![]() |
Matrix Reaktywacja zwiastun!!!!
Zamieszczam linka do zwiastunu!
http://www.comingsoon.net/movies/m/matrix2.php |
zaczalem odrazu sciagac :) chyba ta najlepsza wersje ktora zajmuje 100 mb prawie :) ciekaw jestem bardzo co tam zobaczem :) hehe
dzieki myslem ze bedzie wart (tzn mam nadzieje:)) |
8) super juz sciagam
nie wie ktos czy moze matrix 2 niepojawil sie juz "cudownie" na sieci (tak jak kiedys 2 wieze) ??? || |
Cytat:
Ja niestey siedze na modemie ale opiszcie prosze co jest na zwiastunie cos dobrego czy zwiastun bez sensu>?< |
Cytat:
jak obejze ten wiekszy (ciagle sie sicagajacy) to [d]opisze wrazenia :) |
sciagnalem ten najwieszky o wartosci 94 MB
w takiej jakosci ogladac treiler to poprostu SUPER MOTYW A JESZCZE TAKI FILM TZN TREILER TAKIEGO FILMU TO MASAKRA JUZ MI SIE ZAJE***** SPODOBAL !!!!!!!!!! jest MASAKRYCZNIE WYPASIONY !!!!!!!! :cisza: :cisza: :cisza: ;p :jupi: NA BANK GO OBEJRZEM ! :) |
Waaaaa.. SUUUUPPPER !!!!!!!!!!!!! :o Nie moge sie juz filmu doczekac :)
|
Suuuupppppeeerrrr!!!! Nie mogę się doczekać kiedy film będzie w kinach... U mnie w mieście ma być 23.05 br., tak przynajmniej pisało na planie filmów...;)
|
Ja mam tylko taką nadzieję iż jeśli film pojawi się już gdzieś w sieci to jakaś dobroduszna osoba mnie poinformuje ? .
No ale jak pisalem to tylko nadzieja w praktyce się okaże . Co do samego filmu nie omieszkam (tak jak w przypadku części pierwszej) zakupić sobie orginał na DVD . Oglądajac zwiastuny trzeba przyznać iż Terminator III niedorasta mu do pięt .Zapowiada się prawdziwa uczta .jaro |
Jestem WIELKIM fanem pierwszej czesci Matrix-a i myslalem ze efekty w nim zastosowane sa THE BEST ale to co ujzalem w dwojce mnie powalilo mnie, no comment!! revelka!! tylko ten mov :buu:
|
Mam już zwiastun Matrixa ...tylko że mój zajmuję 60MB w formacie .mov.
Ale myślę ,że film będzie rewela...!!! Lepszy niż część 1...;) |
po obejrzeniu zwiastunu stwerdzam:
Matrix Reaktywacja bedzie WIELKIM HITEM |
obejrzałem ten zwiastun już z 10 razy - jest boski
o mało mnie z kapci nie wyrwał |
powiem krótko - za***ioza...
juz się nie moge doczekac mojej wizyty w kinie na tym filmie !! |
Można z KAZY ŚCIĄGNĄĆ już jeśli chodzi o film
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:06. |