Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 22.10.2004, 16:23   #31
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Posłany
Powiecie może że księdzem jestem po tym jak sie wypowiem[a nie jestem].

Według mnie kary śmierci _nie powinno_ być. Takie jest moje zdanie i tyle. Rozumiem jakieś ośrodki zamknięte, odcięte od świata(Alcatraz?)...
tak ty bedziesz ich utrzymywal bo ja nie mam zamiaru
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 22.10.2004, 17:09   #32
pykson
Czepek - od czepiania sie

Data rejestracji: 04.03.2004
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
jestem katolikiem i rozumiem Jana Pawla II, nie moze przeciez popierac czy chociazby zezwalac na 'zabijanie' ludzi, ale problem w tym, ze to juz nieraz po prostu nie sa ludzie, tak jak ktos juz to wczesniej napisal.

czego taki bezmyslny margines moze sie bac? sadze, ze tylko smierci. Problem w tym, ze polskie (i nie tylko) egzekwowanie prawa jest niezgodne z oczekiwaniami ogolu - gdyby szczegolnie okrutni mordercy albo pedofile dostawali dlugie wyroki i je rzeczywiscie odpracowywali (a nie tylko odsiadywali), to opinia publiczna nie pragnelaby tak bardzo ich smierci.
chcialbym, zeby wprowadzono kare smierci na takich warunkach jakie proponowal PiS (nie dlatego ze jestem ich fanem czy fanatykiem). z drugiej strony nie chcialbym za zadne pieniadze byc sedzia skazujacym na taki wyrok - to jedyny wymiar kary nie majacy mozliwosci korekty blednie wydanego wyroku.
po prostu gnoje sie teraz niczego nie boja, a czesto maja tyle pieniazkow (dobyr adwokat), ze moga byc swiadomi tego, ze cokolwiek zrobia nie stanie im sie nic wiecej niz 5 lat odsiadki w komfortowych warunkach.
kara smierci jako straszak z pewnoscia poprawilaby ogolne bezpieczenstwo obywatela

ale rozprawke trzasnalem
Stary 22.10.2004, 21:45   #33
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Zgadzam sie zniektorymi z przedmowcow! Za gwalt, morderstwo - do pieca (tak jak to bylo pokazane w equilibrium - znajdujesz sie w komorze i czekasz tylko na pierwsze plomienie! Opcjonalnie moze tez byc gaz - badzmy lagodni ;-D)!!!

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: