![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 | |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() a to ze sie oglada filmy w domku nie znaczy tez ze musi byc kicha ja sobie do tych ciekawszych i dobrze sie zapowiadajacych podlaczam sobie tv pod komputerek 21 cali i mam wypasik z fotelika ogladam a w reku pilot ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
A jak sprawdzic czy film jest nie ten o który mi chodzi. Jest jakiś program do przeglądania plików part? Tak żebym mógł zobaczyć co mi się ściągneło do tej pory i jeśli jest fake to przerwać.
![]() |
#33 | |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
Prosze oto on:
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nie ma szans na podglad plikow part - CHYBA ze uda ci sie tak ze masz sciagniety plik od poczatku do jakeigos miejsca - zadko sie tak dzieje - a na pewno nie po pary procentach sciagania - wtedy ten avipreview czy dvxfix pomoze
pliki part sa zbudowane z kawaleczkow - kolejnosc ich przychodzenia jest zwiazana z dostepnoscia i na dodatek celowo wprowadza sie losowosc - radze korzysatc z linkow na sharereactor badz filenexus - tam nei ma fake'ow... tak samo jak w wyszukiwarce plik ma 400 zrodel to fake nie jest ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja tez nie moge sie doczekać
![]() nawet oglądalem plan filmowy przy 1 części ![]()
![]() |
#37 | |
![]() |
Cytat:
![]() Aha to poco jest opcja w emule: Utwórz kopię do podglądu i wybranie sciażki do playera? oraz w menu kontekstowym sciąganego pliku: pobierz pierwsze/ostatnie części do podglądu i później polecenie podgląd ale jest nieaktywne
LiteOn LTR-40125S & SOHW-1633S 8 ) Jak zrobić szybko sałatke z buraków? Wrzucić granata do BMW ![]() Ostatnio zmieniany przez Ziele : 17.04.2003 o godz. 21:39 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|