![]() |
Cytat:
|
panasonic to wcielil w zycie zeby nie wysylac, jesli nie jest w stanie naprawic na miejscu to on bierze ze soba a nie musisz wysylac itp
|
Cytat:
|
|
Przeczytaj regulamin tej naprawy , szczególnie punkt 4 i 5
4. Regulamin programu ,,Panasonic TV Home Service" nie może być traktowany jako zobowiązanie Panasonic Polska wobec klienta do wykonania usługi. Treść regulaminu pozostaje bez wpływu na postanowienia udzielonej przez Panasonic Polska Sp. Z o.o. gwarancji jakości w szczególności nie modyfikuje zawartych tam postanowień a także nie wyłącza stosowania zawartych w niej postanowień. 5. Naprawy w miejscu instalacji odbiornika w ramach programu ,,Panasonic TV Home Service" świadczone są do odległości 50 km od siedziby Autoryzowanego Serwisu obsługującego zlecenie naprawy. W przypadku większych odległości dopuszcza się sprowadzenie odbiornika do Autoryzowanego Serwisu za pośrednictwem kuriera. |
No to w takiej sytuacji jednak zawozisz pudło do MM, na ich wzruszenie ramionami również wzruszasz, bo nie interesuje cię gwarancja i oddajesz sprzęt na podstawie niezgodności towaru z umową. Po dwóch tygodniach przychodzisz po nówkę, albo pieniądze.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy ktoś z Was się orientuje czy osiedlowa sieć kablowa może przesyłać programy w jakości High Definition?
|
|
To znaczy, że trzeba w chałupie mieć jeszcze dodatkowo tuner :pytanie: Sądziłem, że tuner znajduje się w studio a ja tylko podłączam się do gniazdka w mieszkaniu :hmm:
|
poznanski Echostar tez
oczywiscie wymaga dekodera cyfrowego jezeli chodzi o Echostar to oferta HD jest po prostu smieszna, ciekawe, czy ktokolwiek to kupil, ale to tak na boku ;) |
Jeśli sieć kablowa udostępnia sygnał cyfrowy, to nie jest to sygnał telewizyjny, mpeg-4 (jak w polskim standardzie przyjęto) ale sygnał, który musi być dekodowany i do telewizora trafia z konwertera za pośrednictwem HDMI np.
|
Cytat:
Teraz mała ciekawostka. Jak był jeszcze nowiusieńki to użyłem szczoteczki fryzjerskiej z włosia czegoś tam, które jest tak miękkie że usuwam nią kurz z wszelakich ekranów i płyt CD/DVD. Plastik Samsunga się jednak zdrowo porysował. Byłem w totalnym szoku. Cytat:
pozdrawiam |
Z tymże musisz mieć świadomość, że to być może nie głośnik padł a układ wzmocnienia albo jakiś scalak za to odpowiedzialny... zresztą jak się podłącza TV do jakiegoś osobnego amplitunera z głośnikami to faktycznie może być to mało uciążliwe... poza tym serwis samsunga może mieć lepsze standardy czasowe w naprawianiu...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:22. |