Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   LD, OOBE - Komentarze, propozycje (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ld-oobe-komentarze-propozycje-45032/)

ed hunter 19.08.2006 07:31

ch***322;opaki - dobra, mocna trawa + mocny znaczek lsd i jeszcze zapi***263; - wyjdziecie z siebie ||

M@X 19.08.2006 09:08

ed, z calym szacunkeim - ale doprosisz sie... Rozmawiamy o konkretnych sprawach na powazne tematy, zas ty w prawie kazdym z tematow wstawiasz jakis bzdurny komentarz... I potem sie dziwic ze licznik wskazuje ponad 8 tysiecy... Popraw sie, dobrze Ci radze...

ed hunter 19.08.2006 09:45

Cytat:

Napisany przez M@X
ed, z calym szacunkeim - ale doprosisz sie... Rozmawiamy o konkretnych sprawach na powazne tematy, zas ty w prawie kazdym z tematow wstawiasz jakis bzdurny komentarz... I potem sie dziwic ze licznik wskazuje ponad 8 tysiecy... Popraw sie, dobrze Ci radze...

piszecie o tematach z pogranicza ufo :taktak:

jak się nie podoba stan mojego licznika to już piszę do Barteza coby mi go zzerował.

M@X 19.08.2006 09:52

Nie chodzi o stan licznika, lecz o zasmiecanie tematow ktorych jest juz tyle ze moderatorzy nei nadazaja z czyszczeniem...

LD nie jest tematem pogranicza UFO - jest czyms zueplnie normalnym i osiagalnym, tylko ludziom brakuje wiedzy na ten temat - tyle.

ed hunter 19.08.2006 09:59

Cytat:

Napisany przez M@X
Nie chodzi o stan licznika, lecz o zasmiecanie tematow ktorych jest juz tyle ze moderatorzy nei nadazaja z czyszczeniem...

LD nie jest tematem pogranicza UFO - jest czyms zueplnie normalnym i osiagalnym, tylko ludziom brakuje wiedzy na ten temat - tyle.

po prostu piszę jak mnie najdzie.

jak zaśmiecam aż tak strasznie to sorry, ale nie mogę wytrzymać jak słyszę takie dziwactwa....

normalnie idzie się spac po to, aby wstać do roboty. śnią się różne głupoty. przejmować się nie trzeba. a kombinować z tym? to raczej chore dla mnie jest - żyjmy na jawie.

luminat 19.08.2006 10:41

LD to normalna sprawa, ja sobie nie wyobrazam snu bez kontroli wlasnej kontroli. Obszem zdarzaja mi sie sny, ktorych nic nie moge zrobic i wszystko pokazywane jest jak seans filmowy, ale w wiekszej czesci marzen sennych to ja decyduje co ma sie dziac w danej chwili. Mam male pytanie macie sny kolorowe czy czarno biale? Podobno, jesli masz te pierwsze, to jest sie wariatem..... (o nie || )

M@X 19.08.2006 11:21

Coz, w takim razie jestem :-)...

joujoujou 19.08.2006 15:19

Cytat:

Napisany przez luminat
[...] macie sny kolorowe czy czarno biale? Podobno, jesli masz te pierwsze, to jest sie wariatem..... (o nie || )

No to jestem wariatem... :glupek:

W sumie nic nowego. :D

Patrix 19.08.2006 15:48

Cytat:

Napisany przez ed hunter
chłopaki - dobra, mocna trawa + mocny znaczek lsd i jeszcze zapić - wyjdziecie z siebie ||

chciałeś napisać...wilczy bilet :D czarter najwyzsza klasa w jedna strone :D
i jak tu iść do nieba kiedy w piekle tyle kumpli :D

Predi 19.08.2006 17:33

Cytat:

Napisany przez M@X
Za to LD praktykuje. 6 lat temu zaczalem, od mniej wiecej czterech robie to nalogowo, od dwoch praktycznie nic nie sprawia mi problemu - rzeczy typu latanie, seks, wielokrotne orgazmy staja sie zbyt proste...

mi sie dzis snilo, ze trafilem na orgietke, trzech facetow na 15 babek, to znaczy, ze robie postepy? :D :D :D ;)

rycho 19.08.2006 17:36

Cytat:

Napisany przez Predi
mi sie dzis snilo, ze trafilem na orgietke, trzech facetow na 15 babek, to znaczy, ze robie postepy? :D :D :D ;)

Czas się ożenić
:D.

Patrix 19.08.2006 17:48

Cytat:

Napisany przez Predi

rotfl ! proporcja 3:15 czyli 5 babek na faceta :fiu:
Predi kudłaczu jeden :P

Piterniel 19.08.2006 21:14

Wlasnie jestem po otwieraniu czakr. Lecialem od dolu (podstawy) do gory (korony). Im wyzej tym czulem takie jakby zdenerwowanie. Jak przed waznym spotkaniem, albo mowa ma sie takie motylki w brzuchu to ja mialem takie cos w okolicach tych miejsc gdzie jest centrum energetyczne. Tak do szyi, tam nie nie czulem, tylko takie jakby rozpieranie od wewnatrz. Tak w ogole to mialem problem z otworzeniem czakry serca, ale sie udalo. Przy czakrze 3-oka poczulem jakby nacisk na okolice nosa. Pozniej korony czulem jakby jakis maly odwaznik padl mi na glowe, lekki bol. Jestem juz po otwarciu i czuje sie bardzo dobrze ;-)
Uzywalem do otwierania muzyki

andrzejj9 19.08.2006 21:56

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Wlasnie jestem po otwieraniu czakr. Lecialem od dolu (podstawy) do gory (korony). Im wyzej tym czulem takie jakby zdenerwowanie. Jak przed waznym spotkaniem, albo mowa ma sie takie motylki w brzuchu to ja mialem takie cos w okolicach tych miejsc gdzie jest centrum energetyczne. Tak do szyi, tam nie nie czulem, tylko takie jakby rozpieranie od wewnatrz. Tak w ogole to mialem problem z otworzeniem czakry serca, ale sie udalo. Przy czakrze 3-oka poczulem jakby nacisk na okolice nosa. Pozniej korony czulem jakby jakis maly odwaznik padl mi na glowe, lekki bol. Jestem juz po otwarciu i czuje sie bardzo dobrze ;-)
Uzywalem do otwierania muzyki

hmm... nie wiem, jaki preset czy muzyka do tego służy, ale otwieranie czakr to jest bardzo poważna sprawa i szczerze radzę trzymać się od tego z daleka. Można sobie naprawdę bardzo poważnie przy tym zaszkodzić..

Arepo 20.08.2006 01:13

Aj, należy się wam sprostowanie, gdyż zgodnie z obietnicą miałem zamieścić tekst na temat złego wpływu niskich częstotliwości na ludzki organizm. Muszę przyznać, że trochę pomyliłem dwie rzeczy (tak to jest jak na posty odpowiada się szybko w pracy ;) ). Otóż opisuje on rekcje organizmu człowieka na infradzwięki (te poniżej progu słyszalności, których nie słuchać, ale czasem się czuje). Okazuje się, że przebywanie w polu ich działania jest bardzo niebezpieczne, ale to nie jest to o czym my tutaj mówimy :nie: .

Przy synchronizacji półkul mózgowych nie wytwarza się infradzwięków, ale wykorzystuje się pewną słabość ludzkiego słuchu polegającą na niemożliwości rozdzielenia dwóch dźwięków o podobnych częstotliwościach np.: 440 i 447 Hz. Nasz mózg produkuje wtedy dudnienia różnicowe (binauralne), do których to z kolei synchronizuje się reszta fal mózgowych. Dudnienia te mają częstotliwość równą różnicy obydwu dźwięków. Czyli nie mamy tu infradźwięku 7 Hz, którego nawet byśmy nie usłyszeli, ale 7 dudnień na sekundę, które wyraźnie słychać. Dlatego tych dwóch rzeczy nie można raczej porównywać. Na temat negatywnego działania dudnień binauralnych nie posiadam na razie żadnej wiedzy, choć zdrowy rozsądek nakazuje aby uważać z taką zabawą.

pozdrawiam

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:53.