Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 28.12.2004, 11:30   #46
cancel
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 30.01.2004
cancel zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
47 - Ukraść hale o wadze 47 ton. Jak oni to zrobili w jedna noc??
Ice - My nie mówimy o takich kradzieżach.
Remix - Ale masz szczęście, że masz takie znajomości i tak szybko biegasz.

Pozdro dla wszystkich!!!!!
cancel jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 28.12.2004, 11:52   #47
kodziu
^_^ czekam na bana ;)

Data rejestracji: 05.03.2004
kodziu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez 47
Drobnostki, spójrzcie na to
Pozdro
Bezbłędne, po prostu "no comments" :ASD

^_^ ^_^ ^_^ ^_^
kodziu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.12.2004, 12:21   #48
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
co miesiąc jestem okradany przez tpsa, płacąc haracz za neo i telefon (nie moge zrezygnowac z drugiego, nie tracąc pierwszego)

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.12.2004, 17:40   #49
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas
co miesiąc jestem okradany przez tpsa, płacąc haracz za neo i telefon (nie moge zrezygnowac z drugiego, nie tracąc pierwszego)
nikt Ci nie każe tego robić. Wiem, że cieżko jest żyć bez neta, ale przecież nikt Ci nie każe jego mieć tym bardziej jak narzekasz w ten sposób, że czujesz się okradany. heh...
Mój internet nie jest tani, a dostawca wymaga również najwyższego pakietu z programami (tak jak w TP SA telefon).
Wiem za co płace, jestem zadowolony z usług firmy Multimedia i nie mówie, że mnie ktoś okrada. Kupa kanałów w TV wysokiej jakości, internet bardzo stabilny bez żadnych popier... programów i modemów jak w Neo i od nowego roku przyspieszają poraz kolejny przepustowość łącza praktycznie za free. Podwyższenie vatu na ineternet odbiło się tylko podwyższeniem abonixu o 2 zł. Telefon stacjonarny zawsze się przyda. Nie każdemu wychodzi taniej na komórke chociażby naszej kochanej babci czy rodzicom miekszającym daleko od nas.

to tak na marginesie odchodząc od tematu, ale nie mogłem się powstrzymać, po prostu Twoja wypowiedź zdała mi się bez sensowna tym bardziej, że młodym człowiekiem nie jesteś.

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.12.2004, 19:31   #50
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas
Znowu narzekanie na TPSA od TPSA są gorsze firmy np.
GIGANET buli się prawie 50 zł a tranasfer przez całe święta 2 kb/s + żeby było ciekawiej zablokowane porty na których chodzi torrent
Stary 28.12.2004, 19:35   #51
rycho
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 16.01.2002
rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez mgit
Znowu narzekanie na TPSA od TPSA są gorsze firmy np.
GIGANET buli się prawie 50 zł a tranasfer przez całe święta 2 kb/s + żeby było ciekawiej zablokowane porty na których chodzi torrent
To poszalałeś jak nigdy.
rycho jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.12.2004, 19:40   #52
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez rycho
To poszalałeś jak nigdy.
Nom, do tej prędkosci zdążyłem się już przyzwyczaić. Każde święta mam transfer 2 kb/s albo i wolniejszy. Zalezy od ilości zalogowanych osób w sieci jest 200 osób to jak są wszyscy to transfer prawie zerowy
Jak mało osób czyli 50-80 osób to transfer nawet dobry 10-17 kb/s a jak jest zalogowanych tylko 30 osób to transfer nawet w porywach 20 kb/s

Ostatnio zmieniany przez mgit : 28.12.2004 o godz. 19:44
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.12.2004, 20:31   #53
JacoM
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 28.03.2003
JacoM zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A ja sie dałem okraść, dobrowolnie, ale głupota miała w tym dużą role.
Przechadzałem sie po giełdzie samochodowej, i moja uwage zwróciło zbiegowisko ludzi, od razy zauważyłem ze tam "grają". Stal gosciu ze skrzyneczka a na niej pare cukierkow , zakładał sie o 200 zł z tym ze ty o 100. Chował pod tekturke kilka cukierkow i pytał ile jest. Stał obok mnie jeden koles i tak sie mnie pyta ze dobre i pewnie łatwo zarobić i widze ze tamten juz mnie obserwuje. Pyta sie ile jest cukierkow ja mowie ze 4 no to on zasłania tekturka facet obok mnie pyta ile widzialem ja na to ze 4 i krzyczy 4 dając w łąpe "oszustowi" 100 zł , a ten odsłania i są 4 a ten mu 200 wypłaca oprócz 100 ktore ten założył. I pyta mnei czy chce 200 no ja mowie ze tak bo sam mówiłem ze sa 4 ale pytam sie czy gram dalej, on na to ze juz grałem i dałem mu 100 no to zakrywa kupke cukierkow dla mnie(nazwal to pozniej potwierdzeniem wygranej ) i pyta ile jest lol no ja na to w odruchu ze 4 bo tyle widzialem, odsłaniam tekturke a tam 5 cukiereczkow lol i kiwa do mnie głową mówiac przykro mi lol zaczelem sie klocic, nic nie dalo jakis koles mowi mi ze tam stoji ktos kto tez sie dal zrobic podszedlem i pytam czy tez go zrobili on mowi ze on mi tą stówe wyrwał z reki, ja sie obrocilem(moze po 10 sekundach) a "graczy" nie bylo juz.
To taka nauczka, dla mnie i dla czytających.
JacoM jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.12.2004, 20:43   #54
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
2 rowery górskie z piwnicy
2 tygodnie wcześniej zostały oznakowane przez policję, mimo tego rowerów nie znaleziono

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.12.2004, 20:52   #55
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez JacoM
A ja sie dałem okraść, dobrowolnie, ale głupota miała w tym dużą role.
Przechadzałem sie po giełdzie samochodowej, i moja uwage zwróciło zbiegowisko ludzi, od razy zauważyłem ze tam "grają". Stal gosciu ze skrzyneczka a na niej pare cukierkow , zakładał sie o 200 zł z tym ze ty o 100. Chował pod tekturke kilka cukierkow i pytał ile jest. Stał obok mnie jeden koles i tak sie mnie pyta ze dobre i pewnie łatwo zarobić i widze ze tamten juz mnie obserwuje. Pyta sie ile jest cukierkow ja mowie ze 4 no to on zasłania tekturka facet obok mnie pyta ile widzialem ja na to ze 4 i krzyczy 4 dając w łąpe "oszustowi" 100 zł , a ten odsłania i są 4 a ten mu 200 wypłaca oprócz 100 ktore ten założył. I pyta mnei czy chce 200 no ja mowie ze tak bo sam mówiłem ze sa 4 ale pytam sie czy gram dalej, on na to ze juz grałem i dałem mu 100 no to zakrywa kupke cukierkow dla mnie(nazwal to pozniej potwierdzeniem wygranej ) i pyta ile jest lol no ja na to w odruchu ze 4 bo tyle widzialem, odsłaniam tekturke a tam 5 cukiereczkow lol i kiwa do mnie głową mówiac przykro mi lol zaczelem sie klocic, nic nie dalo jakis koles mowi mi ze tam stoji ktos kto tez sie dal zrobic podszedlem i pytam czy tez go zrobili on mowi ze on mi tą stówe wyrwał z reki, ja sie obrocilem(moze po 10 sekundach) a "graczy" nie bylo juz.
To taka nauczka, dla mnie i dla czytających.
To stary trik. Gra w trzy karty...

O ile pamietam to Franek Dolas byl w tym niezly
Stary 29.12.2004, 13:43   #56
Matievoo
Prison break

Data rejestracji: 27.11.2004
Matievoo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Mi nic jescze nasczęście ,nikt nie ukradł.
I bardzo się z tego ciesze ,tylko mojemu szfagrowi 2 lata temu ukradli komórke ,ale znalazł
się sprawca i komórka była cała i zdrowa.
Matievoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.12.2004, 13:58   #57
mr_spock
Merry F****** Christmas

Data rejestracji: 22.10.2002
mr_spock zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Weron
To stary trik. Gra w trzy karty...

O ile pamietam to Franek Dolas byl w tym niezly
Tylko on zywym inwentarzem handlowal
Stary 04.04.2012, 15:51   #58
rosol
Guru

Data rejestracji: 28.12.2002
rosol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
dziś ukradli mi radio, wyrwali przycisk od kontroli trakcji (kable na wierzchu), kawałek plastiku przy hamulcu ręcznym oraz odświerzacz powietrza z tesco za 5zł.
Wyłamali mi zamek w drzwiach (do wymiany). &^%*&#^%*&%#
Jak to jest z Auto Casco? Trace zniżki z tytułu szkody? Jestem ubezpieczony w PZU...
rosol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.04.2012, 15:57   #59
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
w umowie powinno pisać czy tracisz,kiedyś powyżej jakiejś tam kwoty traciło się zniżki ,teraz to nawet da się kupić opcje 'brak utraty zniżek'

zadzwon do pzu

swoja droga myślałem że już radyjek nie kradną a jednak dalej buraczymy....
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.04.2012, 16:06   #60
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Znowu kradną coraz więcej, nawet akumulatory z Ticaczy...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: