![]() |
Kompleks? 6610i or T630?
Witam!
Mam możliwość kupienia Nokii 6610i oraz SE T630. Co byście Wy kupili? (nie patrząc na ceny) |
hmmm no to masz ... kompleks
|
SE T630
Dlaczego? BT, IRDA, wys. 65k, polifonia 32-głosowa To tyle z mojej strony :) |
Ten Sony to naprawdę dobry telefon. Co do Nokii, to generalnie nie lubię, ale ten model jest chyba wyjątkowo nieudany.
|
Na Twoim miejscu wziąłbym T630. Po prostu więcej oferuje.
|
Cytat:
|
Pewnie chodzilo mu o dylemat a wy juz jedziecie po chlopaku.
|
Cytat:
Ty uważasz, że N6610i jest wyjątkowo nieudana??? To poczytaj sobie o N7110 - z tym telefonem to były historie. Przy tym modelu, N6610I jest bardzo udana. N6610i nie jest złym telefonem, ale ma swoje wady. Ten telefon jest dla osób nie wymagających zbyt wiele. PS. Żeby nie było niedomówień - nie przepadam za SE:) |
jeśli miałbyś wziąśc te telefomy z salonu i potem sprzedać to bierz T630 jest po prostu droższy, mój tata ma taki i w porównaniu z nokią mojej kolezanki przegrywa tym, że nie ma radia, ale to ma byc chyba telefona, a nie przenośny odtwarzacz ;)
|
Cytat:
|
Nokia 6610i jest idealnym telefonem, maly, zgrabny, dobre przyciski, wyglad (jednak to rzecz gustu...) dla tych, ktorym telefon ma spelniac podstawowe funkcje telefonu komorkowego i miec przy okazji pare bajerkow. Ale jezeli szukasz czegos co ma miec bajery i PRZY OKAZJI dzownic i smsowac, bierz SE. Przewyzsza on Nokie pod wzgledem roznych bajerkow typu BT... ale tak jak mowie, telefonem ma sie dzwonic a nie bawic.
Nokia to nokia.. w sumie... ale obiektem moich zainteresowan jest SAGEM MY X-8 :) |
Cytat:
|
Cytat:
Bo bym wziął T630, ale tak jak pisałem 6610i ma 1024x768 jakosć zdjęć. Hm A może Nokia 3220 ? A może coś innego do 400? |
akurat tak sie składa, ze obydwa mam w domu, a że ja telefonu uzywam tylko do dzwonienia i wysyłania smsów to wybrałbym Nokie... poprostu bardzo bardzo bardzo wygodny jak dlamnie :)
a sam uzywam Nokii 6310 :) bo jeszcze wygodniejsza ;p |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:05. |