Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Matrix Reloaded już w necie? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/matrix-reloaded-juz-necie-21437/)

ThanatoS 23.05.2003 23:22

Ja tez dzisiaj bylem na nim w kinie. Calkiem fajnie wygladal, teraz tylko czekac na 3 czesc.

-Sid-The-Rat=> 24.05.2003 07:42

'wygladal' fajnie... na trojke pojde dopiero jak kumple powiedza ze warto

animatrix'y rulez

ob@r 24.05.2003 09:08

jesli chodzi o grupy tłumaczace to moge tylko powiedzieć, że nie zbytnio chce mi sie w to wierzyć ze kilka osob siedzi nad pierwszymi 15ma minutami, kazda dostaje jakieś kawałek do przetłumaczenia, potem idzie to do kolejnej osoby, ktora całość skleja i prostuje poprawia - tak robią ludzie którzy wiedzą o co biega, wtydy napisy wychodzą szybko, każdy kto probował zrobić napisy (ja jestem - byłem- niezrzeszonym tłumaczem wiec wiem ile to czasu zajmuje) wie pewnie jak trzeba byc cierpliwym, a za to nie ma honorarium tylko własna satysfakcja...w obecnych czasach satysfakcja.... to tylko ładne słowo...

ThanatoS 24.05.2003 11:08

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
'wygladal' fajnie... na trojke pojde dopiero jak kumple powiedza ze warto

animatrix'y rulez

Slaba fabula jest w 2 czesci. Choc wiele wyjasnia w samym Matrixie. Nie bede opowiadal, sami obejrzycie.

Pawel_k 24.05.2003 14:40

Cytat:

-=Shade=- napisa***322;(a)
No proste Pawel_k , jak myslisz na jaki film mam 2 bilety na jutro do kina ? :P
niech no zgadne - na Uwonic Orke 5 ??? ;p

a i ostrzegam ze po M:R bedziesz sie czul wiezniem magtixa (zaczna ci matrixowe literki po scianach latac itp ;))||

tymian 25.05.2003 01:39

No coz ja wlasnie wrocilem z kina, film ogolnie dobry, efekty wypasione, lecz moge sie doczepic do kilku szczegolow - czyli słabe powiazanie drugiej czesci z pierwsza. Koleny maly defekt (defekt to za duze slowo) przesadaaa Neo jest czlowiekiem a nie Supermanem a w Matrix 2 jest troszke inaczej hihi - jak to sie mowi latac kazdy moze.

Jak by nie patrzec film na pewno pobije rekordy ogladalnosci i zarobi full kasy

ThanatoS 25.05.2003 02:01

A najlepsze jest to ze po koncowych napisach (naprawde strasznie dlugich) jest zwiastun Rewolucji.

-Sid-The-Rat=> 25.05.2003 08:04

naprawde strasznie krotki ten zwiastun

ThanatoS 25.05.2003 11:09

Ale za to jakie fajnie dlugie napisy koncowe (lista plac). Powiem szczerze malo jest tam tekstow a wiecej animacji.

czero 25.05.2003 11:16

wczoraj bylem w kinie i moge powiedziec tylko jedno - film jest WYPASIONY!!!

Efekty specjalne sa akurat (ani ich za duzo ani za malo)

Fabula...hm..fakt gorsza od 1 czesci ale tez swietna, duzo wyjasnia o samej istocie i sensie matrixa (w koncu poznajemy sprawce wszytkiego - Architekta)

Niektorzy mowia ze byly za dlugie dialogi. Wlasnie o to chodzi zeby byly dialogi, dzieki ktorym dowiadujemy sie duzo o Zionie i bohaterach. Bez dialogow film bylby beznadziejna nawalanko. Takie jest moje zdanie.

Ps. moze ktos wie czemu zamiast Tanka jest Link??
Podzro;)

-=Shade=- 25.05.2003 12:05

Ja rowniez uwazam ze Reloaded rzadzi. Film podobal mi sie jak diabli i juz nie moge sie doczekac zeby to sciagnac z netu (DVDRip ofkors) i obejrzec jeszcze kilka razy:P
Dialogi musza byc bo hack&slash by sie zrobil. Odrazu tez widac po co byl Animatrix, niektore motywy z Animatrixa sa powiazane z Reloaded ( np uratowany przez Neo koles z Kid's Story )i jest tego wiecej. Reloaded rulzzzz:)

czero 25.05.2003 12:55

Cytat:

-=Shade=- napisa***322;(a)
Film podobal mi sie jak diabli i juz nie moge sie doczekac zeby to sciagnac z netu (DVDRip ofkors) i obejrzec jeszcze kilka razy:P

Mam nadzieje ze nie bedzie trzeba dlugo czekac na tego DVDRip'a. Bo ja sie zastanawiam nad drugim seansem w kinie:)

Smartek 25.05.2003 14:41

Hehe, wlasnie pojawily sie napisy na napisy.info lub napisy.tvm.pl ... przetlumaczyl je jeden gosciu (nie grupa)dlatego, tez sa tak szybko :), a ja wreszcie sobie lookne dzisiaj :)
pozdro ;)

Patrix 10.08.2003 20:51

tak dla wiadomosci na eMule jest już wersja DVDRip na 2 CD AC3 :)

PS
po czo nowy temat ciagnac jak byl troche nizej :D

Ziele 10.08.2003 21:01

Mozna prosić linka na pw? z gory dzięki

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:25.