![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#991 | |
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Coś mi się przypomniało ze starych czasów, odszukałem i proszę:
i odpowiedź naszego experta: Cytat:
![]() Ostatnio zmieniany przez romanesco : 17.07.2009 o godz. 07:39 |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#992 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gwarantuje ze jakbys dostal w swoje rece prawdziwe elektronarzedzia , to dopiero bys wiedzial jak szybko mozna wszystko zroic i w dodatku bez wiekszego wysilku :ok:
Nie niszczac przy tym strasznych ilosci narzedzi , typu wiertel, pil do wyrzynarek itd
![]() |
#993 | |
Guru
Cytat:
![]() http://www.topex.net/pl/oferta/katal...52/art143.html Kupione w "Praktikerze" kilka lat temu za 5 zł. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#994 | |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
chodzi do dzis, (tylko kilka wiertel juz wymienilem - kamienie w stropach - ale to przeciez ani od wietarki ani od wiertla nie jest zalezne) ba, w czasie remontu, jaki mialem w mieszkaniu, robotnicy pozyczali ja ode mnie, mimo, ze sami mieli dwie wielkie wiertarki - byla po prostu wygodniejsza a rownie dobrze radzi sobie w codziennym uzytkowaniu jak juz wczesniej pisalem, mam sporo tanich narzedzi i dzialaja tylko mam dlugie zeby na srubokrety krzyzakowe - tego robic nie potrafia chinczycy jednak ![]() a, no i jeszcze sruby i kolki - zamiast jezdzic do Castoramy czy innego Praktikera, wole kupic w 1001 drobiazgow na osiedlu - o dziwo taniej, koles pomoze dobrac do zastosowania, doradzi i ma to, czego potrzebuje, a nie wybor 100 rodzaji kolkow szybkomocujacych a zadnego normalnego |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
Do ścian, stropów itp. używam Black&Deckera na wiertła sds. Jeszcze nie było takiej dziury, której bym nie przewiercił
![]()
![]() |
#996 |
Guru
Dobra zaczyna sie
![]() Poznan i reszta Polski ![]() Nimal czytaj kurcze co napisalem. Nie powiedzialem ze nia da rady. Tylko jak mam wiercic kilkaset otworow w stropie to po co meczyc sie kilka dni wiertarka z marketu jak mozna to zrobic w kilka godzin ![]() I tak dla kazdego elektronarzedzia by mozna dawac pzryklady ![]()
![]() |
#997 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
erotoman majsterkowicz
![]()
![]() |
#998 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
no wlzasnie czytam i napisales, ze jest roznica
no i jest, skoro profesjonalisci majac pod reka wlasne profesjonalne narzedzia uzywali mojej zabawki (i glosno komentowali, ze tez musza takie malenstwo kupic, bo od wiercenia setek dziur w scianach to od tych ich wiertar lapy odpadaja) ![]() chodzilo mi tylko o to, ze kazdy kij ma dwa konce i fakt, ze jakbym zarobkowo mial uzywac narzedzi, to bym pewnie kupowal niebieskiego boscha czy inne stanleye ale tez niektorych rzeczy tanio sie zrobic nie da - np srubokretow a i nie do kazdego zastosowania kazde narzedzie jest dobre - sens uzycia mlota udarowego za 1000pln do wiercenia dziur w domu na obrazki pozostawiam ocenie kazdego zainteresowanego z drugiej strony jak ktos ma busa i chce odkrecic w nim kolo (przyklad z tego forum ![]() wiec krotko - aby ocenic dane narzedzie trzeba znac jego zastosowanie - a nie krzyczec ze cos jest do d. albo ze cos jest za drogie i w tym sie zgadzamy i za to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.08.2002
![]() |
Jak ktoś wierci dziure "raz na ruski rok" to taka wiertareczka za "40zł" spoko - wystarczy.
Bo co mi zalezy czy wywierce te dziure w godzine czy w 20 sec. (coś z reala za 45zł /KRESS za 350zł) No chyba ze wierci sie w 100 letniej (nie każdej :-) ) cegle albo kartongipsie to wtedy różnicy praktycznie niema a nawt ze wskazaniem na "cos" bo lzejsze jest. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Guru
![]()
![]() |
#1001 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
Ale macie problem.., temat trzeba zamknąć - jak ktoś lubi kupować "okazje z gazetek" w dyskontach to jego przyjemność i tyle... a jak ktoś się zna na rzeczy to wie co kupi i nie kupi kolekcjonerską okazje...
Mnie tylko interesuje czy ten temat jest forma reklamy dyskontów i podlega takiej samej weryfikacji co reklamy ze sklepów komputerowych których linki traktuje się jak spam... niech że się wypowie jakiś moderator na ten temat... Przecież każdy z nas dostaje te dyskontowe gazetki do skrzynki na listy i te okazje sobie może sam wypatrzyć...
![]() |
#1002 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Do zawodowego
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1003 | |
Guru
Cytat:
![]() A konkluzja jest taka: Jeśli komuś ten topic nie pasuje, to niech go po prostu nie czyta. I wszyscy będą zadowoleni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1004 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No już dajcie spokój, tak samo każdy może sobie informacje w internecie znaleźć, więc po co topic o tym, każdy może film obejrzeć, więc po co o tym mówić, każdy może piosenkę, kawał, filmik, zdjęcie i tysiąc innych rzeczy znaleźć, więc.. Nie popadajmy w paranoję..
![]() |
#1005 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
kupiłem w lidlu "koziołki" do miniaka
![]() http://www.lidl.pl/pl/home.nsf//page...porki_skladane wykonanie porządne 630kg wytrzymają ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Mam jutro kupić: Toshiba SD-R5372B albo Liteon 1653 albo NEC 3500. Pomużcie ! | marianb | Napędy optyczne DVD | 4 | 11.12.2004 18:04 |
Polska muzyka Rockowa - na jutro | kizio | Off topic | 6 | 16.11.2004 20:42 |
Informacje na temat SLD, na jutro! | _Neoo_ | Off topic | 2 | 27.01.2004 09:29 |
szukam cover'a do płyty Łzy - Nie czekaj na jutro | kizio | Off topic | 0 | 18.06.2003 16:25 |
Pilnie potrzebne rozwiązania tych zadań (na jutro) | lipek16 | Off topic | 2 | 03.06.2003 20:12 |