Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   LD, OOBE - Komentarze, propozycje (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ld-oobe-komentarze-propozycje-45032/)

Smartek 17.08.2006 19:25

Musze wyprobowac.
Wlasnie sciagam BrainWave'a :-).

Piterniel 17.08.2006 19:46

Cytat:

Napisany przez Patrix
@Piterniel tak na serio teraz, to no more sleep - to nie jest jakieś szkodliwe ?
jeśli nie to jest coś dobrego faktycznie jak sie spać nie chce

Chyba nie jest szkodliwe, ale podobno mozna jechac po 2h snu na dobe ;-)

Patrix 17.08.2006 19:53

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Chyba nie jest szkodliwe, ale podobno mozna jechac po 2h snu na dobe ;-)

jazda na spidzie jest szkodliwa :D

spid różne ma formy :fiu:

a te 2h... to przez pranie mózgu, to nie ociera się przypadkiem o hipnoze ?

jak dowiedziałem się o wiadomościach podprogowych to daruje sobie takie rzeczy, zwłaszcza z internetu.

co bedzie jak przejmie nad Toba kontrole alkaida ? :D

Smartek 17.08.2006 19:55

Ja juz tego slucham, LiTE mi pelna wersje kupil xD.

Zobaczymy czy to naprawde dziala.., bo przewaznie kolo 12 chce mi sie spac juz zawsze.. :-P.

Ormianin 17.08.2006 21:25

Cytat:

Napisany przez Smartek

Zobaczymy czy to naprawde dziala.., bo przewaznie kolo 12 chce mi sie spac juz zawsze.. :-P.

Nie mozesz byc calkowicie wylaczony i senny, bo to nie wyjdzie... zwyczajnie zasniesz... musisz byc czujny, w stanie dosc glebokiej medytacji i relaksacji, dopiero poczujesz efekt i to nie od razu, tak po 2-3 tyg.

andrzejj9 17.08.2006 21:31

Cytat:

Napisany przez Patrix
jak dowiedziałem się o wiadomościach podprogowych to daruje sobie takie rzeczy, zwłaszcza z internetu.

Uspokoję cię - wiadomości podprogowe nie istnieją. Tzn. można oczywiście próbować je stosować, ale są całkowicie nieskuteczne. A cała ta historia na ich temat to jedno oszustwo wymyślone dla uzyskania rozgłosu.

Co innego stosowanie perswazji w poziomie alpha. Ale to inne zagadnienie i.. trochę wyższa szkoła jazdy ;)

andrzejj9 17.08.2006 21:32

Cytat:

Napisany przez Smartek

Hmm.. pełną wersję darmowego programu? Cholera.. dużo zapłacił..? :> ;)

Patrix 17.08.2006 21:35

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Co innego stosowanie perswazji w poziomie alpha. Ale to inne zagadnienie i.. trochę wyższa szkoła jazdy ;)

ignorance is bliss !

rosol 17.08.2006 22:27

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Hmm.. pełną wersję darmowego programu? Cholera.. dużo zapłacił..? :> ;)

Program jest darmowy ale nie mozesz dodawac swoich presetow:nie: Musisz zarejestrowac sie zeby moc dodac swoje presety

andrzejj9 17.08.2006 22:59

Cytat:

Napisany przez rosol
Program jest darmowy ale nie mozesz dodawac swoich presetow:nie: Musisz zarejestrowac sie zeby moc dodac swoje presety

Co, od kiedy?

Jeśli rzeczywiście to proponuję poszukać starszej wersji, bo nigdy nic takiego nie było.. Ściągało się program, tony presetów i wszystko można było dowolnie dodawać i edytować. Jedyne opłaty dotyczyły wykorzystania komercyjnego.

rosol 17.08.2006 23:23

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Co, od kiedy?

Jeśli rzeczywiście to proponuję poszukać starszej wersji, bo nigdy nic takiego nie było.. Ściągało się program, tony presetów i wszystko można było dowolnie dodawać i edytować. Jedyne opłaty dotyczyły wykorzystania komercyjnego.

hmmm jakas stara wersje mialem:sciana: Ale juz sie poprawilem i all OK:spoko:

andrzejj9 17.08.2006 23:33

Cytat:

Napisany przez rosol

Better :>

Powodzenia w.. 'dudnieniu się' ;)

Piterniel 17.08.2006 23:33

Cytat:

Napisany przez rosol

Eh.. i znowu Pit musial kupic ;p

Reetou 18.08.2006 01:46

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Uspokoję cię - wiadomości podprogowe nie istnieją. Tzn. można oczywiście próbować je stosować, ale są całkowicie nieskuteczne. A cała ta historia na ich temat to jedno oszustwo wymyślone dla uzyskania rozgłosu.

Uogólniłeś oszustwa Vicarego z '57 roku na całą dziedzinę. Skuteczność percepcji podprogowej nie jest może taka, jak w mitach o niej, ale błędem jest mówienie, że nie istnieje.

Polecam lekturę.

M@X 18.08.2006 02:12

Ja tam sie podprogowymi przekazami i podrozami poza cialem nie interesuje zbytnio... Za to LD praktykuje. 6 lat temu zaczalem, od mniej wiecej czterech robie to nalogowo, od dwoch praktycznie nic nie sprawia mi problemu - rzeczy typu latanie, seks, wielokrotne orgazmy staja sie zbyt proste... Ostatnio eksperymentuje z przedstawieniem siebie we snie jako postaci rysowanej. Sprawia to mnostwo frajdy i jest niesamowitym doznaniem - polecam LD kazdemu, ale uprzedzam : uzaleznia. Wiedzcie ze np. seks w LD jest ZAWSZE taki jaki chcecie, wiec sila rzeczy ZAWSZE doskonaly. Po takim doznaniu rzeczywistosc wydaje sie... szara ;-|.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:23.