![]() |
Cytat:
Bawilem sie wieksza w firmie i fajna sprawa z plytkami:spoko: |
Trzeba uwazac na te z plastikowymi trybkami.
|
Cytat:
|
W Makro jest duży wybór, ja w biurze mam Shred Kobre, jedna z bardziej wydajniejszych na rynku, tez z Makro, ta z Lidla wydaj mi się dobra do zniszczenia 2-3 kartek najwyżej...
|
Cytat:
Tnie dokumenty razem ze zszywkami, bez żadnych problemów. Używam-polecam:spoko: |
Cytat:
Generalnie w temacie nie siedzę, w biurze też mieliśmy różne, w tym takie, które i po kilkanaście kartek cieły (ale pojęcia nie mam, jakie to były - w każdym razie gabarytowo spore). Teraz akurat rzuciła mi się w oczy, a że ostatnio często mam na niszczenie dokumentów zapotrzebowanie, to czemu nie.. Popatrzyłem na Allegro i tam zaczynają się nawet i od 50 złotych.. Ale w sumie nie chce mi się szukać różnic i zastanawiać, przejdę się do Lidla i jak mi się spodoba, to kupię. |
Cytat:
|
Generalnie obojętne, bo aż tak ważnych rzeczy to wyrzucać nie będę (takie palę).
Poza tym: drobne cięcie krzyżowe, tak więc chyba z tych najdrobniejszych. |
Cytat:
@andrzejj9 Niszczarkę kupiłeś :pytanie: |
Cytat:
|
Cytat:
Niszczarki nie kupiłem, bo trochę dla mnie za duża (nie zmieści się pod półką, gdzie myślałem ją postawić). Ale wygląda solidnie, więc jeśli ktoś też jest zainteresowany to warto zobaczyć. Kupiłem natomiast taki zestaw do porządkowania kabli. Kilka pasków zasiskowych, trochę przyklejanych, do tego sporo uchwytów. Fajna sprawa, przyda się przy ułożeniu kabli w obudowie komputera, co mam niedługo w planie. |
http://img355.imageshack.us/img355/3116/dsc00157g.jpg
Klękajcie narody przed przeceną z Lidla, liczyć mi się nie chce dokładnie, ale to z 0,8% jest! :szczerb: Ale kupiłem, oszczędność 4 groszy to raz :mruga:, ale te kostki potrzebne mi były. :D |
Auchan obniza o 1 gr;)
|
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:39. |