Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Kompleks? 6610i or T630? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/kompleks-6610i-t630-53916/)

epol 01.08.2005 12:00

Nokia N90

Wczesniej wpominalsicie, ze interesuje Was N90. Tu macie link, gdzie mozecie taka kupic (na allegro jedyna):
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59011298

Pozniej moze napisze pare slow o fonie, zalacze pare zdjec. Z pierwszych moim doznan to fon jest strasznie wielki, ciezki i brzydki :)

Burak_PL 08.07.2005 17:25

Cytat:

Napisany przez _bakupl_
Ja bym odczuwał psychiczny brak wyboru - bym nawet nie myśłał by pozostac przy Nokii

hmmm zapamiętam :D

_bakupl_ 08.07.2005 16:48

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
trudny wybór teraz mam :D

Ja bym odczuwał psychiczny brak wyboru - bym nawet nie myśłał by pozostac przy Nokii

Burak_PL 08.07.2005 15:36

trudny wybór teraz mam :D

_bakupl_ 08.07.2005 11:30

Cytat:

Napisany przez Romanow
Witam wszystkich!!!!

Dorzucę pare słów od siebie do tej dyskusji. Miałem okazję rozmawiać z ludzmi z salonów firmowych naszych operatorów i wszyscy stwierdzili, że Nokia strasznie podupadła jeśli chodzi o jakość telefonów (pewnie podpadnę właścicielom tych telefonów). Wszyscy stwierdzili, że dobre telefony Nokii skończyły się na modelach 6210 i 6310, były to modele niezawodne tyle że pozbawione bajerów. Sam korzystałem bardzo długo z 6210 i nigdy mnie nie zawiodła. Pytanie tylko czy szukacie telefonów solidnych, czy pięknych z bajerami. Osobiście korzystam od ponad roku z SE 630 i nie mam do niego większych zastrzeżeń. Nie zamienił bym go narazie na inny no może na SE K750i, ale jego cena jest narazie odstraszająca.

No naprawde 6310i nie ma bajerów... zresztą bajer to dla każdego inne pojęcie. Wg mnie ma wszystko! (no .. aparatu nie ma i mp3)

Romanow 08.07.2005 11:27

Witam wszystkich!!!!

Dorzucę pare słów od siebie do tej dyskusji. Miałem okazję rozmawiać z ludzmi z salonów firmowych naszych operatorów i wszyscy stwierdzili, że Nokia strasznie podupadła jeśli chodzi o jakość telefonów (pewnie podpadnę właścicielom tych telefonów). Wszyscy stwierdzili, że dobre telefony Nokii skończyły się na modelach 6210 i 6310, były to modele niezawodne tyle że pozbawione bajerów. Sam korzystałem bardzo długo z 6210 i nigdy mnie nie zawiodła. Pytanie tylko czy szukacie telefonów solidnych, czy pięknych z bajerami. Osobiście korzystam od ponad roku z SE 630 i nie mam do niego większych zastrzeżeń. Nie zamienił bym go narazie na inny no może na SE K750i, ale jego cena jest narazie odstraszająca.

_bakupl_ 08.07.2005 11:13

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
ja mam mozliwosc wymiany za Nokie 6610 bez zadnych kosztow (jeszcze powiedzlem kolesiowi ze musi doplacic) :D:D:D:D

Hm... no to wymień, a puźniej zamień C65 na S55+aparat :)

Burak_PL 08.07.2005 11:07

Cytat:

Napisany przez _bakupl_
Hm...ma wszystkie podstawowe funkcje + aparat.... coś jak C60 z aparatem wbudowanym....

A C60 mi się nie podoba strasznie... Jak za 280-300zl to można śmiało brać :) (oczywiście mowa o nowym)

ja mam mozliwosc wymiany za Nokie 6610 bez zadnych kosztow (jeszcze powiedzlem kolesiowi ze musi doplacic) :D:D:D:D

_bakupl_ 08.07.2005 10:59

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
ale tak ogólnie to fajny??

Hm...ma wszystkie podstawowe funkcje + aparat.... coś jak C60 z aparatem wbudowanym....

A C60 mi się nie podoba strasznie... Jak za 280-300zl to można śmiało brać :) (oczywiście mowa o nowym)

Burak_PL 08.07.2005 10:26

Cytat:

Napisany przez _bakupl_
Musiałęm dziewczynie wymienić soft w C65 bo sie non stop wieszał na standartowym, już jest oka ;)

ale tak ogólnie to fajny??

_bakupl_ 08.07.2005 09:15

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
mi chodziło o tak by osoby posiadajace nokie 6610 i simensa c65 wypowiedzialy sie lub osoby znajace te phony

no to poprosze o wypowiedz osoby "niepracujace" w nokii ;) ;)

Musiałęm dziewczynie wymienić soft w C65 bo sie non stop wieszał na standartowym, już jest oka ;)

Burak_PL 08.07.2005 01:15

mi chodziło o tak by osoby posiadajace nokie 6610 i simensa c65 wypowiedzialy sie lub osoby znajace te phony

no to poprosze o wypowiedz osoby "niepracujace" w nokii ;) ;)

andrzejj9 08.07.2005 00:20

Cytat:

Napisany przez seksoteka
Miało być obiektywnie, więc napisałem odczucia. Poza tym na każdym forum znajdą się mądrzy i mądrzejsi.... Natomiast sam zainteresowany po mojej wypowiedzi stwierdził, że 2:0 dla Nokii. Więc nie nabijaj sobie niepotrzebnie liczby postów zbędnymi komentarzami, a dyskusję Nokia kontra reszta świata sam zaczynasz porównując moją wypowiedź o zaletach telefonu do swoich aparatów. To tyle w tej kwestii, więcej w tym topicu nie będę pisał.

papa
luk

W takim razie wyrażaj swoje opinie tak, jak inni - bez zbędnych emocji. To już Twój drugi post napisany w specyficznym tonie i drugie ostrzeżenie z mojej strony - ostatnie.

pablocoo 08.07.2005 00:18

Poprostu po przeczytaniu posta wydaje sie, ze pracujesz w NOKII ;)

seksoteka 08.07.2005 00:14

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
I jeszcze jedno - nie próbuj tu zaczynać dyskusji pod tytułem: Nokia kontra reszta świata, bo już Twój poprzedni post ma nieciekawy wydźwięk. Po prostu nie przeginaj.

Miało być obiektywnie, więc napisałem odczucia. Poza tym na każdym forum znajdą się mądrzy i mądrzejsi.... Natomiast sam zainteresowany po mojej wypowiedzi stwierdził, że 2:0 dla Nokii. Więc nie nabijaj sobie niepotrzebnie liczby postów zbędnymi komentarzami, a dyskusję Nokia kontra reszta świata sam zaczynasz porównując moją wypowiedź o zaletach telefonu do swoich aparatów. To tyle w tej kwestii, więcej w tym topicu nie będę pisał.

papa
luk

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:52.