![]() |
no nie, mógł zmienić na 001,00 :idea: ale śmieszniej zrobić idiotów z obsługi supermarketu, co najczęściej w granicach prawdy się mieści.
|
Ilość załączników: 3
Cytat:
Załącznik 52938 Załącznik 52939 Załącznik 52940 |
Sam kiedyś taki numer widziałem, jeszcze przed tym jak telefony miały aparaty, dawałem też zdjęcie 5 i 1 groszowej obniżki w Lidlu, ale tamte tabliczki zbyt łatwo przestawić... :>
|
przestawiles, a potem dawales zdjecia aparatem bez aparatu.
swoja drogą obnizka 20gr jest warta jechania do innego sklepu. hahaha. |
Apropos obniżek - kupiłem sobie właśnie odkurzacz zelmera cobrę II silent za 199 zł. W promocji w Realu, niezła cena.
|
I odkurzacz 5 lat pochodzi w przeciwieństwie do tych co mają rok gwarancji :szczerb:
Doczytałem - 4 lata pochodzi, bo tyle ma gwarancji :rotfl: |
W poniedziałek w LIDL'u do kupienia:
Pilot uniwersalny Wygląda na to, że nawet lepszy od tego, który ma @jou i który mam ja. Ma jeszcze więcej funkcji. No i niestety jest znacznie droższy... |
Znalazłeś jakiś większy opis tego pilota? Bo z tego na stronie lidla nie wynika ta większa liczba funkcji.
|
Cytat:
|
150 ma ii ten stary
:hmm: ALL OFF tez ma http://www.kompernass.com/pages/_pdf...e3c4d7c34a.pdf :hmm: niech zgadne - wyglad ma inny :wow: |
Cytat:
Poza tym, intryguje mnie ta podstawka, na której stoi pilot. Wygląda to jak ładowarka, którą raczej nie jest... więc chyba jednak podstawka... W każdym razie nie zamierzam kupować. Ten, który mam w zupełności wystarczy. |
dodatkowa funkcja - potrafi stać w pionie...
|
Cytat:
Ale chyba go sobie obejrzę. W starym obsługa nagrywarki jest na tych samych klawiszach co "kolorowe" przyciski, co wprowadza lekki chaos, bo nagrywarka obsługuje jedne i drugie. Musiałem więc kolorki przeprogramować na klawisze od teletekstu i oczywiście często-gęsto nie pamiętam, który jest który. A jak widzę ten nowszy ma je raczej osobno - obejrzymy. |
Cytat:
|
;)
Obejrzeć mogę, jeśli się spodoba to nawet kupić, ale nikt nie wygoni mnie z rańca do Lidla. Jak nie będzie po południu - trudno -mam stary ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:28. |