Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   liczba postów (https://forum.cdrinfo.pl/f5/liczba-postow-10764/)

Weron 23.09.2002 18:16

A czy nie masz juz sobie czym dupy zawracac??!!
He?
Znaczy jestes od nie dawna i chcesz sie wykazac?
Poza tym piszac ten post sam sobie napijasz posty.Bo teraz bedzie trzeba jeszzce z kilka razy odpowiedziec itp.
Uwazam, ze tak jest dobrze i niech zostanie.
Zgadzam sie z oldgringo i bgn.
I nie psuj kolego atmosfery na forum!!!
Dla mnie jest ok, sa tutaj zyczliwi ludzie, ktorzy sa gotowi ci pomoc(wiele razy korzystalem z pomocy osob na forum) i to bezinteresownie co w dzisiejszych czasach jest rzadko spotykane.

tomgoo 23.09.2002 15:40

/II\ater a kto tu mówi o tobie ?
tu jest mowa tylko o mnie:)

/||\aster 23.09.2002 15:25

Ja tez sobie ponabijam. Wali mnie to co myslicie o moich postach. Pisze to co chce i nikt mi nie bedzie gadal jaki topic mam zalozyc a jakich nie powinienem.

-Sid-The-Rat=> 23.09.2002 15:10

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
Już kiedyś jeden member tu powiedział:
"nie zmieniać, nie ruszać, nie psuć"

...he, he to bylem ja...
i tez sobie ponabijam

:)

bgn 23.09.2002 14:29

Cytat:

Bagjo_ napisa***322;(a)
kamuflowanie liczby postów nie jest na miejscu.
p.s. niech wypowie sie bgn. ;p

:'( Dlaczego ja. Proponuje popatrzec na statystyke ( ilosc postow dziennie ). Ja tu zagladam dosyc dlugo i moge sobie pozwolic na przebywanie kilka razy dziennie ( ale pycha taki luzik ) stad to sie wzielo, ale nie podajac nickow, sa koledzy ktorzy zbliza sie iloscia do mnie przez pol roku od daty rejestracji.
Jesli zostalem juz wywolany to chcialbym , aby IP bylo wyswietlane ( mam dwa, a moze trzy) i adres mailowy nie byl ukrywany, tak zeby
leszc pisacy w adresie costam@dupa.com.pl wiedzial, ze bedzie to wyswietlane. Wtedy mam odpowiedni stosunek do leszcza i mam go w ...jego adresie

Pedros 23.09.2002 14:28

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)

Na głowie :-D ;) A tak wogóle gdyby nie ten mały luzik, to tak by sie tu nie przychodzilo. Tylko chyba jedna osoba na tym forum jest za bardzo "sztywna", nie będę podawał kto to8)

Jasne. I tak wszyscy wiedzą kto... :-D

PS. no tak - bgn ma ładny dorobek posterski
za to Misiek i Zbieg najdłuższy staż - czyli ładny dorobek stażowy ;)

PS2. a po co ukrywać? przecież można dziabnąć w pole "profil" i też będzie widać liczbę postów.

ThanatoS 23.09.2002 14:20

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
i ja też tak sądzę
PS. Jak ktoś sobie nabił, to ma nabite, he,he :-D

Na głowie :-D ;) A tak wogóle gdyby nie ten mały luzik, to tak by sie tu nie przychodzilo. Tylko chyba jedna osoba na tym forum jest za bardzo "sztywna", nie będę podawał kto to8)

Bagjo_ 23.09.2002 14:17

kamuflowanie liczby postów nie jest na miejscu.
p.s. niech wypowie sie bgn. ;p

Pedros 23.09.2002 14:13

i ja też tak sądzę
PS. Jak ktoś sobie nabił, to ma nabite, he,he :-D

sypo 23.09.2002 14:04

Cytat:

Druss napisa***322;(a)
Ale faktycznie niektorzy nabijaja sobie liczbe postow *******ami typu jaka nagrywarka jest najlepsza itd (Nie bede podawal ksywy ;)).
Jakość przeszła w ilość :-D
(też sobię licznik nabiję :-D :-D :-D)

Druss 23.09.2002 13:30

Ale faktycznie niektorzy nabijaja sobie liczbe postow *******ami typu jaka nagrywarka jest najlepsza itd (Nie bede podawal ksywy ;)).

oldgringo 23.09.2002 13:25

Czasami to się przydaje.Ja bardziej bym wierzył poradom gościa z 500 postami ,niż 15.Niektórzy czasami tak się wymądrzają ,piszą takie głupoty ,że włos się jeży nagłowie.Niektóre przygłupie(lub ciągle powtarzające się) pytania można wybaczyć ,jak ktoś jest świerzy na forum.I tu info o liczbie postów ma sens.

Laser 23.09.2002 13:06

Cytat:

ZiP napisa***322;(a)
Po co ukrywać???
Witam !

I jeszcze 10 i jeszcze raz .... ale racja kiedyś na forum przecież IP się wyświelało zamiast miejsca zamieszkania !

ZiP 23.09.2002 13:00

Po co ukrywać???

paput2000 23.09.2002 12:52

No co ?
Pogadać o duperelach sobie nie można ?:'( :'( :'(

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:11.