![]() |
A czy nie masz juz sobie czym dupy zawracac??!!
He? Znaczy jestes od nie dawna i chcesz sie wykazac? Poza tym piszac ten post sam sobie napijasz posty.Bo teraz bedzie trzeba jeszzce z kilka razy odpowiedziec itp. Uwazam, ze tak jest dobrze i niech zostanie. Zgadzam sie z oldgringo i bgn. I nie psuj kolego atmosfery na forum!!! Dla mnie jest ok, sa tutaj zyczliwi ludzie, ktorzy sa gotowi ci pomoc(wiele razy korzystalem z pomocy osob na forum) i to bezinteresownie co w dzisiejszych czasach jest rzadko spotykane. |
/II\ater a kto tu mówi o tobie ?
tu jest mowa tylko o mnie:) |
Ja tez sobie ponabijam. Wali mnie to co myslicie o moich postach. Pisze to co chce i nikt mi nie bedzie gadal jaki topic mam zalozyc a jakich nie powinienem.
|
Cytat:
i tez sobie ponabijam :) |
Cytat:
:'( Dlaczego ja. Proponuje popatrzec na statystyke ( ilosc postow dziennie ). Ja tu zagladam dosyc dlugo i moge sobie pozwolic na przebywanie kilka razy dziennie ( ale pycha taki luzik ) stad to sie wzielo, ale nie podajac nickow, sa koledzy ktorzy zbliza sie iloscia do mnie przez pol roku od daty rejestracji. Jesli zostalem juz wywolany to chcialbym , aby IP bylo wyswietlane ( mam dwa, a moze trzy) i adres mailowy nie byl ukrywany, tak zeby leszc pisacy w adresie costam@dupa.com.pl wiedzial, ze bedzie to wyswietlane. Wtedy mam odpowiedni stosunek do leszcza i mam go w ...jego adresie |
Cytat:
PS. no tak - bgn ma ładny dorobek posterski za to Misiek i Zbieg najdłuższy staż - czyli ładny dorobek stażowy ;) PS2. a po co ukrywać? przecież można dziabnąć w pole "profil" i też będzie widać liczbę postów. |
Cytat:
|
kamuflowanie liczby postów nie jest na miejscu.
p.s. niech wypowie sie bgn. ;p |
Już kiedyś jeden member tu powiedział:
"nie zmieniać, nie ruszać, nie psuć" i ja też tak sądzę PS. Jak ktoś sobie nabił, to ma nabite, he,he :-D |
Cytat:
(też sobię licznik nabiję :-D :-D :-D) |
Ale faktycznie niektorzy nabijaja sobie liczbe postow *******ami typu jaka nagrywarka jest najlepsza itd (Nie bede podawal ksywy ;)).
|
Czasami to się przydaje.Ja bardziej bym wierzył poradom gościa z 500 postami ,niż 15.Niektórzy czasami tak się wymądrzają ,piszą takie głupoty ,że włos się jeży nagłowie.Niektóre przygłupie(lub ciągle powtarzające się) pytania można wybaczyć ,jak ktoś jest świerzy na forum.I tu info o liczbie postów ma sens.
|
Cytat:
I jeszcze 10 i jeszcze raz .... ale racja kiedyś na forum przecież IP się wyświelało zamiast miejsca zamieszkania ! |
Po co ukrywać???
|
No co ?
Pogadać o duperelach sobie nie można ?:'( :'( :'( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:11. |