![]() |
Cytat:
W pokoju mam 26*C, całkiem znośnie ;) |
Cytat:
|
Owszem ja też planuję w miesiąc spuścić trochę powietrza z... oponki i to najlepiej na płasko :]
Zobaczymy wynik po przejechaniu 600/700 km :] |
dziś 50% asfalt, 25% kamienie, 25% las:
Kod:
vmax [km/h] 52,5 |
I tak to avs strasznie szybkie, ja tam mam najczęściej coś koło 17 ale ja stary jestem i krążę często zwiedzając. :)
|
Noo ja mam avs 17 jak sezon rozpoczynam a potem i tak wszystko boli na początku.
17 to nie jest zły wynik zwłaszcza przy spokojnej jeździe tak jak piszesz. W moim przypadku chodzi o to aby trochę potu się ulało jak wiadomo każdy ma swój próg zmęczenia :) |
trzecią oponkę choduje się na zimę,
na lato starczą dwie:spoko: |
dziś tradycyjnie 50% asfalt, 25% kamienie, 25% las:
Kod:
vmax [km/h] 59,5 Coś mi się wydaje, że przez najbliższe 2 kursy tego nie pobije. Lasem to już po swoich śladach śmigam heh... |
Ilość załączników: 1
|
|
ze schodów ;)
|
Jeśli chodzi o zrzucanie zbędnych kilogramów to pozostaje chyba jedynie postawić na dietę i ćwiczenia... Ja póki co jestem na etapie motywowania się do rozpoczęcia aktywności fizycznej:P Jednak to jest jedyna słuszna metoda. Trzeba połączyć jedno i drugie, tylko wtedy efekty będą widoczne i trwałe.
|
Też jestem na etapie motywowania, a dokładnie, poprawiania morale. toast2
|
ja rzuciłem się w wir węglowodanów ... przytć muszę :P
odchudzanie jest S Ł A B E O! |
A mówiłem, że znikniesz od tego biegania? Biega, to się po piwo, i są węglowodany. :taktak: :P
Ja właśnie zajadam prawdziwy biały chleb z małej piekarni, maczając go w oliwie ze zgniecionym czosnkiem i solą, są węglowodany, są zdrowe tłuszcze, oliwa wspomaga procesy przeciwzapalne, czosnek też. :taktak: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:09. |