![]() |
Cytat:
|
Ja nie narzekam na tego który mam, dlatego też nie kupiłem innego. W tej materii nie wypowiadał się jeszcze Promuś, a ma obydwa. Napisz jak oceniasz jeden i drugi pilot, czy też masz podobne odczucia jak Ritek.
|
Moze nie "niebo a ziemia" be zaraz ktos przeniesie ten watek do religijnego :ysz:, jednak zdecydowanie lepiej mi sie nowym obsluguje:D
Starego juz prawie nie uzywam |
Cytat:
|
Reetou juz wszystko napisal, nic wiecej nie wymysle. A wyswietlacz dla mnie wyrazniejszy niz w starym. Ale to moze akurat taki model mi sie wtedy trafil
|
Nie byłem w Lidlu, już dawno. :|
|
No, właśnie. A jakieś akumulatorki 2500 mają być w poniedziałek za 12.99 zł.
Ktoś testował te lidlowskie? Wytrzymują więcej niż jedno ładowanie? Mają pojemność choć zbliżoną do deklarowanej? ;) |
Któryś z kompletu zapewne :sciana:
|
13pln za ile sztuk? bo jak za sztuke to... przeciez za okolo 10-11$ kupujesz (z przesylka) czteropak Sanyo Eneloop czy jak je tam zwal :sciana: najlepsze aku na swiecie
pojemnosc zaledwie 2000mAh, ale po praktycznie dowolnej ilosci ladowan :sciana: |
W lidlu za 13 zeta kupisz, zapewne, komplet
czyli 4 sztuki |
Cytat:
|
Sanyo Eneloop R6/AA 2000mAh kosztują 45 zł za 4 sztuki i to są najlepsze na świecie akumulatorki... te z lidla to dla eksperymentatorów, moim zdaniem raz trzeba na eneloopy wydać dobrze i mieć na długo...
|
Mozna je kupic za ok 10pln taniej na allegro. Na ceneo nie patrzylem.
|
allegro (o ile nie podróbki) + koszty wysyłki na jedno wyjdzie, a wymieniony wyżej sklep mam pod nosem... ale to tak na marginesie...
|
Cytat:
Według BC-700 pojemność (w zależności od egzemplarza) waha się w granicach 2300-2700. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:14. |