![]() |
Najlepszym sposobem an schudnięcie jest znaczna obniżka wynagrodzenia. :P
|
Tak! Słowo znaczna jest w tym zdaniu najważniejsze.
|
Bzdura, znam s****ensynów, co żro najtańszy chleb z najtańszo margaryno.
|
To żeby mieć z czego robić stolec, a kalorie mają z czego innego.
|
Wystarczy nie obżerać się k***a ja jakoś wiosną ważyłem 80kg przy wzroście 169 , wqurwiło mnie to że musiałem zacząć kupować nowe spodnie , bo żadne moje w pasie się nie dopinały w doopie były ok , przestałem więc jeść kanapki w robocie , a rano jak zawsze wstaję to do kawy jadłem dwie kromki chleba z dżemem czy czekoladą , no i w robocie te dwie kanapki , teraz rano jem 3-4kromki z wędliną czy też serem , no i potem po 16 obiad , no i kolacja , teraz ważę 69,5kg czasem po weekendzie 71 , nowe spodnie są na mnie za luźne w pasie :sciana:biegam pewnie po 5cm lodzie :spoko:
|
Wystarczy jeść to co pod tym lodem pływa, niskokaloryczne i najeść się można jak trzeba. :spoko:
|
Jeszcze jedna zasada - w zimie zazwyczaj człowiek się mniej rusza dlatego trzeba jeść też mniej. Ja pracę mam taką niezbyt ruchliwą więc jem dopiero jak czuję głód i tylko tyle żeby przestać go czuć i nie więcej.
Wolę być zbyt chudy niż zbyt gruby, jakoś mnie odrzuca jak widzę kogoś bardzo otyłego i dodatkowo bałbym się że będę miał duuże problemy ze zdrowiem będąc grubym. |
Powiedz po prostu, że ci tak źle płacą, że głodny chodzisz. :D
|
Jest po znacznej obniżce :haha:
|
a propos obniżek, mój jankeski wujek zauważył,
że mu fachowcy z 20-letnim stażem zaczynają odchodzić :sciana: i postanowił sypnąć większą niż co roku podwyżką :kasa: zobaczymy :> |
Cytat:
|
W sumie to chyba wiele się tu nie wymyśli, trening i dieta:) Jednak powinno się obie rzeczy łączyć bo wtedy faktycznie efekty są widoczne:) Ja najczęściej ćwiczę w domu, podoba mi się to bo mam luz. Wadą jest jedynie brak maszyn do ćwiczeń. Chociaż ostatnio zrobiłem krok na przód i szukam sprzętu do zrobienia swojej domowej siłowni:D Zastanawiam się nad ich ofertą: https://tu był link z reklamą.html czy jest tu ktoś kto mógłby doradzić czy opłaca się u nich zamawiać?
|
grzeniu zawsze czujny, jak porządny komsomolec :spoko:
|
Cytat:
A ja ci powiem chcesz nagrode ? :ban: |
Ja wczoraj rano najadłem się przepysznej kaszanki z pieca, takiej tłuściutkiej, później cały dzień niewiele jadłem, bo mi się nie chciało, wniosek, kaszanka jest odchudzająca. :rotfl:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:15. |