![]() |
Jeszcze raz sorry za post pod postem..
Pytałem trochę osób, które kupiły na Allegro tą kartę Club3D S3 Delta Chrome S8 128MB/128bit I już trochę o niej wiem :] Raczej jej nie kupię, zdecydowałem się na Radeona 9500pro, mam już nawet trochę sztuk wypatrzonych ;) Jednak uważam, że ten Delta Chrome jest ciekawy. Cytaty maili z odpowiedzią na moje pytanie Jak się ona sprawuje: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Widać, że karta jest ciekawą propozycją.. Zwłaszcza za 129zł :) Kto wie? Może do drugiego komputera się na nią zdecyduję :P Jak narazie Radeon 9500pro :) |
Odświeże może troche ten temat bo potrzebuję pomocy :)
Potrzebuje kupić grafike dla znajomego, oznajmił mi że grafika musiałaby być taka co by sobie mógł pograć w Heroes of Might and Magic 5... No i właśnie, ja prawie wcale nie gram i nie mam zielonego pojęcia co się dzieje na rynku jeśli chodzi o karty graficzne :( Co za karte kupić ? |
Jakie wejscie? AGP czy PCI?
|
raczej PCI-E, reszte częsci też będe wymieniał tylko z tą grafiką mam problem...
|
Podaj reszte konfiguracji PC to sie cos dobierze ;)
|
ok :)
tylko mam że tak powiem dwa zestawy :) tańszy i droższy, wszystko zależy od tego ile bedzie wstanie przeznaczyć na sprzęt więc podam konfiguracje tego droższego zrobioną przed chwilą -Athlon 64 3000 Socket 939 Venice tray+Spire SP792B12-U, 2 lata gwar. -Gigabyte płyta gł. K8NF-9, nForce4-4X, DualDDR400, SATA, RAID, ATX -Lite-On multinagrywarka z techn. LightScribe 8xDVD+R, 4xDVD-R DL -Kingston 2X 512MB 400MHz DDR Non-ECC CL2.5 DIMM -rafika ? reszta sprzętu jest w tym drugim zestawie jest płyta i procesor tańszy (socket 754) |
heh jak skladasz nowy pc to ci cos zlozymy dobrego :) Za podobna kase da rade cos lepszego zlozyc :]
Grafika: GeForce 7600 GS Gigabyte Silent Pipe 256MB HDTV & DVI (PCI-E) bedzie cicho i wydajnie :) A cena na bdb poziomie. |
Cytat:
ale myśle że kolesia (jego ojca) bedzie stać na taki wydatek... a coś tańszego ? tak na wszelki wypadek ;) |
Nie ma sensu brac nic tanszego ;)
Ostatecznie: GeForce 6600GT Gigabyte Silent Pipe IC Edition 128MB (500/1000) TV/DVI (PCI-E) BOX |
no ok skoro tak uważasz ;) najwyżej koleś się przestraszy i ucieknie :)
|
Tyle teraz grafiki kosztuja :)
Co do wyboru to moze nawet ta 2 karta (tansza) moze byc lepsza ;) |
ja ze 3 miesiące temu składałem sobie kompa
i mi zintegrowana grafika geforce 6100 w zupełności wystarcza :) ok a jakąś karte ati możesz polecić ? |
hehe chyba zadna :)
W tym momeci rynek nalezy do nVidi. |
Cytat:
|
ok, jeszcze raz wielkie dzieki :)
pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:43. |