![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#481 |
|
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak dla mnie to tak dziwnie jest wyprofilowana jak zelazko podstawka i ztad wydaje sie ze to idzie do niego
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#482 |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
Bezprzewodowsc tego żelazka polega na takiej samej bezprzewodowosci jak czajnik bezprzewodowy, czyli siedzi na podstawie z kablem, nagrzewa się do określonej temp. prasujesz, stygnie i odstawiasz,... ludzie Wy dalej przeżywacie te tanie produkty z tanich dyskontów? Ten miernik energii czy to co tam jest, jest w mim Lidlu, kto nie kupił może tu po to przyjechać i to nabyć...
Tak apropo podrożało mleko w Aldim, szkoda bo było najtańsze, teraz najtańsze jest w biedronce
|
|
|
#483 |
|
Guru
mleko z biedronki
|
|
|
|
#484 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oj biedronki dobre mleko dają, czy to może one żerują
![]() sam już nie wiem
|
|
|
|
|
|
#485 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
W sumie ma ciekawy kształt z tym wyświetlaczem z boku, co jest bardzo czytelne i wygodne przy niektórych gniazdkach, ale przy innych niestety całość jest do góry nogami (kwestia umieszczenia uziemienia). Ale zadanie i tak spełnia. Na otwarcie nie jechałem, bo tak, jak pisałem przy poprzedniej okazji, aż tak mi na tym nie zależało. Traktuję to jako ciekawostkę, którą można się trochę pobawić i gdybym nie kupił, nic by się nie stało. Wstąpiłem jako że przejeżdżałem w pobliżu, a nawet powiem że chwilę się zastanawiałem czy kupić ![]() Co do żelazka, to wydaje mi się podobnie, jak napisał Ormianin, że przewodowa może być stacja, z której żelazko się bierze. Ale to i tak wydaje mi się bardzo praktyczne, bo raz, że jest coś, gdzie można żelazko bez obaw o temperaturę odstawić, a dwa, że jednak kabel przy prasowaniu wygodny nie jest. Będę to musiał dokładniej obejrzeć, jak już będzie w sprzedaży.
|
|
|
|
#486 |
|
Guru
Bylem, zobaczylem, dwa aku 9v kupilem.
Wlasnie sie laduja
|
|
|
|
#487 | |
|
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() A w jakiej ładowarce to ładujesz
Ostatnio zmieniany przez romanesco : 30.01.2009 o godz. 08:43 |
|
|
|
|
|
|
#488 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lidl jest boski jak Buenos ...
|
|
|
|
|
|
#489 |
|
Guru
http://www.emos.pl/zbozi/1603008000-...arka-mw-6288gs
wlasnie wczoraj sie ladowaly
|
|
|
|
#490 | |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() jest w końcu dyrektorem generalnym Tesco na Europę środkową
|
|
|
|
#491 | |
|
Guru
Cytat:
![]() To dopiero poczatek dlugiej listy...
|
|
|
|
|
#492 | |
|
Guru
Cytat:
Teraz w Lidlu jest:http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages...ka_uniwersalna Dzięki niej można ładować wszystkie rodzaje akku. |
|
|
|
|
|
|
#493 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
Cytat:
![]() A tak swoja droga w Lidlu niedawno mnie obrażono, wulgarnie i wręcz ordynarnie przy kasie, pani kasjerka nabiła mi towar podwójnie i wykłócała się potem ze mną że to ja nie mam racji, do tego w tym dniu kupiłem zepsuta salatke śledziową, którą się zatrułem, a co do tych tanich (tandetnych produktów) dałem się skusić żonie na depilator jakiś za 99 zł, okazał się szmelcem na szmelcami, zepsuł się perfidnie a kiedy chciałem go zwrócić pan kierownik dyskontu nie zechciał go przyjąć do zwrotu, mimo ze miałem paragon i reklamacja powinna być uwzględniona, odesłał mnie do ichniejszej infolinii abym się poskarżył, a on ma swoje zasady i już... co tez uczyniłem dnia następnego i tak tego produktu nie przyjęto... kij z nimi, przestałem tam chodzić... cóż może ja miałem pecha... poza tym ja nie wiem czy to aktualne ale Lidl idzie na sprzedaż... i kupił go lub ma go kupić Auchan Do Aldiego nic nie mam i tam robię zakupy, wybrana spożywka i niektóre chemiczne towary są ok...
|
|
|
|
#494 | ||
|
Guru
Cytat:
Ale nie ma co się przejmować - towar jest towarem. Nieraz trafisz na bubel (jak wszędzie zresztą), ale to nie oznacza że wszystko tam jest do d... Ja na razie jestem zadowolony. Na Twoim miejscu zgłosiłbym fakt nie przyjęcia reklamacji do Inspekcji Handlowej. Ich obowiązkiem było reklamację przyjąć.Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#495 | |
|
Guru
Cytat:
![]() Zwroc uwage ze podawany jest zazwyczaj prad ladowania, ale do AAA i AA zas na pozostale ofniwa dopiero w instrukcji mozesz sobie wyczytac. A wytlumacz dziecku ze ma czekac 20h by jego zabawka zaczela jezdzic ![]() Tak wiec ta ladowarka to byl przemyslany zakup - wole miec kilka dedykowanych niz jeden kombajn
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Mam jutro kupić: Toshiba SD-R5372B albo Liteon 1653 albo NEC 3500. Pomużcie ! | marianb | Napędy optyczne DVD | 4 | 11.12.2004 19:04 |
| Polska muzyka Rockowa - na jutro | kizio | Off topic | 6 | 16.11.2004 21:42 |
| Informacje na temat SLD, na jutro! | _Neoo_ | Off topic | 2 | 27.01.2004 10:29 |
| szukam cover'a do płyty Łzy - Nie czekaj na jutro | kizio | Off topic | 0 | 18.06.2003 16:25 |
| Pilnie potrzebne rozwiązania tych zadań (na jutro) | lipek16 | Off topic | 2 | 03.06.2003 20:12 |