![]() |
Wszszystkie czesci matrixa
|
matrix 2 - ojojoj... zawiodlem sie poteznie... nie udalo im sie ukryc niedorzecznosci, uniknac patosu i 'amerykanizmu' a sceny walk sa tylko troche lepsze niz w jedynce...
jesli matrix 3 bedzie erotykiem to sie nie zdziwie :D [kino femina mialo polewke z tego tekstu :)] |
hmmmm... a moze Gladiator :)
i ewentualnie Starship Troopers (ksiazka lepsza) no i oczywiscie Matrix (na razie jedynka bo dwojki nie ogladalem) |
25 godzina, The Transporter (Kurier), Sniper2 - tez dobre filmy :)
|
Ciężko jest napisac który film jest najlepszy bo jest masa dobrych filmów i masa złych filmów a to jest moja klasyka :
Cytat:
|
a może by tak założyć topic jakich filmów unikać. co uważamy za kaszan. ja proponuje haker'a o którym powyżej była mowa, just married jak coś obejrze wi bede niezadowolony dopisze
zas w kwesti moich ulubiencow to dług, straight story, kiedyś bardzo dawno temu młode wilki |
sorry za te małe nie dociągnięcia w poście!!!
pisałem go dość późno i byłem troche zmęczony dlatego napisałem tak a nie inaczej,generalnie chodziło mi o ostatnio oglądane filmy lecz klasyka też mile widziana.Pozdówka dla wszystkich którzy się zainteresowali tym tematem.;) :chytry: aha mam też filmik equilibrium ale jeszcze nie oglądałem więc chyba dzisiaj się skuszę.:jezyk:
|
equilibrium... zeznia... no i ten ubiorek Kleryka :) ps. widzialem ten film a wlasciwie tlumaczenia z tekstami w stylu 'matrix wysiada', 'o kur...' [scena gdzie zabija 5 ochroniarzy katana], i 'o ja pier...' [scena gdzie odcina ostatniemu z nich twarz :)]...
filmik dobry na radosny poranek D |
Ostatnio widziałem Equilibrium - naprawdę dobra rozwałka.
No i bardzo podobał mi się Solaris z 2002 r. |
Ostatnio podobał mi sie Dzień próby. Helikopter w ogniu też był dobry. Jakiś czas temu Ronin.
Pozdr |
Leon Zawodowiec, ale trzeba obejrzeć nieocenzurowaną wersję. Dla mnie ten film jest genialny.
|
Ostatnio oglądałem kilka dobrych filmów, :
Old man in new cars(polecam) Włoski dla początkujących(bardzo polecam) Truposz Magnolia Generalnie jeśli ktoś lubi takie undergroundowe kino to zapraszam na priv, mozemy sie powymieniac;) BTW - Requiem for a dream - klasyka, superkino! |
Seksmisja :jupi: ^_^
|
Ostatnio bardzo mi się spodobał Skazani na Shawkshank
|
"Szeregowiec Ryan"
"Młode Wilki" to narazie tyle, jak cos mi sie przypomni to zedytuje :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:10. |