![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
przegięcie na forum
cytuję usera sid the rat:
mowil ci juz ktos memcio ze czas sie leczyc? moze pigulke z suszonej zaby? kwestorowi pomaga, wez dwie... gdyby kazdy tobie tak wypominal glupie [i nie calkiem glupie] manewry to na tym forum bylbys jedynym tematem komp pani [?] magdy jest jej problemem [lub radoscia] - skoro mowisz ze 9xx taki fajny - to moze doplacisz kazdemu kto kupuje 7xx zeby nie popelnial tego strasznego bledu? nie? to siedz cicho ps. juz kobiet nie lubisz? opowiedz nam o tym ps2. nie wysilaj sie z odpowiedzia.. i tak nie podejme polemiki ad rem: a antywirusa niestety nie polece pod 64bit - ale mozna sprawdzic [w tej kolejnosci] czy dziala: nod32, f-prot, kasperski, zwykly norton [wymienione w kolejnosci systemozernosci i czesciowo skutecznosci, od najlepszych] Sid the rat ma tak nawalone w mózgu że myśli że obrażanie innych jest kwintesencją jego niedojrzałej inteligencji czyżby nawarstwiły się urazy z dzieciństwa?? pozatym jakbym ja tak jakiekolwiek user ****ywal jak to robi sid dostalbym bana dopoki niedostanę przeprosin albo oceny sytuacji od modow tego forum spadam z niego bo mam dosyć obrażania mnie po za tym to już przegięcie co wyprawia sid milego dnia dni wam życzę w****ilem się i spadam Ostatnio zmieniany przez memorando : 23.10.2004 o godz. 23:27 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
upsss... myslalem ze tylko ja dzis sie nawalilem kilkoma piwami
![]() ![]()
#3 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Ale o co chodzi ?
#4 | |
Młody żonkoś
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
ahaaaaaaa, Sid zawsze byl dziwny troszki, ale mnie osobiscie nic nie zrobil wiec nic do niego nie mam. Ale jezeli Ty poczules sie urazony masz prawo sie domagac przeprosin
![]()
#6 | |
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
Cytat:
Na forum owszem miałem kilka potyczek, ale potrafie być wyluzowany i nie robić z czegoś od razu wielkiej afery... i już żeby mnie każdy przepraszał... to chore dla mnie... ale oczywiście to moje prywatne zdanie...
KarolluZ ruleZ ![]() Ostatnio zmieniany przez KarolluZ : 23.10.2004 o godz. 23:34 |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Cytat:
No własnie... Sidowi również przeszkadza to że mam FX-51 oraz FX5950, nie czaje go.... Mam to gdzies.... Nie martw się ... mnie też sie czepiaja i obrażają ale mam to gdzieś jest grono na forum które Cenie... TJ. : MaciejT Maciej Y@nkee_PL Nimal mr_spock Memorando Bartez grzeniu Pawelblu Gallus siwy_mw Turboni zorg Kodziu Patrix REi No i inni....coniektórzy,,, jak chcesz wiedzieć czy Ty też to spytaj, bo moze zapomniałem, zaspany jestem |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alez...
Negatywne myślenie to nie tylko pesymizm, zwątpienie, rozpacz. To także wrogie, nieżyczliwe uczucia, zawiść, radość z cudzego nieszczęścia, pogarda, nienawiść itd. Od tych niebezpiecznych myśli należy się odwracać, nie zatrzymywać ich w umyśle, zastępować innymi radosnymi, pozytywnymi. Ludzie potraficie myslec nieco pozytywnie?
#10 | |
Młody żonkoś
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
EOT zamykam topic
Proszę sie rozejść
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
![]() |
Cytat:
MODERATOREM JESTEŚ?!?!?!?!?!!?!?!?!?!? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() No to teraz posypią się reputki dla baku ![]() Przykro mi, że mnie tam nie ma ![]() I zmniejsz do cho... czcionke w podpisie którą sam Ci zedytowałem, ale ty niestety jak na przekór. Jest ewidentnie za duża i nie tylko mnie ona razi. Memo - jesteś człowiekiem jak każdy z nas, a "jazdy" z Sidem są Ci znane od długiego czasu i wracają jak bumerang. Nic nowego już chyba nie zostanie tutaj odkryte.
![]() |
#15 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
@ baku - fakt, pamietam, pamietam tez ze nie mowilem nic o sprzecie [sam bym chcial taki miec] tylko o niesprawdzonej informacji nt dzialania/niedzialania sterownikow do tego sprzetu pod 2k3
mam nadzieje ze sprawa wyjasniona i zamknieta
![]() |
|
|