![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Ma ktoś może napisy (PL) do Matrixa 2 ??
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@MacGyver, mam wujka, ktory zna grupy tlumaczace na zywo... i podobno przetlumaczyli dopiero 15 pierwszych minut filmu..., wiec jeszcze troche sobie poczekamy
![]() ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
DVDripy przed wypuszczeniem filmow na rynek masowy na plytach wynosil czlonek Akademii Filmowej - zlapali go i zapuszkowali - od tej pory kazda kopia ma numer - watermark, praktycznie nieusuwalny - w momencie kiedy wycieknie taka kopia wiadomo kto ja puscil wiec nikt juz na to nie liczy - po kompromitacji jaka byly Dwie Wieze dostepne w doskonalej jakosci na miesiac przed premiera 'holyłód' sie wscieklo
dlatego DVDrip wyjdzie nie wczesniej niz za miesiac a ja sadze ze pozniej (Star trek Nemesis wyszedl prawie po 3 miesiacach) wiec szanowny pasnie Smartku stad wiem
![]() |
![]() |
#34 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 25.02.2002
![]() |
Dlaczego je trzymaja ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() |
nic nie trzymaja...
film klasy matrixa - angielski, malo dialogow, prosty jezyk student przetlumaczy w jeden dzien - gora dwa... 15 min to chyba kpina zrozumialbym jakby ktos tlumaczyl "braterstwo wilkow" - francuski z nalotem, troche laciny - ale to?
![]() |
![]() |
#36 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#37 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Nio to czekamy
![]() |
![]() |
#38 | ||
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() pozdro ![]() Cytat:
pozdro ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() |
poprawiaja bledy w tlumaczeniu? hehe - spora czesc tych tlumaczen wyglada tak jakby nie tylko korekty nie widziala ale i z angielskim miala malo wspolnego... do tego do tych tlumaczen stanowczo zbyt czesto zaczely wpadac glupoty w postaci komentarzy biezacej akcji (w zalozeniu pewnie bardzo smieszne) - np. equilibrum
mogli by sie mocniej postarac bo czasem te napisy przypominaja gry spolszczone 'made in ukraina'- i niech bedzie przeklety ten kto wymyslil hardsuby.. napisow nie uzywam bo ang, fr i hiszp znam - ale czasem jak dorwe film z wprasowanymi napisami to mnie skreca to czemu jeszcze nie ma DVDripa matrixa 2? moze dlatego ze pilnuja? i jaja obetna temu kto to wypusci? z nemezisem pilnowali i upilnowali
![]() |
![]() |
#40 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]() Nie przeczytales uwaznie tego co napisalem i stad taka sytuacja. Chodzilo mi o to ze kiedys ( teraz juz wiem dlaczego - dowiedzialem sie wlasnie z tego topiku - thx Sid ) DVDScreener pojawial sie bardzo szybko ( z tym LOTR:TT to swietny przyklad ) a teraz ? Wejdz na VCDQuality i popatrz sobie, wszystkie filmy wychodza teraz najpierw jako cam a po kilku (!) miesiacach jako DVDRip. Po drodze nie ma DVDScreenera(!). I o tym wlasnie pisalem, ze teraz jest duzo gozej niz bylo jeszcze pare miesiecy temu. A zasada jest taka ze nim lepszy film tym dluzej czeka sie na wydanie go na DVD a co za tym idzie az ktos go zripuje i udostepni na necie.
![]() |
![]() |
#41 | |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
siedzą, żrą, bekają, ale to nic, najgorsze, ze cały czas się śmieją, obojętnie jaki to film - nic nie słychać w wawie jest malutkie kino o nazwie Rejs. Tzw. lotnicze fotele, odpowiednie pochylenie rzedów i inne wynalazki ma od lat. Kiedyś to była sala, w której cenzura oglądała filmy przed wejściem na ekrany... W latach 92, chyba do 97 oglądało się tam: - dobre filmy z lat dawniejszych - nowe, takie, których inne kina nie brały - np. rumuńskie, indyjskie - topowe filmy też były - zawsze wtedy do Rejsu trafiała taśma, gdy schodziły pozycje z repertuarów innych, dużych kin. Trwało to nie więcej niz kilka miesięcy Cen biletów nie pamiętam, ale były tanie i kupowałem je bez żadnego namysłu, tyle kosztowały, ze zaden problem. Skończył się raj, gdy kino zakupiła Syrena. Obsługa kina próbowała zawiązać spóldzielnię, uzyskac dotację od miasta i tak dalej, ale na nic to się zdało i mamy kolejne kino dla nikogo. Dobrze, że Roman Gutek coś działa (Gutek Film), no i mamy Iluzjon Filmoteki Narodowej, ale tam same powtórki i sala kiepska. Chociaż co do Iluzjonu... Jaka to rozkosz obejrzeć sobie Hamleta z Laurence Olivierem, popijając wino.... Jednak kocham to miasto.... ![]() Ps Wino w kieliszkach, nie z butelki, a jak! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
ma moze ktos napisy do tego filmu. bo w sieci kicha (sa jedynie na http://napisy.info)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Wlasnie zassalem sampla z wersji DVDScreener. Nie wiem skad to sie wzielo ale wyglada .....hhmmm....tak sobie. Rozdzielczosc 480x480 , obraz niezly, dzwiek dobry. Ciekawe skad wziac caly film
![]()
![]() |
#44 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
wezcie ludzie nierobcie wsi tylko wybierzcie sie do kina - naprawde warto
![]() tak sie sklada ze wlasnie z kina wrocilem i powiem wam iz nawet ogladanie na kompie z podlaczonym zestawem 5.1 i 50' plazma jest NICZYM w porownaniu z kinem (nawet tym w pierwszych rzedach ![]()
![]() |
#45 |
Wyjadacz ;)
![]() |
No proste Pawel_k , jak myslisz na jaki film mam 2 bilety na jutro do kina ?
![]()
![]() |
|
|