![]() |
Saturn : Office 250 zł a kosztował niedawno 199 zł. NIE BYŁO WINDOWS XP HOME (he,he..) Za to był PROFESSIONAL za 599 zł. Tyle w temacie promocji.
|
Niedawno to nawet za 175 byl.
|
Cytat:
|
W poniedziałek w LIDL'u do kupienia będzie:
Zszywacz Ktoś może ma i używa :hmm: Dobrze się sprawdza :pytanie: Ciekawostką jest to, że akceptuje też gwoździe. Sprawdziłem podobne na necie ale dedykowane były tylko do zszywek i to jednej wielkości. |
Wygląda jak mój 5letni tapicerski...
|
w Praktikerze lodowka elektryczna 12V za 129pln (nie ma mozliwosci zasilania 230V, dosc mala, ale to i tak bardzo, bardzo tanio)
w Makro komplet 6 srubokretow za 3,50 - 3 krzyzaki i 3 plaskie, markowane TopTools, o dziwo wygladaja pozadniej niz Stanleye wiec wziolem i na razie bardzo pozytywnie sie zdziwilem (ale zobaczymy po jeszcze kilku bardziej zardzewialych srubach - jakbym zmienil zdanie to dam znac!) <- a pisalem ze nigdy wiecej taniego srubokretu nie kupie, a tu takie zdziwienie :O dzis w Tesco widzialem plecak taki maly jak do szkoly za... 2,50 jakosc co prawda odpowiednia - znaczy sie bym nigdy dziecku nie kupil, ale cena faktycznie powala :D |
Ilość załączników: 1
Cytat:
http://www.wkretaki.eu/produkt.php?produkt=2963&kat=all Mam ww. zestaw kupiony kiedyś w "Praktikerze" za 5 zł. Jednak bardzo niewygodny w użyciu - metalowy, wąski uchwyt powoduje, że wkrętaki są nieporęczne, ba... nawet potrafią zrobić niezły odcisk na dłoni :szczerb: Dlatego też sprawiłem sobie inny zestaw: Załącznik 52922 Wygodny w użyciu, wieloczęściowy i jak do tej pory dobrze działający. |
to co pokazujesz to wkretaki precycyjne - a ja kupilem takie zwykle - do zadan silowych ;)
precyzyjne nie sa narazane na duze obciazenia, wiec prawie kazdy badziew powinien dac rade ale zwykle srubokrety to inna bajka - musza byc dobrej jakosci bo inaczej ukreca sie na pierwszej srubie, ktora przywarla albo, co jeszcze gorsze, zniszcza lepek sruby o dopiero jest problem obok siebie wisialy Stanleye, czyi dobra firma, i te TopTools i o dziwo te TopTools wydawaly sie lepiej wyknane moze to dlatego, ze mialy wyglada jak z programu HowIt'sMade (byl odcinek o srubokretach i dlutach) :haha: w kazdym razie na razie dzialaja rewelacyjnie, co mnie bardzo zdziwilo o, te konkretnie http://www.wkretaki.eu/produkt.php?produkt=2957&kat=all |
a ja ostatnio za same takie cążki do obcinania zapłaciłem bardzo tanio, bo 35 złotych...szwajcarskie były...:>
ale jakoś nie żałuję :D |
te przynajmniej coś utną :taktak:
kiedyś wziąłem jakiś taki badziew (szwagra były) do ręki i chciałem uciąć drucik fi 2mm......jakież było moje zdziwienie, gdy na drucie nie było ślady za to w cążkach owszem - taki odpowiadający drucikowi :O |
|
matematyka trudna rzecz..
Swoją drogą warto by to do jakiejś gazety/serwisu informacyjnego wysłać. |
Ja się tylko zastanawiam, czy to nie jakiś klient-dowcipniś poprzestawiał te tabliczki? :>
|
Cytat:
Załącznik 52937 |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:56. |