![]() |
Cytat:
|
Cytat:
P.S. wózek jeszcze się nie rozpadł :D |
Drugi raz **** strzelił ładowarkę z Lidla - trzeba będzie wymienić. :szczerb:
Jednym słowem działają rok. :] |
Zobacz, czy tam nie mają lodówek z gwintem :)
Kurcze praktyczna rzecz... |
Cytat:
|
Dają 2 lata, jak na wszystko elektryczne...
|
Cytat:
|
Zadnego certyfikatu ani nic.
Jak sprawdzic czy dobrze mierzy ? Na kazdej stacji porownasz i zawsze bedzie inaczej :D I ktorej stacji uwierzyc ? Lub moze temu przyrzadowi ? |
sprawdzić na kilku? :idea:
to proste mierniki, różnice nie powinny przekraczać jednej, no góra dwóch 'kresek', chyba że egzemplarz jest walnięty |
I co? Wjezdzasz swoim samochodzikiem do lidla i sprawdzasz? :haha:
|
Jejq. Sprawdzasz gdziekolwiek, choćby u wulkanizatora, oni z reguły maja dobre.
Jak źle mierzy to wymieniasz, a sami mówicie, że w lidlu nie ma z tym problemów. |
W jakimś Autoświecie chyba były testy takich tanich mierników. I tak jak rzeczy w Lidlu uważam za dobrej jakości, tak tego akurat bym raczej nie polecał. Błąd pomiaru będzie prawdopodobnie wyższy, niż możliwe odstępstwa w oponie od właściwego ciśnienia.
|
Nad czymś takim się teraz zastanawiam:
http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages...chwyt_rowerowy Kończę właśnie porządek w garażu i będę chciał rower wyrzucić na ścianie. Myślałem o hakach, ale to w sumie podobne, a i materiał przyjemniejszy (dla roweru..). |
Ja mam coś podobnego do tego tylko z pianką na hakach, w byle sklepie rowerowym kupisz takie za ~30 zł, ale chcę wymienić na coś tego typu bo rower mi będzie mniej miejsca zajmował. Zwłaszcza, że wisi nad łóżkiem :P.
|
No właśnie o czymś takim, jak te pierwsze haki myślałem. I sam nie wiem, czy to z Lidla nie będzie lepsze, przynajmniej wygląda bardziej solidnie i 'delikatniej' dla roweru.
Ten drugi sposób niezbyt mnie przekonuję, stabilne pewnie jest, ale sprawia takie wrażenie, jakby się to wszystko miało zaraz zwalić na ziemię. W sklepie może być, ale w domu.. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:21. |