![]() |
Takich zestawów warto mieć kilka. :>
Końcówki się gubią, a PH2 i PZ2 bardzo lubią się troszkę zbyt szybko zniszczyć. :] To mnie rozbawiło: Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Kupilem sobie ten zestawik http://www.allegro.pl/item681147019_...ka_robust.html . Wkrecilem PH2 i PZ2 po kilka tysiecy wkretow i nie wiem co to znaczy zniszczona koncowka ( w sumie jak nic razem bedzie 10000. Dla porownania uzylem kilka razy normalnych badziewi marketowych i widac ze szybko sie niszcza. Tak ze czasem warto wydac znacznie wiecej:spoko: A i mocowanie grotow w tej koncowce to rewelka |
Widzę Promi, że jesteś fanem Boscha. Wszystkie narzędzia i przybory masz już tej firmy :pytanie: Te lidlowe i aldikowe, już Cię nie interesują :D
|
|
Cytat:
Fanem bym tego nie nazwal, ale maniakiem, zboczencem:haha:. POprostu jestem uzalezniony od tej serii:rotfl: |
Tylko, że dzisiejszy Bosch - nawet ten niebieski - robiony jest najczęściej w Chinach. Dla mnie to już nie jest Bosch.
Szkoda tej marki, bo ich rzeczy dobre były. Teraz kupując jakieś ich elektronarzędzie trzeba uważać - jak masz trafić na chinola, to lepiej kupić inną markę. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ano - o względy klienta bardziej świadomego trzeba dbać i zabiegać inaczej. U nas powoli też do tego dojdzie, że nie tylko cena będzie się liczyć.
|
bo spozywke szybko psujaca dysonty kupuja na rodzimym rynku (logiczne)
zas art techniczne, slodycze, alkohole sa mieszanina rynku rodzimego i obejmujacego kilka krajow albo i cala siec dyskontow inna sprawa, ze artykuly np chemiczne przeznaczone na rozne rynki maja rozne normy kontroli - firmy tlumacza sie, ze chodzi o przepisy lokalne oraz przyzwyczajenia konsumentow (np proszki do prania w PL maja mniej czynnika aktywnego niz w DE - gdyz, wedlug ktoregos z producentow - niestety nie pamietam ktorego - Polacy przyzwyczajeni sa do sypania wiecej proszku) za to np czekoladki w Lidlu w PL, DE czy IR sa te same - tak samo pyszne :D prawde mowiac nie ma 100% regol, ale generalnie kupujac w PL Lidlu art techniczny mozna sie podziewac jakosci jak na zachodzie ale po srodki czystosci czy biale kosmetyki wole jezdzic do Niemiec |
Cytat:
|
Cytat:
to mniej więcej jak kupowanie leków w masarni albo kompa w sklepie z pralkami |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:19. |