![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: Spirits Away
Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
obejzralem te chupa chupsy
i mam zastrzezenia.jakos film ogolnie to jest to fajna bajeczka, taka swego rodzaju amerykanska wieczorynka dla dzieci. ale jako film do oskara to u mnie wcale nie pzrechodzi. katedra jest filmem o wiele dojrzalszym jak dla mnie, a takie chyba filmy dostaja oskary, takie , ktore cos wnosza do kinematografii wspolczesnej. chubbchubbs jak dla mnie nic nowego nie wnosi. to jest po prostu zwykla bajka. to dla mnie juz duzo bardziej wartosciowym filmem jest wspomniany shrek, ktorego widzialem chyba z ponad 10 razy (5 letnia siostra oglada nalogowo i naprzemiennie z epoka lodowcowa, jakby mogla to dziennie , ze etz jej sie nie znudzi)i za kazdym razem chce mi sie z niego smiac. podsumowujac... katedra jest duzo lepszym obrazem jak dla mnie. |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
Cytat:
nastepnie obejzalem razem z dziewczyna ktora byla na poczatku przeciwna a po projekcji zapytala czy mam cos jeszcze z gatunku polecam wszystkim nie tylko milosnikom japonskiego anime powiem nawet ze bardziej mi przypadl do gustu niz "princess mononoke" <- rowniez polecam a dla fanow hard sf -> "metropolis" animowa adaptacja pierwszego na swiecie filmu sf z 1926 roku rezyserii Fritza Langa niesamowity klimat i wizja przyszlosci oraz troche oklepany "ghost in the shell" reż Mammoru Oschi pierwszy moj pelnometrazowy film anime ogladnalem go 5 razy pod rzad a pozniej zarchiwizowalem do mpg goraco polecam wszystkim lubiacym oraz nastawionym sceptycznie do anime made in japan fanom kina ps filmy ze wzgledu na sceny i tresc raczej dla ludzi powyzej 12 lat oczywiscie nikogo nie urazajac pozdrawiam |
|
|
|
|
![]() |
|
|