![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
na cdrinfo od 2001 ;>
Data rejestracji: 04.06.2005
![]() |
No, takie fotki wychodzą
|
|
|
|
#3 |
|
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
@Smartek twój SX1 tez się często wiesza?
Wczoraj dwa razy musiałem wyjmować baterię ![]() Zawieszał sie nie w menu tylko gdy był włączony już wygaszacz i chciałem odblokować klawiaturę ![]() Zaczyna mnie to wkurzać Jednak E398 była lepsza 8 ) |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
Cytat:
a wgrales jakis nowszy soft? czy masz standardowy? |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
![]() A przy okazji - propozycja z softem aktualna? (ewentualnie może po prostu przelałbym Ci pieniądze za wysyłkę i płytę na konto (jeśli masz) i podesłałbyś mi to zwykłą pocztą? Dużo by to nie wyniosło, a jednak mam problem z dostępem do jakiegoś ftp, bo kumpel jest teraz bez netu przez tydzień, a nie wiadomo, jak dalej)).
|
|
|
|
#6 |
|
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
A słyszeliście o telefoniki Q-Tec?? Mysle tu o dwóch wersjach 7070 i 8080 inaczej zwanymi SPV Orange E100 i E200. Moze ktos widział, używał, wie cos na ich temat? Warto je kupić? Maja one Microsoft Smartphon'y 2002 i 2003...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
bartek, moj sx1 zawiesil sie tylko raz
![]() narazie smiga jak trza i jestem z niego bardzo zadowolony - wgralem sobie wypasiony wygaszacz z b. duzym zegarkiem i i kalendarzem w jednym. Soft to 14PTC PL ostatnio go nawet patchowalem (wiesz, theme'sy, zmiana ikon w glownym menu itd.) i tez dziala normalnie .. nie wiem dlaczego tak Ci sie wiesza ![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() Dzisiaj musze godzinke przeznaczyc i sobie go spatchować
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
![]() |
A czy ktoś moglby wstawić badz przeslac na maila przykladowe zdjecia z SE T630 ?
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Guru
![]() |
Cytat:
juz w tym topicu umiescilem zdjecia robione t630, przejzyj ![]() jak chcesz to ewentualnie cos jescze moge wrzucic pozniej |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Guru
![]() |
Tak widzialem ale czy moglbys wyslac mi jeszcze jakies, albo ktos kto ma SE T630?
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Guru
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Guru
![]() |
Cytat:
a co rosol chcesz kupic t630
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 21.02.2003
![]() |
jeśli ktoś ma problem z wyborem między Nokią a innymi telefonami, to chyba rzeczywiście ma problem z samym sobą. Miałem wieeeeele telefonów i nikt mi nie powie, że jest coś lepszego od Nokii. Najgorsza Nokia jest lepsza od najlepszego telefonu innej firmy!!!! A to że polifonia 32 bity? Filharmonię robisz z telefonu? Przecież on ma służyć do telefonowania, a bajerki pt. tapeta czy gierki java lub aparat foto, to są zbędne bajery dla mnie. Mam Nokię 6610i od kilku dni, przesiadłem się z Nokii 6210 po 3 latach użytkowania. Wcześniej były pedalskie siemensy, alcatele i inny chłam. Jedynie między tym udała mi się Nokia 3210. Co do Nokii: ZA > spadnie, to masz po co się schylać; intuicyjne menu, każdy model identycznie obsługujesz, bezproblemowy serwis (jeśli potrzebny), w modelach od serii 6xxxx wzwyż dopracowane oprogramowanie, dobre baterie, itd, itd, itd. PRZECIW > cena, zwłaszcza na początku promocji nowego modelu. Co do Sony i Ericssona to tych firm nigdy nie trawiłem. Pierwszej za przereklamowane produkty i ceny, a drugiej za jakieś dziwne telefony, które nie dość że wyglądały odrażająco, to jeszcze jakość ich wykonania była do bani. Teraz po połączeniu tych firm może coś się zmieniło, ale Nokia zawsze zostanie Nokią. Tyle moje zdanie, a podobne zaczyna mieć coraz więcej ludzi korzystających z telefonu, a nie puszczających "bolce" aby przypomnieć się pannie na dobranoc.
papa luk |
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Cytat: