Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 29.01.2005, 17:55   #16
AleX69
.::MaNNErS:SuCk::.

Data rejestracji: 25.02.2004
AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
najpierw z aktualizuj baze urpmi
tam znajdziesz wszystkie szczegoly <- http://easyurpmi.zarb.org

a potem to juz z gorki - z consoli wpisz ...
urpmi mldonkey

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 29.01.2005, 20:57   #17
cyki
Bojownik Ruchu Oporu

Data rejestracji: 09.11.2003
cyki zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez marynarz
Sproboj z Debianem to dopiero powiesz ze jest po******.
Tylko, że w Debianie można wpisać "apt-get install xmule amule kozaa" i mamy zainstalowane xmule, amule i kozee. A w mdk tego nie ma
cyki jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.01.2005, 21:59   #18
kizio
Wyrejestrowany

Data rejestracji: 10.07.2002
kizio zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja wytrzymałem z linuksem 4 dni i poddałem się... miałem dość instalowania 1 programu 1 dzień :/

kiziopl na gmail
JID: kizio na jabster.pl
Zapraszam na http://blog.xitenet.pl
kizio jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.01.2005, 00:41   #19
Piterniel
Cichy mod

Data rejestracji: 16.03.2003
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Już miałem zrezygnować, ale nie poddałem się i mam dalej ale inny problem. Tym razem z przeglądaniem stron wyglądają one pod liną tak inaczej gorzej
Taka mała czcionka i jakoś tak kiczowato to all wygląda

Piterniel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.01.2005, 01:01   #20
gallus
gÓru

Data rejestracji: 20.12.2003
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Piterniel
Już miałem zrezygnować, ale nie poddałem się i mam dalej ale inny problem. Tym razem z przeglądaniem stron wyglądają one pod liną tak inaczej gorzej

A nei trzeba wgrać czasami czcionek z windowsa... times, arial, Kizio kiedyś chyba też szukał do Mandrake'a

gallus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.01.2005, 01:01   #21
Posłany
BA/\//\/ED

Data rejestracji: 27.04.2003
Posłany w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez marynarz
Mandrake jest calkiem sympatyczny Sproboj z Debianem to dopiero powiesz ze jest po******.
Albo fajowa instalacja gentoo
Stary 30.01.2005, 04:16   #22
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Piterniel

w opcjach przegladarki pozmieniaj sobie wszystkie czcionki na sans-serif + ja ustawilem min. wielkosc czcionki na 13 i jest lux
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.01.2005, 09:37   #23
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez luminat
Jesli bedziecie korzystac z sieci dc++ pod linuksem to nie chwalcie sie na hubie ze korzystacie z linucha - gwarantowany ban.
W ogole nie uzywam dc++ nawet na windows.
Ale zaciekawilo mnie za co daja tego bana?

Cytat:
Napisany przez Piterniel
Ok spróbuje

Ściągłem xmule, rozpakowałem i readme pisze abym wcisnął install.sh no i wciskam :cool: tylko, że nic się nie dzieje

Ale ten linux jest poje
Poczytaj sobie o prawach w linuksie to troche ci sie rozjasni.
Podejrzewam, ze plik jest tylko do odczytu dlatego nie chcial sie zainstalowac.
Zmien atrybuty i to wszystko.
Stary 30.01.2005, 12:59   #24
luminat
Gość

Data rejestracji: 12.12.2002
luminat zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez luminat
Jesli bedziecie korzystac z sieci dc++ pod linuksem to nie chwalcie sie na hubie ze korzystacie z linucha - gwarantowany ban.
Cytat:
Napisany przez Weron
W ogole nie uzywam dc++ nawet na windows.
Ale zaciekawilo mnie za co daja tego bana?
Prawdopodobnie istnieja mody, które pozwala na oszukiwanie hubow (przepustowosc lacza, ilosc wyslanych, sciagnietych i udostepniowych GB).

Ostatnio zmieniany przez luminat : 30.01.2005 o godz. 13:02
luminat jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.01.2005, 13:51   #25
Allan99
Bywalec

Data rejestracji: 05.08.2004
Allan99 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez cyki
Tylko, że w Debianie można wpisać "apt-get install xmule amule kozaa" i mamy zainstalowane xmule, amule i kozee. A w mdk tego nie ma
apt-get działa tez w SuSE [np. nowe SuSE 9.2]
w/g mnie SuSE jest bardziej dopracowane od MDK, i baza programów duża i często aktualizowana
[ftp://mirrors.mathematik.uni-bielefe...SuSE/9.2-i386]
Allan99 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.11.2005, 01:48   #26
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Odgrzeję temat.

Kolega poszukuje managera downloadu pod linuxa, który obsługuje protokół mms, jakieś propozycje?

Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.11.2005, 04:13   #27
AleX69
.::MaNNErS:SuCk::.

Data rejestracji: 25.02.2004
AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
majormms ... a TU gui dla niego
Stary 14.11.2005, 14:59   #28
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Dziękuję bardzo w imieniu kolegi.
Stary 15.11.2005, 15:44   #29
Koolo
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 15.01.2002
Koolo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
To nie na temat ale ciekawe ...
http://www.openoffice.pl/index.php?a=com&id=429
Stary 13.12.2005, 14:01   #30
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Znów odgrzeję, znowu kolega, tym razem poszukuje progsa, który odwróci mu utwór muzyczny (tak, żeby leciał "od tyłu"), zmieni format z .mp3 na .wav i jeszcze by mógł go zapisać jako 2x szybszy/wolniejszy. Moje poszukiwania nie dały dobrych rezultatów.
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: