![]() |
Cytat:
Aha to poco jest opcja w emule: Utwórz kopię do podglądu i wybranie sciażki do playera? oraz w menu kontekstowym sciąganego pliku: pobierz pierwsze/ostatnie części do podglądu i później polecenie podgląd ale jest nieaktywne |
ja tez nie moge sie doczekać :))
nawet oglądalem plan filmowy przy 1 części :)) |
nie ma szans na podglad plikow part - CHYBA ze uda ci sie tak ze masz sciagniety plik od poczatku do jakeigos miejsca - zadko sie tak dzieje - a na pewno nie po pary procentach sciagania - wtedy ten avipreview czy dvxfix pomoze
pliki part sa zbudowane z kawaleczkow - kolejnosc ich przychodzenia jest zwiazana z dostepnoscia i na dodatek celowo wprowadza sie losowosc - radze korzysatc z linkow na sharereactor badz filenexus - tam nei ma fake'ow... tak samo jak w wyszukiwarce plik ma 400 zrodel to fake nie jest :D |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Prosze oto on: |
A jak sprawdzic czy film jest nie ten o który mi chodzi. Jest jakiś program do przeglądania plików part? Tak żebym mógł zobaczyć co mi się ściągneło do tej pory i jeśli jest fake to przerwać.
|
Cytat:
a to ze sie oglada filmy w domku nie znaczy tez ze musi byc kicha ja sobie do tych ciekawszych i dobrze sie zapowiadajacych podlaczam sobie tv pod komputerek 21 cali i mam wypasik z fotelika ogladam a w reku pilot :P hehe 8) |
A ja juz kase zamiast na browce to na Matrixa odkladam...8)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jesli chodzi o kino, wiekszosc nowych produkcji POWINNO sie obejzec (przynajmniej za pierwszym razem) w kinie. Nie chodzi mi o ekran, ale naglosnienie. Bylem na Matrixie w kinie i pozniej obejzalem divx-a. Bez porownania, kino to kino... Inny klimat...
|
Re: Re: Re: Re: Matrix Reaktywacja zwiastun!!!!
Cytat:
|
Re: Re: Re: Matrix Reaktywacja zwiastun!!!!
Cytat:
.................;) |
Re: Re: Matrix Reaktywacja zwiastun!!!!
Cytat:
|
Re: Matrix Reaktywacja zwiastun!!!!
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:44. |