Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Zobacz rezultaty głosowania: Kto przekonał cię do opery i czemu Sidu?
Sidu 15 29.41%
Majonez 0 0%
Przemas 0 0%
siła wyzsza 14 27.45%
kocham [My]IE! 19 37.25%
co to opera? 3 5.88%
Wszystkich głosów: 51. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 15.02.2004, 23:20   #1
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix
(...) mogliby IE pod linuxa wydac
makabryczny dowcip ^_^ ^_^

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 16.02.2004, 00:52   #2
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix
Ja tam wole IE w wersji 6.0.2800.1106.xpsp1.020828-1920
Zeby bylo jasne testowalem opere i mi nie podeszla.... mogliby IE pod linuxa wydac
ten tekst nie pasuje do opisu..
moi kumple by padli - mi tez niewiele brakuje do zgonu...
Stary 16.02.2004, 01:03   #3
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
niewiele brakuje do zgonu...
nie ma sprawy, moge udzielic pierwsza pomoc
Ale tak powaznie to opere tylko na linuxie uzywam, a IE lubie....
Stary 16.02.2004, 00:06   #4
Remix
Capo di tutti capi

Data rejestracji: 24.09.2002
Remix niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam!

Ormianin ma racje - w ankiecie brakuje Mozilli

Patrix - dziewie Ci jak mozesz nadal uzywac IE ?!
Stary 16.02.2004, 00:06   #5
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja Opere jeszcze kojarze od wersji 6
wojowalem i odstawialem, potem jakos poczatek 7 i odstawilem ponownie, ale potem od wersji jakos 7.20 zaparlem sie i juz przy niej zostalem
ogolnie to sila wyzsza, do Sida walilem tylko z pytaniami jesli czegos nie moglem znalezc

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.02.2004, 10:33   #6
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
zeby cie paskudo choc troche dogonic to musialbym zmusic kilka osob do rejestracji na forum tylko po to zeby wzieli udzial w ankiecie

dwa ze nie jest powiedziane iz w zwiazku z naszymi wspolnymi dyskusjami ktos nie zabral sie za opere w takim przypadku brakuje opcji sid+przemas+majonez lub sid+przemas lub sid+majonez no i oczywiscie przemas+majonez

ave
i male sprostowanie - bardzo chcialbym moc sie obijac - bardzo - niestety life is brutal

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.02.2004, 10:59   #7
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a mnie nikt do opery nie przekona
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.02.2004, 11:34   #8
przemas
wafel

Data rejestracji: 06.12.2000
przemas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez BD
a mnie nikt do opery nie przekona
a czemuż to ??
jakie są BD Twoje preferencje w kwestii przeglądarek ?
przemas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.02.2004, 09:54   #9
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez przemas
a czemuż to ??
jakie są BD Twoje preferencje w kwestii przeglądarek ?
To proste IE a dlaczego? Coz instaluje system i uzywam tego co mam pod reka czyli IE. NIe bawie sie w doinstalowywanie i kombinowaniez innymi rzeczami. Tak postepuje wiekszosc uzytkownikow komputerow. Powiem wiecej sa nawet tacy co nie uaktualniaja wersji posiadanej przegladarki bo po co.

Niestety z racji tego co robie musze uzywac typowych narzedzi i oprogramowania gdyz takie sa gusta wiekszosci czytelnikow.

Oczywiscie nie znaczy to, ze nie uzywalem innych przegladarek (Mozilla, Opera, Szkapa) podczas gdy pracowalem na ksiazkami tego wymagajacymi.

Poza tym po co mam sie meczyc z banerem w Operze i z tego powodu ja kupowac. IE nie ma banera i nie muge go kupowac. Jak wiecie legalnosc softu jest dla mnie na 1 miejscu.
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.02.2004, 11:54   #10
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
dyskusje rozpetane przez Sida zmusily mnie do sprobowania, i w pracy uzywam Operki, jestem bardzo z niej zadowolony
ale w domciu IE (podoladowaniu od Symanteca) kroluje (tylko zakladek mi brak, ale same zakladki nie zrekompensuja mi zalet IE
co innego gdyby faktycznie szlo Opere przekonac do bycia przegladarka systemowa (moze i idzie, ale ciagle jakies schody)
krotkomowiac - w pracy Opera, ale w domu IE
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.02.2004, 13:33   #11
-Sid-The-Rat=>

przegladarka systemowa? tzn. czego nie umie? linkow w tlenie czy gg nie otwiera? plugin do tlena extlink i sprawa zalatwiona.
W preferencjach Opery zaznaczasz żeby obsługiwała protokoły które sobie życzysz a potem NIE pozwalasz IE nadpisać tych ustawień - bo jesli pozwolisz to sorry...
IE na tym kompie jeszcze nie zdążył się uruchomić...
Stary 16.02.2004, 14:01   #12
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a do gadulca? kopiuj wklej i tak jest szybsze nie odpalenie IE ale wygodniej by bylo klikajac...
Sid - operka faktycznie szybciej mi lata w pracy (slabiutki komputerek), ale w domuciu dopakowana Symantecami IE daje rade az milo, Operka po prostu nie jest szybsza w tym momencie, ani bezpieczniejsza
ale i tak dzieki za "zmuszenie" mnie do testow - dawniej bylem zniechecony niezbyt udanymi wersjami Opery, teraz to co innego
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.02.2004, 14:11   #13
-Sid-The-Rat=>

symantec to coz... tez gniot sam w sobie - to byly kiedys takei dobre programy a teraz... szkoda gadac nawet - ojciec kupil nav2004 - i podziekowal po tygodniu - sprzedal jakiemus losiowi na lallgero za 70% ceny i jedzie na AVG...

sygate pers firewal + AVG i mam to samo co ty: za darmo i zajmujace 20 razy mnie ramu
Stary 17.02.2004, 15:56   #14
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
.. a ja całe życie na Operze jechałem (nawet wtedy, gdy czytała tylko japońskie literki), no i ktoś mnie namówił na IE, no i my razem ze szwagrem zdobyliśmy na giełdzie piracką wersję IE, no i zainstalowaliśmy, no i smiga, że cho cho, i dziękuję forumowiczom (chyba Sidu najpierw), że mnie namówili ma IE, ssuuuper przegladarka, szwagier mówi że lepszej nie widział i po co było za operę tyle przepłacać (piracka IE tylko 10 zł kosztowała).
Stary 19.02.2004, 12:46   #15
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa
.. a ja całe życie na Operze jechałem (nawet wtedy, gdy czytała tylko japońskie literki), no i ktoś mnie namówił na IE, no i my razem ze szwagrem zdobyliśmy na giełdzie piracką wersję IE, no i zainstalowaliśmy, no i smiga, że cho cho, i dziękuję forumowiczom (chyba Sidu najpierw), że mnie namówili ma IE, ssuuuper przegladarka, szwagier mówi że lepszej nie widział i po co było za operę tyle przepłacać (piracka IE tylko 10 zł kosztowała).
ja sie obawiam ze te cale p2p zabija niedlugo naszego ukochanego IE, i trzeba bedzie znow do oper jakis mydlanych powrocic ^_^
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: