Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.10.2004, 23:09   #1
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
przegięcie na forum

cytuję usera sid the rat:

mowil ci juz ktos memcio ze czas sie leczyc?

moze pigulke z suszonej zaby? kwestorowi pomaga, wez dwie...

gdyby kazdy tobie tak wypominal glupie [i nie calkiem glupie] manewry to na tym forum bylbys jedynym tematem

komp pani [?] magdy jest jej problemem [lub radoscia] - skoro mowisz ze 9xx taki fajny - to moze doplacisz kazdemu kto kupuje 7xx zeby nie popelnial tego strasznego bledu?

nie? to siedz cicho

ps. juz kobiet nie lubisz? opowiedz nam o tym
ps2. nie wysilaj sie z odpowiedzia.. i tak nie podejme polemiki

ad rem:

a antywirusa niestety nie polece pod 64bit - ale mozna sprawdzic [w tej kolejnosci] czy dziala: nod32, f-prot, kasperski, zwykly norton [wymienione w kolejnosci systemozernosci i czesciowo skutecznosci, od najlepszych]

Sid the rat ma tak nawalone w mózgu że myśli że obrażanie innych jest kwintesencją jego niedojrzałej inteligencji czyżby nawarstwiły się urazy z dzieciństwa?? pozatym jakbym ja tak jakiekolwiek user ****ywal jak to robi sid dostalbym bana dopoki niedostanę przeprosin albo oceny sytuacji od modow tego forum spadam z niego bo mam dosyć obrażania mnie po za tym to już przegięcie co wyprawia sid milego dnia dni wam życzę w****ilem się i spadam

Ostatnio zmieniany przez memorando : 23.10.2004 o godz. 23:27
memorando jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.10.2004, 23:22   #2
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
upsss... myslalem ze tylko ja dzis sie nawalilem kilkoma piwami ale heca!
Stary 23.10.2004, 23:25   #3
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ale o co chodzi ?
Stary 23.10.2004, 23:27   #4
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez mallow
Ale o co chodzi ?
o chorego sida the rat zacytowalem jego tekst z forum jest wazeliniarzem i tyle ale to nieoznacza aby mnie publicznie cham obrażał wrrr
memorando jest offline  
Stary 23.10.2004, 23:30   #5
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ahaaaaaaa, Sid zawsze byl dziwny troszki, ale mnie osobiscie nic nie zrobil wiec nic do niego nie mam. Ale jezeli Ty poczules sie urazony masz prawo sie domagac przeprosin
Stary 23.10.2004, 23:31   #6
KarolluZ
Guru

Data rejestracji: 29.06.2002
KarolluZ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
o chorego sida the rat zacytowalem jego tekst z forum jest wazeliniarzem i tyle ale to nieoznacza aby mnie publicznie cham obrażał wrrr
jmemorando... Ty masz jeden problem...wszystko za bardzo bierzesz do siebie...tu nie chodzi o to, aby zmieszać kogoś z błotem... jak ktoś wyraża jakąś opinie o kimś to w taki sam sposób trzeba odpowiedzieć, a nie od razu obrażać kogoś w tak niekulturalny i płytki sposób jaki Ty zrobiłeś. I co chcesz w ten sposób udowodnić ? Że niby ludzie się na ciebie uwzięli ? Nie bądź śmieszny...

Na forum owszem miałem kilka potyczek, ale potrafie być wyluzowany i nie robić z czegoś od razu wielkiej afery... i już żeby mnie każdy przepraszał... to chore dla mnie... ale oczywiście to moje prywatne zdanie...

Ostatnio zmieniany przez KarolluZ : 23.10.2004 o godz. 23:34
KarolluZ jest offline  
Stary 23.10.2004, 23:31   #7
bakupl
Banned

Data rejestracji: 29.03.2004
bakupl w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Sid the rat ma tak nawalone w mózgu że myśli że obrażanie innych jest kwintesencją jego niedojrzałej inteligencji czyżby nawarstwiły się urazy z dzieciństwa?? pozatym jakbym ja tak jakiekolwiek user ****ywal jak to robi sid dostalbym bana dopoki niedostanę przeprosin albo oceny sytuacji od modow tego forum spadam z niego bo mam dosyć obrażania mnie po za tym to już przegięcie co wyprawia sid milego dnia dni wam życzę w****ilem się i spadam

No własnie... Sidowi również przeszkadza to że mam FX-51 oraz FX5950, nie czaje go.... Mam to gdzies....

Nie martw się ... mnie też sie czepiaja i obrażają ale mam to gdzieś jest grono na forum które Cenie...

TJ. :

MaciejT
Maciej
Y@nkee_PL
Nimal
mr_spock
Memorando
Bartez
grzeniu
Pawelblu
Gallus
siwy_mw
Turboni
zorg
Kodziu
Patrix
REi

No i inni....coniektórzy,,, jak chcesz wiedzieć czy Ty też to spytaj, bo moze zapomniałem, zaspany jestem
bakupl jest offline  
Stary 23.10.2004, 23:34   #8
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
No własnie... Sidowi również przeszkadza to że mam FX-51 oraz FX5950, nie czaje go.... Mam to gdzies....
jestes pewien ze to ja? kiedy ty sie tu rejestrowales ja juz bylem bylym memberem - nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek mial okazje ci dolozyc - choby dlatego ze fx ani 5950 nie sa powodem do dokladania [moze masz jakis link czy cos, chetnie sobie przypomne]
Stary 23.10.2004, 23:34   #9
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Alez...

Negatywne myślenie to nie tylko pesymizm, zwątpienie, rozpacz. To także
wrogie, nieżyczliwe uczucia, zawiść, radość z cudzego nieszczęścia, pogarda,
nienawiść itd. Od tych niebezpiecznych myśli należy się odwracać, nie
zatrzymywać ich w umyśle, zastępować innymi radosnymi, pozytywnymi.

Ludzie potraficie myslec nieco pozytywnie?
Stary 23.10.2004, 23:35   #10
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez KarolluZ
jmemorando... Ty masz jeden problem...wszystko za bardzo bierzesz do siebie...tu nie chodzi o to, aby zmieszać kogośz błotem... jak ktoś wyraża jakąś opinie o kimś to w taki sam sposób trzeba odpowiedzieć, a nie od razu obrażać kogoś w tak niekulturalny i płytki sposób jaki Ty zrobiłeś. I co chcesz w ten sposób udowodnić ? Że niby ludzie się na ciebie uwzięli ? Nie bądź śmieszny...
Wieszs w czym leży problem?? że ja nie wydaję na tym forum wyroków jak sid bez prawa do obrony...owszem zrobilem źle przeprosilem kobietę przynajmniej tym się różnie id sida który przy okazji ****ania mnie kończy swoje posty formułką nie będę odpisywać na twoje posty a szkoda nie sztuką jest wydać wyrok ale sztuką jest bez emocji napisać pw w formie jakiej sid mnie obraża jak chcesz broń go ale więcej razy mnie obraził w ostatnim miesiącu niż ja go i tak bylem już zbyt dlugo tolerancyjny dla jego wybryków pozdrawiam
memorando jest offline  
Stary 23.10.2004, 23:38   #11
bakupl
Banned

Cytat:
jestes pewien ze to ja? kiedy ty sie tu rejestrowales ja juz bylem bylym memberem - nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek mial okazje ci dolozyc - choby dlatego ze fx ani 5950 nie sa powodem do dokladania [moze masz jakis link czy cos, chetnie sobie przypomne]
Jak na stronie Pitereniela pisalem artykuł o Windows2003... i tam chodziło że na moim procku i grafice... nie chodzą normalne steroniki do grafiki i wtem mnie zjechałeś.... ale jednak działały ale trza przyspieszenie sprzętowe właczyć... no ale juz to nie ważne... to było na dniach po Twoim powrocie....
bakupl jest offline  
Stary 23.10.2004, 23:42   #12
Piterniel
Cichy mod

Data rejestracji: 16.03.2003
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
EOT zamykam topic

Proszę sie rozejść
Piterniel jest offline  
Stary 23.10.2004, 23:46   #13
bakupl
Banned

Cytat:
Napisany przez Piterniel
EOT zamykam topic

Proszę sie rozejść

MODERATOREM JESTEŚ?!?!?!?!?!!?!?!?!?!? ...to ja żegnam
bakupl jest offline  
Stary 23.10.2004, 23:48   #14
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez bakupl
(...)
MaciejT
Maciej
Y@nkee_PL
Nimal
mr_spock
Memorando
Bartez
grzeniu
Pawelblu
Gallus
siwy_mw
Turboni
zorg
Kodziu
Patrix
REi
(...)
jaki był klucz szeregowania tych imion? Nie są one alfabetycznie?
No to teraz posypią się reputki dla baku

Przykro mi, że mnie tam nie ma ojejku

I zmniejsz do cho... czcionke w podpisie którą sam Ci zedytowałem, ale ty niestety jak na przekór. Jest ewidentnie za duża i nie tylko mnie ona razi.

Memo - jesteś człowiekiem jak każdy z nas, a "jazdy" z Sidem są Ci znane od długiego czasu i wracają jak bumerang. Nic nowego już chyba nie zostanie tutaj odkryte.

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline  
Stary 23.10.2004, 23:49   #15
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
@ baku - fakt, pamietam, pamietam tez ze nie mowilem nic o sprzecie [sam bym chcial taki miec] tylko o niesprawdzonej informacji nt dzialania/niedzialania sterownikow do tego sprzetu pod 2k3
mam nadzieje ze sprawa wyjasniona i zamknieta
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: