![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.12.2005
![]() |
witam. odpkopuje troche temat ale mam taki oto problem. Wczoraj zakupilem dvd korr HYD-9907DX. Jednak nie czyta ono moich nagrywanych plyt. Bez problemu czyta oryginalne dvd jednak z nagranymi meczy sie przez minute i wyskakuje napis no disc. Dodam ze te same nagrane plyty czyta moje stare dvd firmy elta. Czy nagrywajac plytki do odtwarzacza korr musze stosowac jakies specjalne srodki np. nagrywajac tylko na plyty verbatim itp ? pozdrawiam.
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Każdy porządny odtwarzacz, powinien dać sobie radę również z płytami nagrywalnymi, czego dowodem jest to, że stara Elta je odtwarza. Zastanawia mnie tylko to, czemu nie zakupiłeś DVD jakiejś znanej firmy
Zapewne w grę wchodziła cena A wracając do tego, czemu Korr nie daje rady z płytami, to prawdę powiedziawszy nie wiem co może być przyczyną. Zastanawia mnie ten komunikat "No disc". A może, co jest raczej nieprawdopodobne, to DVD nie czyta "nagrywek". Nic w instrukcji obsługi, w danych technicznych, nie ma na ten temat
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.12.2005
![]() |
oczywiscie sugerowalem sie cena i pochlebnymi opiniami na temat tego dvd. Nic w instrukcji nie ma. Jeszcze dzisiaj postaram sie sie nagrac plytki z roznych nagrywarek i na roznych nosnikach i zobacze co z tego wyjdzie.
|
|
|
|
![]() |
|
|