![]() |
Cytat:
Ps. MOZNA POSIADAC SCIAGNIETY FILM LUB MP3 (o ile sie go nie udostepnia osobom obcym) - prawo autorskie, tzw. dozwolony uzytek. Programow to nie dotyczy. |
Cytat:
a te NOLe to taka aluzja tylko :szczerb: |
ja bylem swiadkiem wpadu do agencji reklamowych w na przelomie 2000-2002
do obu wpadla grupa smutnych panow z BSA a mialy rozny przebieg w zaleznosci od kultury osobistej jednej ze stron w jednej wlasciciele machneli tylko faktura zbiorcza na kilkaset tysiecy - nawet licencje na stuffit'a mieli :] a w drugiej troche sie pokszatali do czegos sie przyczepili kazali kupic oryginal ... that's all folks w latach 90 do wymiany plikow uzywano HL (hotline client/server) byly one bardzo popularne wsrod mac'userow (czytaj agencji reklamowych) bylo czasem mozna zaobserwowac jak logowali sie na nie ludzie i prosili o login i password wszystko bylo by ok gdyby nie nr ip - z puli ministerstwa sprawiedliwosci i sadu najwyzszego :] |
Cytat:
Fatalbert, co Ty? ;) Miałeś nalot, czy masz jakiegoś znajomego? Tylko nie znajomego znajomego, który słyszał, że u znajomego... itp ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
NOL - Nieposiadanie Oprogramowania Licencjonowanego ;-)
|
Cytat:
precz z angielszczyzn***261; w j. polskim przecie Smartek pisa***322; o NOLach :szczerb: |
Panowie, nie odbiegajcie od głównego tematu dyskusji.
Czekamy na kogoś, kto faktycznie miał lub ma znajomych, którzy mieli nalot. Inaczej to tak, jak Smartek pisał o UFO ;) |
Cytat:
ka***380;dy robi to co lubi :) Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Od 6 lat bawie sie w budzie photoshopem i gimpem wi***281;c moje s***322;owa nie s***261; rzucone na wiatr... Co nie znaczy, ***380;e gimp nie jest niewystarczaj***261;cy - zale***380;y kto co robi. |
Cytat:
:mruga: :D |
Cytat:
Cytat:
opza tym j/w majac np. oem'a do skanera nie widze sensu korzysta***263; z gimpa jak mam co***347; lepszego... a linuks nie jest barier***261; :taktak: za***347; jesli emuluje sie piraty to siedzenie na linuksie nie ma ju***380; sensu... |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
poza tym po to sa emulatory aby odpalać soft z innych systemów, nie przepadam za ludźmi którzy usłyszą "photoshop pod linuxem" i identyfikuja kogoś przez to jako n00ba :szczerb: no ale Ty tak nie myślisz :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:22. |