![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
Kazaa to kopalnia fake'ow jesli chodzi o "slodziki" jak chcesz to moge poszukac dla Ciebie tych slodzikow tylko powdaj dokladna wersje
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Jakbyś mógł - wersja 2.5.340 SR3
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
na priv masz linki do dwoch stronek gdzie znajdziesz: Mass Downloader v2.5 SR1 * s/n Mass Downloader v2.5 SR1 * s/n Mass Downloader v2.5.323 * s/n Mass Downloader v2.5.323 by N-GeN Mass Downloader v2.5.335 SR2 by p-HeLL a zaraz poszukam do tej konkretnej
|
|
|
#20 |
|
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
juz masz wszystko na PRIV - sprawdz (do tej wersji podanej przez Ciebie) dla zainteresowanych i uwaznych . hehehehe.ps. zawsze mozesz uzyc www.google.pl wpisujac: nazwa_programu dodatek (dodatki - *****, serial, retail, full, warez itp.) - to chyba najprostrza i najskuteczniejsza metoda.
Pozdrawiam Remix aka Wielki M Ostatnio zmieniany przez remix : 14.04.2003 o godz. 21:52 |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
mnuie tez get nie podpasił - od 2 latek uzywam flashget i... jestem b. zadowolony z kilku powodów : jest szybki po PL konfigurowalny i ... mozna mu rodzynkiem dowalić ale nie trzeba ( w koncu z bara z reklamami mozna zyc (generalnie od roku jade na nirozrodzynkowanym) ijakos Zyje
no i mam teraz wer 1.40 i jest super cuda na kiju mozna robic
|
|
|
#22 |
|
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
LASER ZNALAZLEM !!!! ZAJRZYJ NA PRIV !!!! update: Laser jak zrobic, aby w menu kontekstowym wystepowalo cos takiego: Sciagnij przy pomocy Mass Downloadera bo mam cos takiego ale od FlashGeta w ogole chce przetestowac MassDownloadera ale nie chce zmieniac go na Deflaut. Jak mam tym badziewiem sciagac? nie moge sie polapac... dlatego wlasnie kocham FlashGeta
Pozdrawiam Remix aka Wielki M Ostatnio zmieniany przez remix : 14.04.2003 o godz. 23:11 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
OK wszsytko dziala jak nalezy - pojawilo sie po restarcie kompa ![]() teraz testuje ten programik ale sprawuje sie rownie dobrze, jak FlashGet. Ciut ladniejszy interfejs ma
|
|
|
#24 |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Kurde REMIX - to działa !!!! Ciekawe czy nie bedzie wołał rodzynka za 30dni ale to sie okaze po przestawieniu daty miesiąc z kawałkiem Wielkie dzięki !!! |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
od razu mowie - ze kiedy md zalapie juz ze nie jest legalny i przekroczyl 30 dni triala NIE DA SIE go przywrocic do stanu przed rodzynkowaniem! przejzalem rejestr tak dokladnie jak moglem, pousuwalem jakies lewe zbiory co sie porobily i tak dalej - on i tak wolal rodzynka.. a ten mu juz nie smakowal
dlatego sie z md rozstalem - bo reinstal windy po kazdym miesiacu jest co prawda wykonalny (ghost ) ale zbedny - sa porownywalne narzedzia ktore sie tak cenia... (calkiem przyjemny jest bardzo prymitywny FreshDowloader - darmowy i skuteczny bez wodotryskow)
|
|
|
|
#26 |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Ja to mam kurde farta !!! Zawsze jak dorwe jakis fajny program / pamietacie jak było z FTP Voyagerem ?? / to nie da sie go osłodzić !!! Ja pierdziele .....
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
jezeli szukacie rodzunkow to polecam linki :
www.astalavista.pl <= mega kombajn szukania crackow i seriali www.zefirek.hg.pl <= najpotrzebnijesze cracki i seriale a ja uzywam mass downloadera i mi jescze nic o tejestracji nie wskooczylo i nie szukam rodzunkow
|
|
|
#28 | |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#29 |
|
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
wiecie co Wam powiem... i tak najlepsza wyszukiwarka jest www.google.pl jak tam wpiszesz nazwe programu i tak jak posalem wyzej dodatek to masz linki do roznistych stronek i zawsze znajdziesz to, czego szukasz
|
|
|
#30 | |
|
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|