![]() |
Se T610
|
hmm, roznice moze drobne, ale lepiej miec ten lepszy (jesli juz SE to T630 a nie jego starszy brat T610)
|
Cytat:
|
Narazie patrze Siemiens CX65 i Nokia 6100, z przewagą do nokii bo nie ma aparatu.
Teraz przydałoby mi sie w sklepach popytać... |
a zakup na allegro lub innych aukcjach kategorycznie odpada? czasem mozna zdobyc w miare nowe urzadzenie. zawsze mozesz poszukac czegos z twojej okolicy.
mowie to bo ,bo ceny z komisow z porowaniu z allegro, to czasem jest niebo a ziemia. chyba ze chcesz miec nowiutki telefon, pachnacy fabryka itd. ;) |
Cytat:
ale wiem o co chodzi, jak ceny (roznica cen) beda zbyt kosmiczne to dopiero zobacze allegro. W tygodniu sie dowiem o ceny. |
Cytat:
Ale na poważnie, też mi się kultowa Nokia kończy... Kultowa Noka = darmowy gadżet do najdroższych mercedesów, cena nówki (tylko na eBayu) 500 euro. Zainteresowani wiedzą o którym modelu piszę... |
Cytat:
;) Cytat:
Przy kupnie sprawdz czy sie zgadza imei na pudle, w fonie na naklejce i w sofcie. Chcesz nowy fon do 300zl? Kupisz go w jakims komsie? Dobrze rozumiem? Jesli tak to mozesz sobie pozwolic na LG B2050, CF62, A75, T290i, i kilka innych. Moze lepiej wziac jakas uzywke typu T630, CX65, CX70, C75, ale tych w tej cenie w komisie nie znajdziesz. |
Narazie rozgladam sie za Nokia 6100 :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do drugiej czesci Twojej wypowiedzi to masz racje. Nowego telefony pachnacego fabryka za ta cene nie znajdziesz. Jedynie to wlasnie uzywane 6100, 3100, T630... |
czyli mowisz Epol zeby zostac przy orginalnej ? :P bo ta bateria kosztuje 30 zł a orginalna ~ 100 zł...
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
co do wieszania sie siemensow - to prawda, ale nie przesadzajmy, ze tak czesto.. mialem sx1 i jak raz mi sie zawiesil na tydzien to gora pozdro ;) |
Cytat:
Chodzi oczywiście o model 6310i. Ponoć najlepszy aparat w historii (nie tylko nokii). Oczywiście dla ludzi byznesu a nie dla dzieci (mojemu Synkowi w ogóle nie pasuje). |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:16. |