Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 07.04.2003, 21:35   #31
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Re: Spirits Away

Cytat:
JacoM napisa***322;(a)
Ktoś widział tegorocznego zdobywce Oskara w kategorii Pełnometrażowego filmu animowanego ?
Nazywa sie "Spirits Away"
Japońska Manga, całkiem ciekawe ,nie to co SHREK ale Wciągneło na MAXA
moj kolega sciaga to z netu wiec moze niedlugo obejze. Ale z tego, co slyszalem to jest to naprawde dobre (chociaz porownanie do Shreka chyba nie jest najlepsze - wydaje mi sie, ze to zupelnie inny gatunek).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 07.04.2003, 22:36   #32
Stef
Guru

Data rejestracji: 26.04.2002
Stef zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
obejzralem te chupa chupsy i mam zastrzezenia.
jakos film ogolnie to jest to fajna bajeczka, taka swego rodzaju amerykanska wieczorynka dla dzieci. ale jako film do oskara to u mnie wcale nie pzrechodzi. katedra jest filmem o wiele dojrzalszym jak dla mnie, a takie chyba filmy dostaja oskary, takie , ktore cos wnosza do kinematografii wspolczesnej. chubbchubbs jak dla mnie nic nowego nie wnosi. to jest po prostu zwykla bajka. to dla mnie juz duzo bardziej wartosciowym filmem jest wspomniany shrek, ktorego widzialem chyba z ponad 10 razy (5 letnia siostra oglada nalogowo i naprzemiennie z epoka lodowcowa, jakby mogla to dziennie , ze etz jej sie nie znudzi)i za kazdym razem chce mi sie z niego smiac.

podsumowujac... katedra jest duzo lepszym obrazem jak dla mnie.
Stef jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.04.2003, 08:28   #33
wolfdog
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 24.06.2002
wolfdog zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Nazywa sie "Spirits Away"
male sprostowanie "spirited away" film obejrzalem prawie rok temu ale to pewnie za sprawa moich sklonnosci do japonskich produkcji
nastepnie obejzalem razem z dziewczyna ktora byla na poczatku przeciwna a po projekcji zapytala czy mam cos jeszcze z gatunku

polecam wszystkim nie tylko milosnikom japonskiego anime powiem nawet ze bardziej mi przypadl do gustu niz "princess mononoke" <- rowniez polecam

a dla fanow hard sf -> "metropolis" animowa adaptacja pierwszego na swiecie filmu sf z 1926 roku rezyserii Fritza Langa niesamowity klimat i wizja przyszlosci
oraz troche oklepany "ghost in the shell" reż Mammoru Oschi pierwszy moj pelnometrazowy film anime ogladnalem go 5 razy pod rzad a pozniej zarchiwizowalem do mpg goraco polecam wszystkim lubiacym oraz nastawionym sceptycznie do anime made in japan fanom kina

ps filmy ze wzgledu na sceny i tresc raczej dla ludzi powyzej 12 lat oczywiscie nikogo nie urazajac

pozdrawiam
wolfdog jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: