![]() |
Cytat:
jak sie przepalila w pierwszym - to kupilem drugi ... teraz to szkoda mi wydania 2600,- chocby na jedna zroweczke :ysz: jeszcze zeby to nioslo ze soba jakas jakosc po za rozmiarem obrazu ... jednym slowem porazka projektor to tylko do wyswietlania kolorkow z power point'a na kino to sie nie nadaje ... |
oj nie zgodze sie
biurowy do kina to sie nie nadaje, ale np optomy themescene.....a sim to juz nie mowie wszysstkie maja jedna wade, chca ciemne pomieszczenia |
oczywiscie pieknie wygladaja kolorki, zdjecia z aparatu... :D
obejrzyj sobie koncert ktory odbywa sie w nocy <- brak czerni i szczegolow albo obejrzyj sobie dzienne popisy naraciarzy/snowborder'ow na osniezonych stokach <- jedna biala plama, brak szczegolow a po okolo 8-9k godzinach masz wymiane lampki za bagatela 2,5-3,5 kafla http://www.techlight.com.pl/product/437.html http://www.techlight.com.pl/product/466.html ja podziekuje ... taniej mi wyjdzie zbudowanie sciany z monitorow plazmowych |
Cytat:
|
|
lcd, dziekuje postoje
|
Cytat:
|
nawet nie wiedzialem , ze tu taka goraca dyskusja na temat TV.
i tylu znawcow tematu |
Cytat:
czego chciec wiecej :D |
Cytat:
|
czytaj***261;c ten temat od pocz***261;tku dochodz***281; do wniosku, ***380;e w***347;r***243;d wypowiadaj***261;cych s***261; fanatycy, kt***243;rzy broni***261; standard bo maj***261;, lub nie. lub mieli dwa i absolutna subiektywno***347;***263; i absolutnie niewiarygodne - kilka przyk***322;ad***243;w wybija si***281; poza og***243;lny chaos...
|
Cytat:
a kupic cos bo jest dobre i lepsze od czegos innego i tym mowic to dwie mocno rozne opinie uzytkownika prawda? zgodzisz sie ze mna ed? |
Odgrzewam kolejny temacik, bo pasuje jak ulal do mojego problemu, akonkretnej odpowiedzi nie znalazlem. A wiec tak, kupilem sobie XBoxa 360 i czytajac instrukcje wyczytalem ostrzezenie o mozliwosci wypaleniu matrycy, pomyslalem ogarne instukcje do TV (Plazma 50" Samsung, Link do parametrow TV) i niestety identyczne info ze statyczne obrazy moga wypalic matryce. Na tyle mnie to odstraszylo ze odpalam narazie konsole na moim starym plskim kineskowpoym 32" Grundigu. Ktos moze mi napisac jak bardzo prawdziwe sa to ostrzezenia ?
|
jak zostawisz ten sam obraz na kilka godzin to panelowi moze stac sie krzywda i moga zostac duszki
|
No, właśnie... Luminofor w kineskopał się wypalał - to rozumiem. Ale co się wypala w takiej plaźmie?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:25. |