![]() |
koszulka nie moja (zdjecei sciagniete z netu) ale mam gdzies wzorek jaki zrobila sobie moja kolezanka - zwis programu pod win3.11 - taki czarno-bialy-szary prostokat z szarym guzkiem [zamknij])
nosila to na sobie a ludzie sie wgapiali w te... literki wystarszy blekitna koszulka ze szmateksu i kartka papieru do nadrukow - zwis kazdy ma swoj... :) |
Sid, jak masz więcej takich koszulek, może np. program wykonał nieprawidłową operację, to podrzuć wraz z bogatym wnętrzem rzecz jasna;) :cool:
|
Ilość załączników: 1
dla urozmaicenia i tak bogatego spektrum tematow dorzuce cos poznanego z autopsji...
|
PS. larynx - a Ty co - nie lubisz gejów? [/B][/QUOTE]
O to powinienes zapytac tomgoo on poczuł sie urażony PS.juz starozytni twiedzili że związek pomiędzy facetami niekoniecznie oparty na seksie jest najwyższą i najbardziej wyrafinowano formą kontaktów jaka isnieje we wszechświecie |
Cytat:
a dokąd zmierza ? ;) wąż Uroburos się kłania /ten co nie ma początku i końca/ 8) pozdro |
Ja niczego nie rzucam (palenia też) :-D
PS. larynx - a Ty co - nie lubisz gejów? |
Cytat:
a jak - ja rzucalem 4 razy ale nic z tego nie wyszlo |
... o paleniu nic nie napiszę, bo rzuciłem :o 8-) :cool:
|
jej koniec ginie w mrokach przyszłości ;)
a była tu mowa i o nabijaniu, i o nudzie, i o seksie - no to chciałem coś dodać o piciu :-D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
PS wiem ze sobie teraz posty nabijam, czy cos w tym stylu wiec nie czepiaj sie innych bo co ci to da, chyba jedynie satysfakcje, ze jestes tutaj dluzej. Co do mich postow jak ci sie nie podobaja to ich nie czytaj, pytam o to co mnie interesuje |
Cytat:
|
Cytat:
Po prostu, zyc nie moge bez tego forum!!! A co do mandarynow! to zaszczytny tytul, nie dla kazdego dostepny! Akurat kilku (nastu) z forumowiczow (w tym Cane) do tej wysokiej kasty - zaliczam! |
Heh widze ze ludziska dosc radosnie odplyneli sobie od tematu jaki sugeruje naglowek tego watku hehehe...
Dla odmiany wroce do poczatkowej propozycji i odpowiem na nia tak: radze zastosowac sie do zasady McGywera (jesli tak sie to pisze ;-D ) czyli: Nie zepsute - nie naprawiaj |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:11. |