![]() |
Każdy porządny odtwarzacz, powinien dać sobie radę również z płytami nagrywalnymi, czego dowodem jest to, że stara Elta je odtwarza. Zastanawia mnie tylko to, czemu nie zakupiłeś DVD jakiejś znanej firmy :pytanie: Zapewne w grę wchodziła cena :hmm: A wracając do tego, czemu Korr nie daje rady z płytami, to prawdę powiedziawszy nie wiem co może być przyczyną. Zastanawia mnie ten komunikat "No disc". A może, co jest raczej nieprawdopodobne, to DVD nie czyta "nagrywek". Nic w instrukcji obsługi, w danych technicznych, nie ma na ten temat :pytanie:
|
oczywiscie sugerowalem sie cena i pochlebnymi opiniami na temat tego dvd. Nic w instrukcji nie ma. Jeszcze dzisiaj postaram sie sie nagrac plytki z roznych nagrywarek i na roznych nosnikach i zobacze co z tego wyjdzie.
|
Cytat:
|
Tego korra kupiłeś w sklepie czy używany? bo na skąpcu, ceneo a nawet allegro nie ma ani sztuki... Jeśli w sklepie na Twoim miejscu próbowałbym reklamować i wziąć jakiś inny odtwarzacz bardziej na czasie... (Fergusona polecam w umiarkowanej cenie) Jeśli kupiłeś używany to już wiesz dlaczego został Ci sprzedany :fiu:
edit: jednak na allegro jeszcze jest, w każdym razie jako nowy sprzęt powinien sobie radzić bdb ze starymi płytami - wiem bo miałem tego korra i łykał wszystko. |
jeszcze spróbuj uaktualnić biosa,
Korr chyba udostępnia taką możliwość:taktak: |
Pod tym adresem, jest forum dotyczące sprzętu Korr i Ferguson:
http://korr.ovh.org/ Można przejrzeć, coś tam widziałem na temat aktualizacji firmware :taktak: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:53. |