![]() |
Musze wyprobowac.
Wlasnie sciagam BrainWave'a :-). |
Cytat:
|
Cytat:
spid różne ma formy :fiu: a te 2h... to przez pranie mózgu, to nie ociera się przypadkiem o hipnoze ? jak dowiedziałem się o wiadomościach podprogowych to daruje sobie takie rzeczy, zwłaszcza z internetu. co bedzie jak przejmie nad Toba kontrole alkaida ? :D |
Ja juz tego slucham, LiTE mi pelna wersje kupil xD.
Zobaczymy czy to naprawde dziala.., bo przewaznie kolo 12 chce mi sie spac juz zawsze.. :-P. |
Cytat:
|
Cytat:
Co innego stosowanie perswazji w poziomie alpha. Ale to inne zagadnienie i.. trochę wyższa szkoła jazdy ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli rzeczywiście to proponuję poszukać starszej wersji, bo nigdy nic takiego nie było.. Ściągało się program, tony presetów i wszystko można było dowolnie dodawać i edytować. Jedyne opłaty dotyczyły wykorzystania komercyjnego. |
Cytat:
|
Cytat:
Powodzenia w.. 'dudnieniu się' ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Polecam lekturę. |
Ja tam sie podprogowymi przekazami i podrozami poza cialem nie interesuje zbytnio... Za to LD praktykuje. 6 lat temu zaczalem, od mniej wiecej czterech robie to nalogowo, od dwoch praktycznie nic nie sprawia mi problemu - rzeczy typu latanie, seks, wielokrotne orgazmy staja sie zbyt proste... Ostatnio eksperymentuje z przedstawieniem siebie we snie jako postaci rysowanej. Sprawia to mnostwo frajdy i jest niesamowitym doznaniem - polecam LD kazdemu, ale uprzedzam : uzaleznia. Wiedzcie ze np. seks w LD jest ZAWSZE taki jaki chcecie, wiec sila rzeczy ZAWSZE doskonaly. Po takim doznaniu rzeczywistosc wydaje sie... szara ;-|.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:23. |