![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
Zobacz rezultaty głosowania: Czy popierasz legalizację marihuany w Polsce? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
53 | 37.86% |
Nie |
65 | 46.43% |
Wisi mi to |
22 | 15.71% |
Wszystkich głosów: 140. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#106 | |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
zmienisz zdanie. ja po tej mp3 zmieniłem, kiedyś byłem za legalizacją i mi to wisiało, jak ktoś chce to jego wola. a po tym to sobie pomyślałem, że niech tak będzie legalne, niech tak ktoś mi bliski np moje dziecko, którego jeszcze nie mam, kupi sobie i spróbuje. wiem, że jak będzie nielegalne to teżmoże kupić, ale przynajmniej nie w kiosku na przystanku autobusowym. POSŁUCHAJCIE TEGO CAŁEGO !!!!! WARTO !!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#107 |
Pento Sqad
Data rejestracji: 20.12.2005
![]() |
Fajnie by bylo jak by zlegalizowali ziolo.Jestem zaa .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sluchalem calego. Zaywaz ze temat zostal zalozony 2 lata temu - tak sie sklada ze przestalem przypalac. Ale za legalizacja dalej jestem. Chocby z tego wzgledu ze wlasnie nie byloby tej chemii, o ktorej w soim monologu mowil Bodek - stuff panstwowy nie wyzeralby mozgow i nie bylby "nosnikiem do serwowania ludziom twardszych dragow" (o ile dobrze pamietam).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
ja osobiście znam tylko jedną osobę która nigdy w życiu nie spróbowała marihuany, nie liczę oczywiście rodziców itp, o nich nic nie wiem. tak czy inaczej przy obecnej opcji politycznej w polsce temat nie podlega dyskusji i zwolennicy legalizacji będą musieli jeszcze trochę poczekać. dodam tylko, że w holandii już żałują, że zalegalizowali "miękkie" narkotyki, ponieważ każdy ma do nich bezproblemowy dostęp i ilość uzależnionych od narkotyków rośnie z każdym rokiem, szybciej niż w krajach gdzie legalnie handlować nie można. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#111 |
niezarejestrowany
Data rejestracji: 24.03.2006
![]() |
Pos***322;uchajcie sobie
http://media.putfile.com/Narkotyki |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Ile razy mozna dawac ten sam plik?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
conquer all
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
Cytat:
bardzo wiele razy ![]()
![]() |
![]() |
#114 | |
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() Skoro WHO swoim raportem dowiodło, że marihuana jest mniej szkodliwa niż papierosy, czy alkohol, to moje pytanie brzmi: Po co ta obłuda? Dlaczego bez problemu można kupić flaszkę wódki i narżnąć się do nieprzytomności, a nie można zapalić odrobinę czystej trawki? Komu i dlaczego zależy na tym, żeby marycha nie była legalnie dostępna, a komu, żeby była legalna? Oczywiście, żeby była legalna, pragnęliby ci, którzy chcieliby kulturalnie usiąść i zapalić małego skręta, bez cofania się w ewolucji o 10 mln lat. Za tym, żeby dalej była nielegalna są ci, którzy najwięcej zarabiają - dilerzy, a już szczególnie ich dostawcy. Brak legalnego dostępu do zielska to dyskryminacja. Dlaczego nie można sobie spokojnie zajarać czystej - podkreślam - czystej marychy, tak jak się pije piwo? To, że brak legalizacji ogranicza dostęp młodzieży to fikcja. Sam, jeśli chciałbym mogłem mieć przez całe liceum, studia i nawet teraz dostęp do zioła. Rzadko jednak popalałem, bo jest ono poza wszelką kontrolą wyrabiane - sączy się je eterem, miesza z tytoniem i innymi roślinami. Moim znajomym jednak to nie robiło większej różnicy. "Ważne, żeby sponiewierało" Legalna produkcja ma jednak to do siebie, że podlega stałej kontroli i ryzyko trafienia na syf jest kilkaset razy mniejsze. Żyjemy w kulturze, która od zawsze preferowała alkohol, ale zaprawdę powiadam Wam - gdyby Jezus zamiast wody w wino zamienił w Kanie Galilejskiej trawę w zioło, to zamiast piwa pod marką Żywiec kupowalibyśmy teraz torebki z ziółkiem. ![]() Problemem nie jest trawka sama w sobie, ale sposób jej używania, do którego po prostu trzeba dorosnąć... ![]()
![]() |
![]() |
#115 | |
Horror Fan
Data rejestracji: 27.06.2005
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Ogladaliscie dzisja uwage ? By***322;a na temat narkotyk***243;w w szko***322;ach ...
Niewiedza nauczycieli jest porazajaca !! ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
szkoda, ze nie ogladalem.. ciekawe co za glupoty w takim razie wygadywali.. moze bedzie ten odcinek do sciagniecia? z checia obejrze pozdro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
pani 'nauczycielka' zapytana przez reporterk***281; jak zachowyje si***281; ucze***324; po anfetaminie powiedzia***322;a, ***380;e jest ospa***322;y, przysypia itd. :\
nauczyciele wol***261; nie wiedzie***263;, nie widzie***263;, nie ma problemu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|