![]() |
a u mnie akurat z wystawieniem Matrixa otwieraja w Kielcach multikino !!! bedzie wypas cos czujem :) i chialem przy okazji zapytac bo wielu z Was ma mulitkino w swoich mistach
moje pytanie brzmi jaka jest cena blietu do mutltikina ??? tzn chcialem wiedziec jaka jest roznica miedzy multikinem a takim zwyklym kinem bo chyba jest takowa nie ??? pytam raczej z ciekawosci bo na matrixa to do multikina na bank bedzie fajne naglosnienie i wogule :) :jupi: |
Cytat:
|
ogolnie w multikinach jest dosc tanio - poza zarciem ktore jest rownie drogie co niejadalne - na dodatek w poranki i w srodkowe dni tygodnia czesto stosuja promocje i jest calkiem tanio
ps. avatarek sie schowal zeby w oczy nie kluc ps2. dostep do matrixa wszyscy maja jednakowy - od czasu pokazania na sharereactorze - nie bylo wczesniejszych premier, nawet super undergroundowych - zrodlo DVDripow zostalo odciete |
Jeśli wybierasz się do multikina to mam radę - NIE siadaj przy schodach bo idzie zgłupieć od tych niebieskich światełek w stopniach. Rozumiem bezpieczeństwo i te sprawy ale to nie musi być aż tak oczokopne. Tak pozatym to MK jest ok ;) (w krakowskim jest 12 sal)
|
W MK maja strasznie niewygodne fotele, jak bylem na maratonie to myslalem ze nie wytrzymam.
|
ja nie narzekam - choc wolalem maratony w Bajce niz (jjak teraz) w Silver Screenie... spod Bajki mam bus do domu.. co rano po 0h snu jest dobrym pomyslem... za kolko po maratnio e nie wsiadam od kiedy odkrylem ze nikt nie ma nic przeciwko browarkowi albo dwom na sali :D
|
Cytat:
pozdro ;) |
we Wrocławiu mamy dwa Multi Kina
Helios (blisko rynku) chyba 9 sal i Cinema City (Centrum Korona) także 9 sal. bilety w najczesciej rozchwytywane dni to chyba 18zł (piątek, sobota, niedziela) a we Wtorki np. jest promocja po 12zł (Helios na bank, niewiem jak Cinema City) |
Ja nie bede sciagal z netu!
Wole tam isc do kina. Kino to kino :) Pozdro;) |
kino to tylko duży ekran :) i kolumny.
Ja poczekam na dvdripa, wkrótce wyda go sharerea****.com :) |
jesli nie pojde do kina to ewentualnie rip DVD!!
to jedyne rozwiazanie jesli mialbym ogladac go w takiej jakosci jaka jest obecnie dotepna to stracilby calu urok.Chyba pojde jednak do kina to najlepsze rozwiazanie a pozniej kiedys moze znow obejrze ale w duzo lepszej jakosci.Pozdrowka;)
|
Z tymi DVDRipami ostatnio jakas bieda jest. Sid cos pisal ze jakas grupa zniknela i nie bedzie juz DVDScreenerow:( Niektore filmy wychodza w nieskonczonosc i wyjsc nie moga. Kiedys to jakos szybciej przebiegalo. Naprzyklad LOTR:TT , dvdscreener byl bardzo szybko , czy Chicago ( kicha stulecia ) tez dvd screener byl na necie jak u nas to do kin wchodzilo. A teraz.... Johnny Englisz dalej jako screener...ehh bieda.
|
odcieto zrodlo DVDripow - koniec, finito, fin, the end...
a ze sposob funkcjonowania byl specyficzny - to nie sadze zeby znalazlo sie zastepstwo |
@Shifu, glupoty chrzanisz i tyle :P..., DVDScreenery pojawiaja sie tylko najczesciej w styczniu przed oscarami... wtedy ludki dostaja do oceny i to oni umieszczaja je... dlatego teraz DVDScreenerkow nie ma..., a DVDRipy sa, istnieja i beda istniec..., moze powiesz szanowny panie sidzie, dlaczego tak sadzisz?
pozdro ;) |
smartek chyba nie czytales nic na ten temat a bylo o tym duzo wiele sie mowilo i w prasie w necie tez cos bylo... :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:24. |