![]() |
Cytat:
Pod tym się podpisuję, poza tym niedługo ta forma reklamy będzie ostro atakowana (SP2 dla IE6 dodaje opcję blokady pop'upów). Poza tym tu się dzieją dziwne rzeczy. Sam ten post raz był zablokowany, za chwilę nie, i tak w kółko. Do wypowiedzi "pana na włościach" się nie odniosę, cieszę się tylko z tego, że dzięki tej dyskusji i tej wypowiedzi paru ludzi przejrzy na oczy. Serwis faktycznie powinien być dla ludzi, dla wszystkich, a nie dla prowadzących. Niestety od dawna jest inaczej (patrz: newsman reklamujący własną stronę www jako źródło). Nic więcej na ten temat nie dodam, chociaz i tak mnie tu "góra" nie lubi, ale wiecie... klawiatury ostatnio podrożały. |
Cytat:
Swoją drogą mój post był skierowany do BD i reakcją na Jego wymijające odpowiedzi lub wręcz ich brak. Nie rozumiem do końca takiej postawy-ale cóż-takie życie... Cieszę się, że ta "dyskusja" a raczej jej brak miał wpływ na pojęcie takiej a nie innej decyzji. |
Cytat:
|
Cytat:
Zachowujesz sie jak pan na wlosciach... przykre i zaskakujace dla znajacych twoje poprzednie wypowiedzi na forum. Z mojej strony koniec smucenia - jesli faktycznie newsy beda newsami a reklamy wyladuja w reklamach to jestem usatysfakcjonowany. PS To ze nie robicie Popupow to mierna zaleta jak dla mnie - wolalbym je od banerow prawde powiedziawszy (mozzilla bardzo ladnie blokuje wszelkie okienka :)) ) ale to tylko takie moje widzimisie :) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Uwazam, ze wszysztkie pytania postawione w tym watku zostaly zaopatrzone w odpowiedz z mojej lub Miska strony.
Jezeli ktos mam inne zdanie i nie dostal jasnej odpowiedzi na niewygodne pytanie to zapraszam na PM albo eathan@cdrinfo.pl gdyz nie widze sensu walkowanie jeszcze raz tego samego tutaj i zasmiecania forum. |
Jako ze mnie nikt nie lubi to i nic mi sie nie stanie ze zamkne ta bezowocna dyskusje.
Znajac zycie pojawia sie tutaj bluzgi i inne takie fajne rzeczy. Pozdrawiam, i idzcie na piwo bo wam juz odbija. |
Cytat:
Poza tym dawno napisalem co mialem do powiedzenia. |
Bla, bla, bla...
|
jeezu zamknijcie tą dyskusje, niektórzy są śmieszni pisząc niektóre rzeczy.
Że BD unika odpowiedzi oraz komentarzy na nieco ostrzejsze posty (jak ktoś napisał "niewygodne" dla niego) to oczywiste i nie ma tu nad czym debatować. Kowalik troche przegiąłeś, ciekawe jaki prezent dostaniesz od Helionu z następną zamówioną książką ;). Smutny marketing kierujący CDRinfo :( ... |
dodam jeszcze pare slow:
- newsy beda newsami (czyli bez reklam ksiazek) - komercja bedzie sie objawiala tylko i wylacznie bannerami Pozdrawiam Misiek4 |
Z racji tego, ze stworzylem ten serwis pozwole sobie skomentowac niektore "pytania"...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
oraz odpowiedz na pozostaly zbior liter -> Patrz odp. na pkt 5(b) EOT. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niestety z bolem serca musze napisac jeszcze jedna rzecz: jezeli nie podoba Ci sie serwis CDRinfo.pl wykasuj go z ulubionych/pamieci (odpowiednie skreslic) i nie zasmiecaj forum zgryzliwymi postami nie zwiazanymi bezposrednio z tematem dyskusji. Abstrahujac od powyzszch "tematow" warto dodac ze: 1. ilosc odwiedzin powoduje, ze serwis musi dzialac na osobnym serwerze oraz wymaga dosc wydajnego lacza 2. powyzszego nie da sie zalatwic za darmo (chyba, ze ktos ma taka mozliwosc to prosze o kontakt :)) 3. bannery powoduja, ze juz niedlugo zawartosc serwisu zostanie wzbogacona o nowe artykuly, dzialy i inne ciekawostki, ktore powinny zainteresowac wiekszosc naszych uzytkownikow 4. warto dodac, ze na naszych lamach nie ujrzycie bannerow typu POP'up czy tez innych wyswietlanych na warstwach, oraz nie doswiadczycie celowego spamu To tyle, pozdrawiam wszystkich forumowiczow i uzytkownikow naszego serwisu. - Pozdrawiam Misiek4 |
W samej komercji jako takiej nie ma czegoś specjalnie złego,ale jasno to powiedzmy- tak,jest komercja,bo jest potrzebna kasa- i kropka.
Bez tej całej pseudorodzinnej otoczki. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:26. |