro
|
|
|
|
#3 |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Niech każdy uprawia swój ogródek...I jeszcze jedno nauczcie się tolerancji. Żyd arab czy chińczyk to wymysł człowieka i jego abstrakcyjnego podziału wszystkiego co inaczej wyglada i chęć nazywania wszystkiego. Gdyby niebyło słów dzielących ludzi na rasy to by po prostu sie takie ekscesy nazywały człowiek człowiekowi wilkiem. Więc dajcie sobie spokój że żyd zabił araba bo to tylko ludzie o różnym stopniu chęci eksterminacji siebie celem zapewnienia swoim rodzinom racji bytu
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
przeklina i nabija posty
Data rejestracji: 22.02.2004
![]() |
A korea tez ma bombe atomowa i tylko dlatego usa nie posadzilo jej jeszcze o terroryzm.
|
|
|
#5 | |
|
Kobitka
Data rejestracji: 30.12.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
a ja myślałem, że masoni i cykliści :o
|
|
|
|
#7 | |
|
thorgal to ciota
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
spokojnie spokojnie, wszystko w swoim czasie - usa jest co prawda zamożnym krajem ale walka na trzy fronty to już zbyt wielkie obciążenie dla amerykańskiego budżetu. jakby nie było korei północnej należy się "głęboka reforma" z udziałem wojsk obcych... pozdro, Marcin |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#9 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Temat stary, moze niepopularny, ale ...
Dzisiaj Knesset zatwierdzil plan premiera Sharona wycofania wojsk i zniszczenia zydowskich osiedli w strefie gazy. Jezeli uda mu sie wdrozyc ten plan i zatrzyma spirale przemocy to jestem pewien ze dostanie pokojowego nobla, tak jak Peres. Tylko jak dlugo bedzie spokoj ?? Do nastepnych wyborow w Izraelu ?? Jedno jest pewne - Sharon ma ogromna szanse wpisac sie w historie swiata, tak jak zrobil to juz Peres. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Amargedon jest juz blisko
|
|
|
|
#11 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Zydzi rzadza polska, maja tylko polski paszport i obywatelstwo! Gacie sciagac w trymiga, mojzeszowe nasienie! Czysta slowianska rasa wykurzy was ze swojego terenu w trymiga. NIE BEDZIE zYd PLUL NAM W TWARZ!!!
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
[QUOTE=M@X.666]Zydzi rzadza polska, maja tylko polski paszport i obywatelstwo!...[QUOTE]
ta, paszport Polsatu
|
|
|
#13 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
No co ja poradze ze swoj kraj kocham ponad wszystko
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
ja niestety nie lubie arabow
oni za wszelka cene doza do przejecia wladzy nad swiatem. "zydki" moga byc-mi osobiscie nie przeszkadzaja. a nie mam zamiaru mieszkac w swiecie zdominowanym pzrez kulture arabska.oni sa wupelnie inni od nas,wiec niech sie nie pchaja do europy.a jesli juz chca u nas byc-to niech akceptuja nasze zwyczaje i nasza tradycje a nie narzucaja nam swoja. i mowie to teraz w szerokim znaczeniu. PS. 3 wojna swiatowa bedzie wojna religijna. wojna swiata arabskiego ze swiatem cywilizowanym,chrzescijanskim. to jest 3 tajemnic afatimska jakby ktos nie wiedzial. mam tylko nadzieje ze sie to nie sprawdzi. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
IMO