![]() |
Z tym "lepszy" to akurat bym polemizował - ale tylko na bazie własnych, zupełnie subiektywnych odczuć. :]
|
Cytat:
|
Cytat:
chyba chodzi o kilowaty (całkowite zużycie energii w ciągu roku) choć moge się mylić :) P.S. Scarlet mi sie spsuła :( - a tak ładnie działała dopóki się obraz nie zaczął "kaszanić" |
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak. Ale tu mamy kW roki. Też zużycie?
Jeśli by mi plazma zżerała 822kW w ciągu godziny, to bym zbankrutował na prąd. Poza tym dużo więcej oglądam tv w roku niż 1 godzina. |
Panowie,
nie kłóćmy się już o to :nie: kto ma w czym oglądać ogląda, ja się wpatruję w 15,4" lapka :) |
My się nie kłócimy, my ustalamy zeznania...
|
Mowa jest o zużyciu energii.
Zużycie energii mierzy się w kilowatogodzinach. Zużycie energii w ciągu roku to ileśtam kilowatogodzin na rok. That's all folks. :] |
Okiejas. Zeznania ustalone :)
|
|
:hahaha: plazmę naprawia się tak prosto jak rubina - ciekawe czy też tak łatwo się zapala samoistnie :O
:haha: |
Rubin to był telewizor, miałem do niego respekt jak byłem mały... jak działał to bałem sie ze sie zapali... no i te kolory niebieski, czerwony, zielony w koncie ekranu... no ale kolor był, ciekawe ile mu te lampy prądu żarły... rozgrzewał się dobre półgodziny strzelał przy tym z tyłu jak z dubeltówki...
|
telewizor spsuty, czekają w serwisie na części :D
|
Najgorsze były te dawki promieniowania, przekraczające ... no właściwie mało czego one nie przekraczały... :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:57. |