![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Linux i internet!
Dlaczego pod Linux'em bardzo wolno działa mi net
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
Ja się na linuxie nie znam...ale to Ty podobno jesteś jak sam piszesz "Guru on Linux"
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Wyrejestrowany
![]() |
w statusie mam tak. ale to nie znaczy że jestem Guru w Linuksie! Każdy kto na forum przekroczył 1000 postów to może się nazywać Guru! A mój status zaczerpnąłem od Laser'a (on ma >>>Guru on 2k<<<) a ja mam Guru na Linuksie czyli jestem guru na tym forum ale mam linuxa!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
kizio ty sie ciesz ze ci wogole chodzi ... bo moja przygoda z netem skonczyla sie na tym ze pisze "inicjalizacja modemeu" i sie polaczyc wogole nie moge ?? czy modem musi byc zgodny z lx ?
mam zoltrixa spitita ?? jakies stery tzeba miec ?? bo ja juz nie wiem co mam robic ![]()
![]() |
#5 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
"a ja mam Guru na Linuksie czyli jestem guru na tym forum ale mam linuxa! " - jesteś guru na tym forum, ale masz linuxa...i co z tego ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Wyrejestrowany
![]() |
Jest to jednoczesne przedstawienie przedstawienie 2 rzeczy, w tym przypadku jestem Guru na forum (mam powyżej 1000 postów) a także dl;a infroamcji jest że mam linux'a kapujesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
1. dla winmodemów jest mało sterów pod linuxa a ten duszek to winmodem / można spróbować zmodować inne stery dla podobnych wynalazków /jak się poszuka to znajdzie się i stery i co trzeba zmienić/ ale jak testowałem parę to niestety kicha z tego wyszła
![]() 2. u mnie na zewnętrznym i rh 7.x /tęczak też od zoltrixa ![]() pozdro
![]() |
#8 | |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.08.2002
![]() |
Cytat:
Musisz niestety poszukać w internecie sterowników napisanych przez jakichś hobbistów, chyba, że jakimś cudem zoltrix napisał również steroniki pod linuxa dla tego modemu (ale raczej wątpię). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mallowex, jeszcze nie do pozegnania, bowiem kiedys widzialem jak ktos ma zoltriksie "jezdzil"
![]() A co do tego "inicjalizacja modemu" to tylko dlatego, ze nie sterow i dlatego, ze konfigurowales 'go' przez X'y! Niestety nie mam pojecia jak przez konsole/terminal skonfigurowac modem..., ja umiem tylko sdi..., nawet napisalem arta na linuxroot nt. konfiguracji sdi... Polecam Ci google.pl powpisuj np. "zoltrix +linux", "zoltrix +sterowniki +linux" Pokombinuj, mam nadzieje, ze cos znajdziesz, powodzenia ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
ja próbowałem dwie różne Cobry i phantoma zmusić i niestety nic z tego nie wyszło ale do spirita /qrde zapomniale mz ja nie walczyłem z spiritem
![]() http://www.mbsi.ca/cnxtlindrv http://www.mbsi.ca/cnxtlindrv/hcf/do...s-license.html pozdro
![]() |
#13 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Mam winmodem i nie mam zadnych problemow z netem.
Ale mam na chipsecie lucenta i mozna latwo dla nie go znalezc stery. Ostatnio zmieniany przez Weron : 22.04.2003 o godz. 16:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.11.2002
![]() |
Cytat:
P.S. Istnieje mozliwosc uzycia *niektorych* winmodemow pod Linux'em. Stosowne poradniki dostepne w Sieci.
![]() |
![]() |
#15 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
|
|