![]() |
Znowu odgrzeję temat.
Znowu kolega, ten sam, tylko tym razem odrobił lekcje i najpierw sam poszukał, ale to, co znalazł niezbyt się nadawało, albo on nie potrafił obsłużyć. :mruga: Do Was więc moja prośba o prosty i sprawdzony w działaniu program do nieskomplikowanej obróbki video (cięcie, łączenie), najlepiej z GUI. :help: |
Cytat:
|
Zadałem to pytanie na forum magazynu Linux+
Osobiście nigdy nie mieszałem przy muzyce więc nie wiem jak to wszytko "poodwracać". Zamianę na wav można dokonać np. k3b z pluginem k3b-lame |
Cytat:
|
Dzięki panowie, jest lepiej niż było, tak czy inaczej. :)
Wydaje mi się, że nie musi to być jeden program, 2, 3 też przecież mogą być. :taktak: Audacity coś mu pomoże? :hmm: |
Packman nic tu nie pomoże. Może poszukaj na softpedii - ja nie mam pojęcia czym to zrobić. Niezły klin...
|
Cytat:
moze pokaz ja koledze pozdro ;) |
Znów odgrzeję, znowu kolega, tym razem poszukuje progsa, który odwróci mu utwór muzyczny (tak, żeby leciał "od tyłu"), zmieni format z .mp3 na .wav i jeszcze by mógł go zapisać jako 2x szybszy/wolniejszy. Moje poszukiwania nie dały dobrych rezultatów. :(
|
To nie na temat ale ciekawe ...
http://www.openoffice.pl/index.php?a=com&id=429 |
Dziękuję bardzo w imieniu kolegi. :D :piwo:
|
|
Odgrzeję temat.
Kolega poszukuje managera downloadu pod linuxa, który obsługuje protokół mms, jakieś propozycje? :) :help: |
Cytat:
w/g mnie SuSE jest bardziej dopracowane od MDK, i baza programów duża i często aktualizowana [ftp://mirrors.mathematik.uni-bielefe...SuSE/9.2-i386] |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Ale zaciekawilo mnie za co daja tego bana? Cytat:
Podejrzewam, ze plik jest tylko do odczytu dlatego nie chcial sie zainstalowac. Zmien atrybuty i to wszystko. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:26. |