Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Matrix Reloaded już w necie? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/matrix-reloaded-juz-necie-21437/)

Zelea 19.05.2003 23:15

a u mnie akurat z wystawieniem Matrixa otwieraja w Kielcach multikino !!! bedzie wypas cos czujem :) i chialem przy okazji zapytac bo wielu z Was ma mulitkino w swoich mistach
moje pytanie brzmi jaka jest cena blietu do mutltikina ??? tzn chcialem wiedziec jaka jest roznica miedzy multikinem a takim zwyklym kinem bo chyba jest takowa nie ??? pytam raczej z ciekawosci bo na matrixa to do multikina na bank bedzie fajne naglosnienie i wogule :) :jupi:

Gorzala 19.05.2003 23:18

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
a u mnie akurat z wystawieniem Matrixa otwieraja w Kielcach multikino !!! bedzie wypas cos czujem :) i chialem przy okazji zapytac bo wielu z Was ma mulitkino w swoich mistach
moje pytanie brzmi jaka jest cena blietu do mutltikina ??? tzn chcialem wiedziec jaka jest roznica miedzy multikinem a takim zwyklym kinem bo chyba jest takowa nie ??? pytam raczej z ciekawosci bo na matrixa to do multikina na bank bedzie fajne naglosnienie i wogule :) :jupi:

A zobacz www.multikino.pl Z tym jest codziennie inaczej... ;)

-Sid-The-Rat=> 19.05.2003 23:46

ogolnie w multikinach jest dosc tanio - poza zarciem ktore jest rownie drogie co niejadalne - na dodatek w poranki i w srodkowe dni tygodnia czesto stosuja promocje i jest calkiem tanio

ps. avatarek sie schowal zeby w oczy nie kluc
ps2. dostep do matrixa wszyscy maja jednakowy - od czasu pokazania na sharereactorze - nie bylo wczesniejszych premier, nawet super undergroundowych - zrodlo DVDripow zostalo odciete

Ziele 19.05.2003 23:57

Jeśli wybierasz się do multikina to mam radę - NIE siadaj przy schodach bo idzie zgłupieć od tych niebieskich światełek w stopniach. Rozumiem bezpieczeństwo i te sprawy ale to nie musi być aż tak oczokopne. Tak pozatym to MK jest ok ;) (w krakowskim jest 12 sal)

Druss 20.05.2003 00:15

W MK maja strasznie niewygodne fotele, jak bylem na maratonie to myslalem ze nie wytrzymam.

-Sid-The-Rat=> 20.05.2003 00:25

ja nie narzekam - choc wolalem maratony w Bajce niz (jjak teraz) w Silver Screenie... spod Bajki mam bus do domu.. co rano po 0h snu jest dobrym pomyslem... za kolko po maratnio e nie wsiadam od kiedy odkrylem ze nikt nie ma nic przeciwko browarkowi albo dwom na sali :D

Smartek 20.05.2003 07:11

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
ta wersja jest do kitu mam ja od dluzszego czasu ale trzymam tylko dlatego ze komus mam to zawiezc ide do kina nie ma takiej sily ktora zmusi mnie do ogladniecia takiego filmu na kompie

moze za pare miesiecy dla powtorki ale na pewno nie to vcd co jest w sieci to najgorsza wersja jaka kiedykolwiek widzialem a tylko zerknalem na poczatek bleee odradzam

idzcie do kina

Tak sie sklada, ze tylko poczatek jest tu skopsany :P... pozniej z dzwiekiem itd. jest OK..., ale Twoj wybor :P
pozdro ;)

sayan 20.05.2003 09:38

we Wrocławiu mamy dwa Multi Kina

Helios (blisko rynku) chyba 9 sal
i Cinema City (Centrum Korona) także 9 sal.

bilety w najczesciej rozchwytywane dni to chyba 18zł (piątek, sobota, niedziela)

a we Wtorki np. jest promocja po 12zł (Helios na bank, niewiem jak Cinema City)

kraluk 20.05.2003 12:21

Ja nie bede sciagal z netu!
Wole tam isc do kina. Kino to kino :)
Pozdro;)

Patrix 20.05.2003 16:38

kino to tylko duży ekran :) i kolumny.
Ja poczekam na dvdripa, wkrótce wyda go sharerea****.com :)

azolwik 20.05.2003 21:41

jesli nie pojde do kina to ewentualnie rip DVD!!

to jedyne rozwiazanie jesli mialbym ogladac go w takiej jakosci jaka jest obecnie dotepna to stracilby calu urok.Chyba pojde jednak do kina to najlepsze rozwiazanie a pozniej kiedys moze znow obejrze ale w duzo lepszej jakosci.Pozdrowka;)

-=Shade=- 21.05.2003 11:24

Z tymi DVDRipami ostatnio jakas bieda jest. Sid cos pisal ze jakas grupa zniknela i nie bedzie juz DVDScreenerow:( Niektore filmy wychodza w nieskonczonosc i wyjsc nie moga. Kiedys to jakos szybciej przebiegalo. Naprzyklad LOTR:TT , dvdscreener byl bardzo szybko , czy Chicago ( kicha stulecia ) tez dvd screener byl na necie jak u nas to do kin wchodzilo. A teraz.... Johnny Englisz dalej jako screener...ehh bieda.

-Sid-The-Rat=> 21.05.2003 11:58

odcieto zrodlo DVDripow - koniec, finito, fin, the end...

a ze sposob funkcjonowania byl specyficzny - to nie sadze zeby znalazlo sie zastepstwo

Smartek 21.05.2003 14:45

@Shifu, glupoty chrzanisz i tyle :P..., DVDScreenery pojawiaja sie tylko najczesciej w styczniu przed oscarami... wtedy ludki dostaja do oceny i to oni umieszczaja je... dlatego teraz DVDScreenerkow nie ma..., a DVDRipy sa, istnieja i beda istniec..., moze powiesz szanowny panie sidzie, dlaczego tak sadzisz?
pozdro ;)

Zelea 21.05.2003 14:54

smartek chyba nie czytales nic na ten temat a bylo o tym duzo wiele sie mowilo i w prasie w necie tez cos bylo... :P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:24.