![]() |
obejrzyjcie sobie komedię white chick z braćmi Wayans.
bombowa sprawa. aha, jesli ktoś nie widział, to koniecznie niech obejrzy też hot chick z r. schneider'em. w nocy nie mogłem spać, bo mnie brzuch bolał ze śmiechu - eurotip i inne komedie chowają się przy niej. |
Ostatnio oglądałem: Aniołowie apokalipsy
A z filmow ktore mi sie podobaja to: -Equilibrium -Matrix [tylko czesc 1] -Requiem for a dream -Pulp fiction -Ghost Dog -The Crow -Tears of the Sun -Phone Booth |
Mi sie podobaly:
Nigdy w życiu Wszystkie Matrixy Terminator 3 Rise of Machine Chłopaki na Ibizie Chłopaczki z sąsiedztwa |
a ja dorzuce "I Inside" - nieźle zakręcony filmek zresztą tak jak "Butterfly Effect"
http://www.filmweb.pl/Film?id=143805 http://efekt.motyla.filmweb.pl/ gorąco polecam |
Cytat:
film udany - ciekawa fabula - ten "gostek" bardzo fajnie zagral ta role - i jako, ze nie lubie przewaznie czarnych charakterow, tak tego BARDZO polubilem :) pozdro ;) |
Cytat:
...hmm, w Taking Lives jedyne co moim zdaniem bylo dobre to ten kawalek gdzie Angelina Jolie sie no... zgrzyt zgrzyt... z tym gostkiem. a tak to film raczej malo ciekawy... |
- Za szybcy, za wściekli
- Matrix - Martix Reaktywacja - Matrix Rewolucje - Aliens vs Predator - Pojutrze - Van Helsing - Shrek - Gdzie jest Nemo - Potwory i spółka - Mój brat niedźwiedź - Epoka Lodowcowa |
Ale znowu ruszyło
|
a nikt o Pasi nie mowi ?
moim zdaniem tez porzadny film |
no to kto jeszcze nie ogladal niech ogladnie warte poswiecenia czasu i wysilenia wzroku
Mindhunters The Cooler In enemy hands Godsend i ten jest dos ciekawy jak dla mnie Deathwatch |
Ogladalem wiekszosc filmow wymienionych przez was i rzeczywiscie filmy dobre.
Dodalbym jeszzce Zakladnik(Collateral) z Tom Cruise. Komedia Eurotrip niezla, szczegolnie piosenka Scotty Doesn't Know :) Jedna z lepszych jaka ostatnio ogladalem.Nawet pojawil sie tam Vinnie Jones byly pilkarz slynacy z bardzo brutalnej gry na angielskich boiskach. |
a to jeszcze dorzucimy
Taking Lives - Zlodziej Zycia |
28 dni później
|
Ja z ostatnich filmów to mogę polecić:
|
nigdy nie zapomnę filmu lśnienie.
prawdziwy majstersztyk i fenomenalna rola j. nicholsona. teraz oglądam serial martwa strefa - świetna sprawa. polecam każdemu. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:10. |