![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#46 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
47 - Ukraść hale o wadze 47 ton. Jak oni to zrobili w jedna noc??
Ice - My nie mówimy o takich kradzieżach. Remix - Ale masz szczęście, że masz takie znajomości i tak szybko biegasz. ![]() Pozdro dla wszystkich!!!!! |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
co miesiąc jestem okradany przez tpsa, płacąc haracz za neo i telefon (nie moge zrezygnowac z drugiego, nie tracąc pierwszego)
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Mój internet nie jest tani, a dostawca wymaga również najwyższego pakietu z programami (tak jak w TP SA telefon). Wiem za co płace, jestem zadowolony z usług firmy Multimedia i nie mówie, że mnie ktoś okrada. Kupa kanałów w TV wysokiej jakości, internet bardzo stabilny bez żadnych popier... programów i modemów jak w Neo i od nowego roku przyspieszają poraz kolejny przepustowość łącza praktycznie za free. Podwyższenie vatu na ineternet odbiło się tylko podwyższeniem abonixu o 2 zł. Telefon stacjonarny zawsze się przyda. Nie każdemu wychodzi taniej na komórke chociażby naszej kochanej babci czy rodzicom miekszającym daleko od nas. to tak na marginesie odchodząc od tematu, ale nie mogłem się powstrzymać, po prostu Twoja wypowiedź zdała mi się bez sensowna tym bardziej, że młodym człowiekiem nie jesteś.
|
|
|
|
#50 | |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
od TPSA są gorsze firmy np. GIGANET buli się prawie 50 zł a tranasfer przez całe święta 2 kb/s + żeby było ciekawiej zablokowane porty na których chodzi torrent
|
|
|
|
#51 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jak mało osób czyli 50-80 osób to transfer nawet dobry 10-17 kb/s a jak jest zalogowanych tylko 30 osób to transfer nawet w porywach 20 kb/s
Ostatnio zmieniany przez mgit : 28.12.2004 o godz. 19:44 |
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 28.03.2003
![]() |
A ja sie dałem okraść, dobrowolnie, ale głupota miała w tym dużą role.
Przechadzałem sie po giełdzie samochodowej, i moja uwage zwróciło zbiegowisko ludzi, od razy zauważyłem ze tam "grają". Stal gosciu ze skrzyneczka a na niej pare cukierkow , zakładał sie o 200 zł z tym ze ty o 100. Chował pod tekturke kilka cukierkow i pytał ile jest. Stał obok mnie jeden koles i tak sie mnie pyta ze dobre i pewnie łatwo zarobić i widze ze tamten juz mnie obserwuje. Pyta sie ile jest cukierkow ja mowie ze 4 no to on zasłania tekturka facet obok mnie pyta ile widzialem ja na to ze 4 i krzyczy 4 dając w łąpe "oszustowi" 100 zł , a ten odsłania i są 4 a ten mu 200 wypłaca oprócz 100 ktore ten założył. I pyta mnei czy chce 200 no ja mowie ze tak bo sam mówiłem ze sa 4 ale pytam sie czy gram dalej, on na to ze juz grałem i dałem mu 100 no to zakrywa kupke cukierkow dla mnie(nazwal to pozniej potwierdzeniem wygranej ) i pyta ile jest lol no ja na to w odruchu ze 4 bo tyle widzialem, odsłaniam tekturke a tam 5 cukiereczkow lol i kiwa do mnie głową mówiac przykro mi lol zaczelem sie klocic, nic nie dalo jakis koles mowi mi ze tam stoji ktos kto tez sie dal zrobic podszedlem i pytam czy tez go zrobili on mowi ze on mi tą stówe wyrwał z reki, ja sie obrocilem(moze po 10 sekundach) a "graczy" nie bylo juz.To taka nauczka, dla mnie i dla czytających. |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
2 rowery górskie z piwnicy
2 tygodnie wcześniej zostały oznakowane przez policję, mimo tego rowerów nie znaleziono
|
|
|
#55 | |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
O ile pamietam to Franek Dolas byl w tym niezly
|
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Mi nic jescze nasczęście ,nikt nie ukradł.
I bardzo się z tego ciesze ,tylko mojemu szfagrowi 2 lata temu ukradli komórke ,ale znalazł się sprawca i komórka była cała i zdrowa.
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#58 |
|
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
dziś ukradli mi radio, wyrwali przycisk od kontroli trakcji (kable na wierzchu), kawałek plastiku przy hamulcu ręcznym oraz odświerzacz powietrza z tesco za 5zł.
Wyłamali mi zamek w drzwiach (do wymiany). &^%*&#^%*&%# Jak to jest z Auto Casco? Trace zniżki z tytułu szkody? Jestem ubezpieczony w PZU... |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w umowie powinno pisać czy tracisz,kiedyś powyżej jakiejś tam kwoty traciło się zniżki ,teraz to nawet da się kupić opcje 'brak utraty zniżek'
zadzwon do pzu swoja droga myślałem że już radyjek nie kradną a jednak dalej buraczymy.... |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znowu kradną coraz więcej, nawet akumulatory z Ticaczy...
|
|
|
|
![]() |
|
|