Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 16.07.2009, 11:38   #976
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
a ja wole wydac raz a porzadnie, przynajmniej nie mysle, ze sie zepsuje i kiedy sie zepsuje
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 16.07.2009, 11:48   #977
romanesco
Guru

Data rejestracji: 01.08.2007
romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Dziękuję wszystkim za troskę ale jestem zadowolony ze wszystkiego co do tej pory kupiłem. Może kiedyś zmienię zdanie, kto to wie... I to byłoby na tyle... w tym temacie.

Ostatnio zmieniany przez romanesco : 16.07.2009 o godz. 11:52
romanesco jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2009, 13:31   #978
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
no widzisz Romek, nie musiałeś się pieklić
Stary 16.07.2009, 13:36   #979
superrrmario
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz

Data rejestracji: 26.06.2004
superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Romanesco, wybacz jeśli Cię uraziłem. Wychodzę z założenia, że "chytry dwa razy traci". Pracuję w usługach. Mam markowe narzędzia, których używam od 20 lat. Jakość wykonania, ergonomia uchwytów są w mojej pracy niezbędne!! Niektórzy koledzy kilkukrotnie zmieniali "park narzędziowy", ja nie muszę!
Stary 16.07.2009, 13:49   #980
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Mariusz, to może wypijmy
Stary 16.07.2009, 13:51   #981
superrrmario
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz

superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Już polewam
Stary 16.07.2009, 13:52   #982
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
za zaoszczędzone na lidlu?
Stary 16.07.2009, 13:56   #983
romanesco
Guru

Data rejestracji: 01.08.2007
romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez superrrmario Podgląd Wiadomości
Romanesco, wybacz jeśli Cię uraziłem. Wychodzę z założenia, że "chytry dwa razy traci". Pracuję w usługach. Mam markowe narzędzia, których używam od 20 lat. Jakość wykonania, ergonomia uchwytów są w mojej pracy niezbędne!! Niektórzy koledzy kilkukrotnie zmieniali "park narzędziowy", ja nie muszę!
W porządku Doszedłem do wniosku, że ta nasza dyskusja była niepotrzebna, gdyż wszystko wzięło się z pewnego niezrozumienia i niedopowiedzenia. Jeśli ja potrzebuję coś przykręcić, odkręcić czy wywiercić raz kiedyś, to sprzęt lidlowy w zupełności wytrzyma. Ale jeśli miałbym go używać do codziennej, intensywnej pracy, to pewnie by się nie nadawał. Tak więc wszystko zależy od tego, do czego i jak często, ktoś coś potrzebuje.
romanesco jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2009, 14:01   #984
superrrmario
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez romanesco Podgląd Wiadomości
W porządku Doszedłem do wniosku, że ta nasza dyskusja była niepotrzebna, gdyż wszystko wzięło się z pewnego niezrozumienia i niedopowiedzenia. Jeśli ja potrzebuję coś przykręcić, odkręcić czy wywiercić raz kiedyś, to sprzęt lidlowy w zupełności wytrzyma. Ale jeśli miałbym go używać do codziennej, intensywnej pracy, to pewnie by się nie nadawał. Tak więc wszystko zależy od tego, do czego i jak często, ktoś coś potrzebuje.
Tobie też polewam
Stary 16.07.2009, 14:17   #985
prometeusz
Guru

Data rejestracji: 07.01.2003
prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
A ja za raz doleje Wam obu

prometeusz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2009, 16:34   #986
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez romanesco Podgląd Wiadomości
Tu się w pełni z tobą zgadzam. Jeśli raz kiedyś masz jakąś śrubkę, dajmy na to w meblu, przykręcić, to wystarczy śrubokręt z lidla....śrubki czyste, nie zapieczone to spoko. Parę dziurek pod kołki rozporowe też wywiercisz. Wiele więcej w domowym majsterkowaniu nie trzeba.

Nie można jednak twierdzić, że takie narzędzia są dobre do wszystkiego. Czasami na klucz trzeba założyc 2-metrową rurę, żeby odkręcić coś przy zawieszeniu, albo choćby (jak Promuś pisał) wkręcić ileś tysięcy wkrętów wkrętarką i tu nie ma się co oszukiwać - lidlowe zabawki się nie nadają.

PS Przyznam się bez bicia, że sam używam tanich wierteł (akurat nie lidlowych). Dlaczego? Dlatego, że nie mam często i dużo wiercenia, a najczęściej wiertła mi się łamią - nie dlatego, że są tanie, ale często przychodzi wiercić w fikuśnych pozycjach i zwyczajnie liczę się z ryzykiem złamania. Jak wiertło się stępi, to potrafię sobie naostrzyć i jadę dalej.
Jeden wyjątek - tanie wiertło widiowe, które kupiłem nie nadaje się do niczego. Stare już wyszczerbione ale idzie, nowe zaś nie
Stary 16.07.2009, 16:47   #987
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Tu się w pełni z tobą zgadzam. Jeśli raz kiedyś masz jakąś śrubkę, dajmy na to w meblu, przykręcić, to wystarczy śrubokręt z lidla....śrubki czyste, nie zapieczone to spoko.
A ja jak zwykle nie. Wiesz na czym rozwaliła mi się taka tania końcówka i zaczęła niszczyć śruby? Jak wymieniałem ślizgacze w drzwiach od szafy, słownie sztuk cztery, czyli osiem śrubek. Ukruszyła się już na drugiej, a nie miałem pod ręką swoich narzędzi.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2009, 18:18   #988
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Cóż mam ci powiedzieć? Może te tanie z lidla są gorsze od tanich spoza lidla? Z narzędzi stricte z lidla nie mam nic...
Z tego typu końcówek krzyżakowych mam stanleya i powiem, że to też jest szmelc. Kupiłem na sztuki po kilka, za często nie mam okazji się tym męczyć, to sobie tak leżą.
A konkretne śrubokręty czy klucze kupuję pojedynczo wg potrzeb i najchętniej polskie. Wygląd może nie ten, ale są naprawdę dobre.
Stary 16.07.2009, 18:38   #989
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Z mojego doświadczenia powiem tyle, że te narzędzia z Lidla są dużo lepsze niż taniocha z miejscowego żeleźniaka, stosunek cena - jakość jest bardzo dobry, ale jak ktoś chciałby tego używać do profesjonalnych celów, to polecam moczenie nóg w ciepłej wodzie.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2009, 22:10   #990
loki7777
Guru

Data rejestracji: 05.11.2004
loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Co do koncowek stanleya to true true, ale lepsze sa z wihy (o wiele i cenowo tez)
loki7777 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: