![]() |
Witam.
Jestem na NIE. Po co sztucznie pompowac newsy? Jak ktos chce wiedziec jakie sa promocje w helionie niech luknie codziennie na http://helion.pl/promocje/ No chyba, ze jakies inne wydawnictwo tez robi podobne akcje. Wtedy jestem ZA zeby opublikowac odnosnik. Pozdrawiam |
a co w tym zlego, nie mam czasu aby wchodzic na strony ksiegarni takze taka forma informowania jest ok bo a noz a widelec znajdzie sie cos ciekawego [dzisiaj to odpada bo sztuki podstepu niechce ;)]
np od merlina dostaje mailem raz na jakis czas oferte a ksiegarnia helion tak sie reklamuje - nie widze w tym nic zlego :P |
Cytat:
Miłego dnia;) |
Cytat:
|
A mogą być reklamy... Ale jak już Nimal wspomniał: dopóki nie ma <cenzurka :P:P> i spamu! A tak to życzę Ci powodzenia! :)
|
Cytat:
|
eeech Bartek, zadałeś pytanie z serii czy chcesz być młody szczęśliwy i bogaty, no to odpowiadam: a jasne, że tak !!
|
BD - nie mam nic do ksiazek, ani do reklamy (dopuki mnie nie irytuje popupami czy spamem, a jak na razie Helion tego nie robi), co wiecej glosuje na tak w zalaczonej ankiecie, ale pytanie zes tak sformuowal, ze wyniki sa o kant d..y
chcesz miarodajnych odpowiedzi to zadaj pytanie konkretnie o HELIONA, a nie czaruj "ciekawymi tanszymi" ;) btw: pozdro i sukcesow w dalszej pracy i Twojej i calego zespolu Heliona |
Cytat:
Bartek ty nie zakladaj takich ankiet aby sie tlumaczyc tylko bierz sie do roboty i wypusc mi w koncu ksiazeczke "Cinema 4D Studio" Maxona ;) Pozdrawiam i czekam :) |
Ksiązki HELIONA - Ankieta
W zwiazku z dyskusja jaka zapoczatkowal jeden z nowych forumowiczow postanowilem zadac pytanie i zrobic mala ankiete.
Czy chcesz aby na CDRinfo.pl informowalo o ciekawych tanszych o 30% ksiazkach. Tylko trzy odpowiedzi: Tak/Nie/Nie mam zadania Zapraszam do glosowania Uaktualnienie: Niestety dluzszego pytania nie mozna wstawic dlatego tutaj uscisle - chodzi o ksiazki z oferty Wydawnictwa Helion (inni wydawcy ksiazek informatycznych nie maja programow partnerskich) - dochod ze sprzedazy ksiazek trafia do kasy CDRinfo.pl i jest przeznaczany na jego dzialanie - ksiazki sprzedaje CDRinfo.pl a nie Ja |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:30. |