![]() |
Nokia N90
Wczesniej wpominalsicie, ze interesuje Was N90. Tu macie link, gdzie mozecie taka kupic (na allegro jedyna):
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59011298 Pozniej moze napisze pare slow o fonie, zalacze pare zdjec. Z pierwszych moim doznan to fon jest strasznie wielki, ciezki i brzydki :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
trudny wybór teraz mam :D
|
Cytat:
|
Witam wszystkich!!!!
Dorzucę pare słów od siebie do tej dyskusji. Miałem okazję rozmawiać z ludzmi z salonów firmowych naszych operatorów i wszyscy stwierdzili, że Nokia strasznie podupadła jeśli chodzi o jakość telefonów (pewnie podpadnę właścicielom tych telefonów). Wszyscy stwierdzili, że dobre telefony Nokii skończyły się na modelach 6210 i 6310, były to modele niezawodne tyle że pozbawione bajerów. Sam korzystałem bardzo długo z 6210 i nigdy mnie nie zawiodła. Pytanie tylko czy szukacie telefonów solidnych, czy pięknych z bajerami. Osobiście korzystam od ponad roku z SE 630 i nie mam do niego większych zastrzeżeń. Nie zamienił bym go narazie na inny no może na SE K750i, ale jego cena jest narazie odstraszająca. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A C60 mi się nie podoba strasznie... Jak za 280-300zl to można śmiało brać :) (oczywiście mowa o nowym) |
Cytat:
ale tak ogólnie to fajny?? |
Cytat:
|
mi chodziło o tak by osoby posiadajace nokie 6610 i simensa c65 wypowiedzialy sie lub osoby znajace te phony
no to poprosze o wypowiedz osoby "niepracujace" w nokii ;) ;) |
Cytat:
|
Poprostu po przeczytaniu posta wydaje sie, ze pracujesz w NOKII ;)
|
Cytat:
papa luk |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:52. |