Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   liczba postów (https://forum.cdrinfo.pl/f5/liczba-postow-10764/)

mapsajm 24.09.2002 21:26

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)

ej ty nowy nie obrażaj innych.

spoko, Tomgoo. niech się wykaże, jak mu w pracy nie dają skalpela do ręki...

widzisz, larynx, jako przyszły sexuolog, uważam, iż ludzie, jak i inne zwierzęta, saą z natury bisexualni. widziałeś kiedyś posuwające się dwa psy (lub dwie suki) u sąsiada? teraz tylko od ciebie zależy, którą ścieżką pójdziesz (nadnienie, że nie masz tylko dwóch, ale zapewne jako analityczny umysł już to zauważyłeś). kiedyś i mnie udeżyło spostrzeżenie, że im częściej ludzie szkalują jakąś grupę osób, której się nie uznaje za normalną, tym więcej sami mają z nią wspólnego.
weź to sobie do serca, zanim zaczniesz dyskutować najpierw o mojej orientacji sexualnej, czy w końcu o parafliach rządzących moim życiem.

tomgoo 24.09.2002 21:05

[QUOTE]larynx napisa***322;(a)
[B]
Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

lekarze i marsjanie mają coś wspólnego - nikt spoza ścisłego grona współpracowników ich nie rozumie.

coś mi sie wydaje że chyba jesteś gejem

ej ty nowy nie obrażaj innych.

larynx 24.09.2002 20:33

[QUOTE]mapsajm napisa***322;(a)
[B]

lekarze i marsjanie mają coś wspólnego - nikt spoza ścisłego grona współpracowników ich nie rozumie.

coś mi sie wydaje że chyba jesteś gejem

mapsajm 24.09.2002 19:52

Cytat:

larynx napisa***322;(a)

a gbybym był Marsjaninem coś by to zmieniło

chyba niewiele. lekarze i marsjanie mają coś wspólnego - nikt spoza ścisłego grona współpracowników ich nie rozumie.:cool:

cana 24.09.2002 12:21

Cytat:

bgn napisa***322;(a)

Cana - nasz kolega przyszly psychiatra napewno to potwierdzi,
ze kazdy normalny "inaczej" tak mowi:)
I nie mow, ze nie chciabys byc u Kinji na terapii ( vide foto)
Aha
Ps1. Proponuje,zebys zmienil wpis na MANDARYN Yahol napewno mnie poprze

PS2 primo: Ale sie qurde nudze

jak znajdę rozwiązanie for Yahol to mozę sobie zmienię :) /ale On już zrezygował czemu się nie dziwię bo walka z tym ecsem to jak walka z wiatrakami (tylko kt7a potrafi być tak upierdliwy jeszcze ale zawsze wiadomo ze da się osiągnąć zadowalający efekt co w wypadku firmy na E nie jest już wcale takie pewne)/
choć pewnie nie zmienie bo jestem emocjonalnie związany z myszką na dopalaczach z mojego awatarka :) a napis mandaryn kojaży mis się w z mandarynkami których nienawidzę a nie z bonzami w chińskiej strukturze feudalnej
bo na razie jestem tylko skromnym czlonkiem bractwa poszukiwaczy prawdy i skruchy potocznie zwanego gildią katowską ;)
i też się już nudzę / ale nadgodzinki lecą 8) a aqrat kaska się przyda na nowe mobo na kt400 :)albo jakieś dvd / nie qpujcie pionierka x16 z tacką bo to szajs a nie napęd to tak już classic off topic :)/
pozdro

bgn 24.09.2002 12:08

Cytat:

cana napisa***322;(a)

ja jestem normalny :) / norma to ja 8) / pomijajac megalomanię :) i łagodne stany hipermaniakalne ;)
a jeśli ja się mieszczę w normie to alles Forumowicze też :)
musiałem się przyłączyć do takiej fajnej dyskusyjki
pozdro

Cana - nasz kolega przyszly psychiatra napewno to potwierdzi,
ze kazdy normalny "inaczej" tak mowi:)
I nie mow, ze nie chciabys byc u Kinji na terapii ( vide foto)
Aha
Ps1. Proponuje,zebys zmienil wpis na MANDARYN Yahol napewno mnie poprze

PS2 primo: Ale sie qurde nudze

Zetoxa 24.09.2002 11:29

no czyż to forum nie jest zaj... bardzo ciekawe 8-)
PS. u mnie pod oknem zakwitł kasztan, a w domu wszyscy zdrowi || ||

Monter 24.09.2002 11:20

Aczkolwiek poniekąd, z tym, że nie na pewno, no bo jeżeli ktoś komuś coś a ewentualnie nikt nikomu nic - to po co ??
:-D :-D :-D

cana 24.09.2002 10:57

Cytat:

bgn napisa***322;(a)

:) a moze Kinjii przeslesz:* i zalozycie dla nas poradnie zdrowia psychicznego, Monter doda nowa grupe "terapie".
No bo w koncu - kto z nas jest tutaj normalny:'(

ja jestem normalny :) / norma to ja 8) / pomijajac megalomanię :) i łagodne stany hipermaniakalne ;)
a jeśli ja się mieszczę w normie to alles Forumowicze też :)
musiałem się przyłączyć do takiej fajnej dyskusyjki
pozdro

bgn 24.09.2002 10:39

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
słuchajcie, kochani... chyba nie ma się za co rzucać jeden na drugiego. przecież wszystko zaczęło się od lekarza. i spytam się jeszcze raz: a któż zrozumie lekarza?
zaufajcie mi. wiem coś o tym:)
Aster, Monter, pamiętajcie, kim będę! w razie czego zarządzimy terapię grupową:-D ;) :-D

:) a moze Kinjii przeslesz:* i zalozycie dla nas poradnie zdrowia psychicznego, Monter doda nowa grupe "terapie".
No bo w koncu - kto z nas jest tutaj normalny:'(

larynx 24.09.2002 10:30

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
słuchajcie, kochani... chyba nie ma się za co rzucać jeden na drugiego. przecież wszystko zaczęło się od lekarza. i spytam się jeszcze raz: a któż zrozumie lekarza?
Aster, Monter, pamiętajcie, kim będę! w razie czego zarządzimy terapię grupową:-D ;) :-D

a gbybym był Marsjaninem coś by to zmieniło
a wracajac do rzeczy nikogo tym postem nie chciałem obrażać
i jeśli tak to odebraliście to wybaczcie ale nie doczytaliście go do końca.
Osobiście bliskie jest mi stwiedzenie artoora i z nim trudno się nie zgodzić
Nie bedę kruszył kopii o te posty, moża dodac jeszcze kolor slipek
słownik ortograficzny i opakowanie Relanium dla co bardziej pobudzonych.
Pozdrowienia

bgn 24.09.2002 09:17

Cytat:

Monter napisa***322;(a)

Hej ASTER... Po Twoich wypowiedziach widać, że wiele rzeczy Cię WALI, ale jak będziesz zakładał topic z puli tutaj niemile widzianej - to będą one kasowane. Jak to nie pomoże - zgadnij co zostanie skasowane... ? Miłego kozaczenia... 8)

czyzby chodzilo o to?

Weron 24.09.2002 08:45

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)

ale sadze ze to bylo kierowane do mnie wszystko na to wskazuje

No teraz to mnie rozwaliles.
Ale mam jedna rade dla CIEBIE.
Jeszcze sie uczysz i masz szanse wszystko zmienic wiec popros swoja pania nauczycielke tudziez pana nauczyciela aby poswiecil ci troche czasu na czytanie ze zrozumienie.(a o jaki przedmiot mi chodzi to chyba wiesz )

mapsajm 24.09.2002 00:39

/||\aster 24.09.2002 00:21

Cytat:

Monter napisa***322;(a)

OK. Forum ma służyć wymianie doświadczeń a nie wulgaryzmom i jeżdżeniu po sobie wzajemnie... Tematy zakazane to cracki i seriale - póki co, bo regulamin szczegółowy już "się robi". Co do liczby postów - ja osobiście czytam a radziej piszę - to chyba nie oznacza, że osoba mająca niską "cyfre" nic nie wie, prawda?? Pozdrawiam. 8)

No wlasnie ja sie tutaj niekogo nie czepiam na tym forum to niektorzy sie mnie czepiaja ze zakladam takie a nie inne tematy. Ja zkladam takie tematy jakie mnie interesuja. Ja duzo pisze bo malo potrafie i chce zasiegnac jakis rad, porad bo chyba od tego jest forum a nie tylko wymadrzac sie ile to ja potrafie i jaki jestem wspanialy i madry

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:56.