![]() |
Ja ostatnio ogladalem Final Destination 2 , Equilibrium i X-Mana 2. Poleca wszystkie 3 bo to naprawde dobre kino. Najlepszy oczywiscie X-Man 2 :)
|
Cytat:
tak, teraz niedawno miałem dopiero okazje obejrzeć ten film !! Bardzo polecam !!! Wrażenie jest bardzo dobre, odrazu po obejrzeniu wziełem sie za szukanie SoundTracku bo muzyka naprawde dobra. A ostatnio to oglądałem chyba "Jak stracic chłopaka w 10 dni" - i tego NIE polecam !! Taki chłam .. że po 1,5h nie było mi szkoda w kinie wyjść do kibelka (czego nigdy nie robie, bo szkoda filmu), a ostatnie 30min to czekałem juz na koniec.... |
Matrix Reaktywacja..... zabijaaaaaaaaaaa..... ale w kinie.... nie na kompie....
|
Cytat:
|
Cytat:
a ja ostatnio ogladalem niepolski film Requiem for a dream (dla nieanglojezycznych: Requiem dla snu) bardzo ciekawy film - polecam |
aha zeby nie bylo ze zbaczam z tematu, Ostatnio ogladalem polski film Hacker, dokladnie jakies 10 minut temu go obejrzalem.
|
Cytat:
(hmm, to powinno cie usatyfakjonowac :D ) |
Cytat:
Misiek tez rulez :) zwlaszcza na zjazdach ekipy ;p |
e tam, Misiek rulez :)
|
Re: Mała ankieta na ostatnio oglądany film???
Cytat:
a dyskusja o najlepszych filmach juz byla a tak wogole Lynch rulez :-) |
Mała ankieta na ostatnio oglądany film???
Mam taki pomysł aby wszyscy na forum wypowiedzieli się na temat filmu, który uważaja za najlepszy jaki dotąd widzieli w życiu.Czekam na wypowiedzi.Pozdrówka:cool:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:10. |