![]() |
@Mich@***322; B***281;dzie dzia***322;a***263; ;) mia***322;em tak na poprzedniej konfiguracji sprz***281;tu
|
Sorry za post pod postem. Prosz***281; Moderatora o po***322;***261;czenie ;)
Ale mam pytanie: Czy karta graficzna AGPx8 nie powinna by***263; kompatybilna z AGPx4 na p***322;ycie g***322;***243;wnej? Tak gdzie***347; czyta***322;em i nie wiem czy to prawda :P |
No i kapa :P Okazało się, że DELTA CHROME nie współpracuje z AGPx4...
i teraz już zupełnie oszalałem.. Radeon 9500 czy 9550 czy 9600pro czy 9500pro? Która z nich będzie najlepsza? Skłaniam się ku 9550 lub 9500, ponieważ nie mam za dużo kasy.. Jednak jeśli pozostałe karty będą dużo lepsze, to myślę, że znajdą się dodatkowe fundusze :fiu: Przypominam, że chodzi o wydajność w grach ;) |
Ehh..
To teraz dylemat: ATI czy DELTA CHROME.. Funduszami jestem oggraniczony, więc skłaniam się berdziej ku DELTA CHROME. Poza tym jestem ciekaw co to wogule jest.. |
@andrzejj9
masz raczej ty go przeczyta***322;e***347; i DJ bo chcia***322; wynik z 3DESMARKA :P |
Cytat:
|
@andrzejj9
jak wida***263; moje posty s***261; przegapiane :P |
Cytat:
|
Cytat:
smieszne jest tez to, ze w ati mozna robic upgrade sterow, nie dostaniemy zadnego komunikatu, ze majac poprzednia wersje nalezy ja odinstalowac. niby fajnie, mniej roboty, tylko ze po restarcie i tak trzeba odinstalowac to co sie zainstalowalo i zainstalowac je jeszcze raz, bo nie bedzie akceleracji. do tej pory ati nic z tym nie zrobilo. |
w sumie nawet jesli nie bedzie sie dalo odblokowac potokow to i tak powinna byc szybsza od 9600pro niekreconego czyli chodzacego na 400/500
|
A zreszta, to nie my kupujemy kart***281; tylko Dj, za tak***261; kase nic lepszego nie da si***281; wykombinowa***263; :), brac i nie gada***263;.
|
wyslij maila do mnie sam ci odpowiem :D
poprosilem goscia zeby mi wyslal screen z everesta jest jeszcze jedno ale - o ile karta moze miec 256bit szyne pamieci to potoki moga byc uwalone i nie zrobimy z niej 9700 i 8 potokow :/ |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
ale to jest 9700 pro 256bit z zablokowanymi potokami a odblokowana szyna pamieci coby zasugerowac, ze da sie z niego zrobic pelnego 9700pro
kazdy producent tak robi zeby sprzedac zapasy magazynowe moj poprzedni post jest taki a nie inny bo nie jestem do konca przekonany czy to faktycznie bedzie model z odblokowanymi pamieciami |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:16. |