![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
component to component (czyli pospolite progressive scan) trzy chinch'e a hdmi to hdmi ... :czytaj: |
Cytat:
ta ktora wkleil mdfire ma pamieci 2,0ns |
Cytat:
I czy można się spodziewać podobnego modelu na AGP, czy jednak na 6600 się skończy, jak ktoś gdzieś pisał..? |
Cytat:
:czytaj: na agp jest 6800GS i najmocniejsza 7800GS |
@andrzej
pozniej dam wyniki - musze zlozyc kompa to sie pobawie :) bo mam ta karte w domu |
Cytat:
Pytanie tylko, jak będzie z cenami. Będzie, bo chyba jeszcze tego modelu jednak na AGP nie ma? @ demek Wyniki chętnie zobaczę, chociaż bardziej chodzi mi o taką ogólną opinię, czy na dzień dzisiejszy byłby to dobry wybór, bo te 100 czy 1000 punktów w tą czy w tą w jakimś benchmarku to mnie tak średnio podnieca ;) |
nie mam od kogo wziasc innej grafy na pci-e bo bym pokazal roznice w grach na tym samym sprzecie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dzięki za test, przejrzę go dokładnie później, ale już widzę, że sporo się z niego dowiem. Dzięki :piwo: |
co sie z wami dzieje ... ostatnio jak wrzucilem png w 1024 to zbesztali mnie wszyscy z blotem
a tu prosze 22 jpg ... w full size :D demek@ co chciales pokazac? andrzejj9@ jestem za odebrania ci praw moderatora tego forum ... kiepsko ci jakos idzie wywiazywanie z jego obowiazkow a stronniczosc twych wypowiedzi staje sie naganna kolejny EOD |
Cytat:
Proponuję też jednocześnie wskazać posty, na podstawie których taki wniosek składasz. Bo ja wiem, które to są i ta moja jak twierdzisz 'stronniczość' wypowiedzi polega na tym, że po prostu wytykam ci błędy.. A jako taka.. a.. szkoda zresztą gadać. Po prostu uważaj, co robisz na forum i tyle. |
Cytat:
wiec w czym problem? - przeczytaj kilka postow wczesniej a bedziesz wiedzial co chcialem pokazac |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:00. |